svis2ov написа:Казвл съм го, и ще го кажа ПАК!
ТРЯБВА ни тренер, с авторитет! На когото футболистите ще повярват! НЯМАМЕ лоши футболисти! Не ми излизайте с Гочето, Херо и т.н. Тренер с авторитет! АВТОРИТЕТ! И убиваме наред!![]()
![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
svis2ov написа:Казвл съм го, и ще го кажа ПАК!
ТРЯБВА ни тренер, с авторитет! На когото футболистите ще повярват! НЯМАМЕ лоши футболисти! Не ми излизайте с Гочето, Херо и т.н. Тренер с авторитет! АВТОРИТЕТ! И убиваме наред!![]()
![]()
ehh написа:Добре, какво е виновен Гонзо и Ратко, заради малоумните отигравания на Ортега и Христов?![]()
Ако имаше повече класа в атака, въобще нямаше да я има тази истерия във форума.
slavi_1914 написа:1) Бихте ли гласували доверие на отбор само от млади футболисти и 2-3-ма стари и ако да кои от опитните да останат според вас?
2) Бихте ли простили някога тези загуби на това ръководство на Левски ?
3) Кои футболисти бихте предложили за трансфер В Левски през зимата ?
4) Срам ли ви е от този вариант на Левски и вярвате ли в този отбор ?
gacobacov2 написа:comandosa1 написа:gacobacov2 написа:... И от тук нататък всеки недоволен от Батков да излиза с 15-те млн евро които струва отбора и след това да говори за смяна на собственика. Иначе е само БЛА-БЛА.
По-голяма простотия не можеше да кажеш нали. Значи миналия сезон никой от феновете на Реал Мадрид не е трябвало да плюе по предишния им президент, ако е нямал 200 000 000 евро ли? Айде без идиотии.
Само казах че е БЛА-БЛА. България не е и няма да бъде Испания, освен това сега трябва спокойствие
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Мнениеот crap на 28 Сеп 2009 07:01
По-добър треньор от Ратко едва ли ще имате изобщо.. просто кокала ви го набуто до стомаха още през лятото! Пък и това че падате трябва да ви радва, зощото обичате да летите из небесата и да ругаете наляво надясно... Успех с разкарването на Борат!
ПС: Попринцип не пиша тук, но реших да защитя Ратко-човека се държи на ниво въпреки загубите. Дори си миля че Левски не го заслужава. (нямам намерение да се заяждам..)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта