Извънземни раси....Тема с продължение-6-та част

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Извънземни раси....Тема с продължение-6-та част

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 апр 2013 15:22

South_Park написа:С 2 думи - отричаш ясновидството - кажи Да или Не ;)

Запознай се с квантовата физика. Ще добиеш представа дали събитията са предопределени или развиващи се. Пък ако не, хвърляй боб и леща и си свиркай :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 апр 2013 15:25

vaskonti написа:Мнение или твърдение? Защото едното го имам със сигурност? Докато ти имаш..."доказателства", нали?
Ако аз съм обичайният трол в такива теми, ти какво си - ученият-историк, който си служи със сериозни аргументи? :)

Хаха...по-скоро на теб трябва да викаме "човекът-доказателство" :lol: Аз вече споменах, че се базирам на предания ;) Чети!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2013 16:19

vaskonti написа:Да ви имам аргументите и доказателствата и на двамата :lol:

Васка, а ти какви по-точно доказателства и факти искаш ?
Нещо тип - "черно на бяло" и ... "Око да види, ръка да пипне" ? :roll:

Много пъти сме си писали относно доказателствата и фактите за неща ... Как да ги кажем, малко по-екзотични и иновативни от "научна" гледна точка.
Нали знаеш в късното средновековие как са наричали хората, които са твърдели, че Земята е кръгла ( сферична ) ... И се върти ?
Тогава, това твърдение е било оспорвано от над 90 % от хората ... Било ли е истина в крайна сметка, че Земята е сфера, и че се върти !??

Малко по-късно се появяват хора, които започнали да твърдят, че хората всъщност, също могат да летят с определени помощни средства !
Е, едвали е нужно да посочвам, как са се отнасяли над 90 % на тези съвременници към това твърдение ... :lol:

Напредваме във времето ... Някои учени-историци започнали да твърдят, че всъщност "митът Троя", не е мит, а реалност.
Тоест - историческа случка, с исторически-реални хора.
Тези, които са го твърдели това, са били жертва на жестоки подигравки и осмивания !
Е, не се минало много ... И ТРОЯ беше открита !
Целият "научен" свят тогава изпада в шок ... И започват въпросите - "Ами щом Троя се оказа реалност, дали и цялата древна "митология" не е" ?
Ами Атлантида ...

И те така ... Мисля че всички сме длъжни, да не прибързваме да заклеймяваме, подиграваме и отхвърляме непопулярни твърдения !
Трябва да се отсяват нещата ... Да се категоризират на такива, които са с нищожен шанс за истинност ( реалност ) ... И на такива, с голям потенциал да са ФАКТ и РЕАЛНОСТ. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 апр 2013 16:42

patron написа::mrgreen: a aз си мислех, че тая тема се е изчерпала
Да бе, как ще се е изчерпала темата ......тя тепърва започва :lol: :lol: Мисля че Караджата беше споменал някъде в началните части,че са към 170 извънземни раси :roll: :mrgreen:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 29 апр 2013 18:00

South_Park Имах друго мнение за теб пък ти четеш Щайнер много ми падна в очите :mrgreen: колегата ти препоръча се запознаеш с квантовата физика,аз ти препоръчвам книгите на един квантов физик В.Зеланд успех
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 29 апр 2013 18:10

Смятам че темата е изчерпана 8-) Вече има друга,по-интересна за пенисите 8-) Може да вкарате и извънземна намеса :? :? :?
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2013 18:59

Благодарение на линка от "Theos" ... Ето няколко интересни неща ...

КРАЛСТВОТО "AROI SUN" В ПАСИФИКА

Напредналата острвна нация, с големи области земя, които са текущо в Пасифика, порастнала около Полинезия, Меланезия и Микронезия. Древни легенди в Полинезия приписват на тази забележителна цивилизация мегалитните пирамиди, платформи, арки, пътища и статуи изцентралния Пасифик.

Когато били изкопани повече от 400 чакълести хълма в Нова Каледония през 1960-те, циментовите колони от вар и обвивката които били открити, били датирани с въглероден метод от Yale и Музея на Нова Каледония, като резултатите показали, че са направени преди 5120 г. пр.н.е. и 10950 г. пр.н.е..
Тези странни циментови колони могат да се намерят в южната част на Нова Каледония и на острова на Боровете (Isle of Pines).

Според обитателите на Великденските острови, статуите на островите вървели или левитирали за да се движат в спирала по посока на часовниковата стрелка около острова. На остров Понпей (Pohnpei), микронезийците твърдят, че камъните на 11 кв.километровия град били поставени на мястото си чрез левитация.

Друг изненадващ случай възниква през 1967 г., когато „Алуминаут” – изследователска подводница, способна да се спуска по-дълбоко от всеки друг съд по онова време – случайно открила „път” по крайбрежната зона на Флорида, Джорджия и Южна Каролина. Открит на дълбочина от близо 915 метра, този път се движи по права линия в продължение на повече от 24 километра.

И което е дори по-изненадващо, пътят бил павиран с цимент със сложен състав, състоящ се от алуминий, силикон, калций, желязо и магнезий. Независимо от възрастта си, той бил намерен без отломки благодарение на подводното течение, което го запазило чист.

Този забравен път се доказал по достойнство, след като специалните колела на „Алуминаут” позволили на подводницата да се придвижи по загадъчното шосе. По-късно учените, изследващи областта, открили поредица от монолитни конструкции в единия му край. Каква технология би могла да конструира дълъг павиран път, способен да остане в добро състояние за 10 000 години?

Структурите Йонагуни

Класифицирани от някои учени като археологическото откритие на века, структурите, ненадейно открити по крайбрежието на японския бряг на Йонагуни, предлагат древна архитектура под формата на колони, шестоъгълници, стълбища, улици, колонади и дори стъпаловидна пирамида.

Докато най-консервативната хипотеза приема, че структурите Йонагуни са продукт на значителната сеизмична активност в района, прецизните ъгли на скалите и тяхната подредба една спрямо друга предполагат, че това място може да съдържа останки от потопен град.

Доказателствата в полза на тази позиция включват химичния състав на варовитите скали (които не съществуват природно в региона), два отвора около 2 м дълбоки в близост до структурите – които никой археолог не смее да класифицира като естествени формирования – и една овално оформена скала, която не изглежда да принадлежи на конфигурацията, но е ясно ориентирана на север. Според някои изчисления целият подводен град Йонагуни е поне на 10 000 години.

Защо ортодоксалната наука мълчи за тези неща ? :roll:
Или по-лесно е да ни пълнят главите с тезата, че човекът всъщност е маймуна и човешката цивилизация започва от преди 5 хил години. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 29 апр 2013 19:18

THE G.A.M.E написа:Флорида, Джорджия и Южна Каролина. Открит на дълбочина от близо 915 метра, този път се движи по права линия в продължение на повече от 24 километра.

И което е дори по-изненадващо, пътят бил павиран с цимент със сложен състав, състоящ се от алуминий, силикон, калций, желязо и магнезий. Независимо от възрастта си, той бил намерен без отломки благодарение на подводното течение, което го запазило чист.

Този забравен път се доказал по достойнство, след като специалните колела на „Алуминаут” позволили на подводницата да се придвижи по загадъчното шосе. По-късно учените, изследващи областта, открили поредица от монолитни конструкции в единия му край. Каква технология би могла да конструира дълъг павиран път, способен да остане в добро състояние за 10 000 години?
Това са подземните пътища на расата на Телосианците,които ще разгледаме следващият път!!! Колега избързвате с подадената информация и неточностите!!! Все пак похвално,че се опитвате да осмисляте нещата

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 апр 2013 19:19

костенурк написа:South_Park Имах друго мнение за теб пък ти четеш Щайнер много ми падна в очите :mrgreen: колегата ти препоръча се запознаеш с квантовата физика,аз ти препоръчвам книгите на един квантов физик В.Зеланд успех

Не мерси(засега) , науката Антропософия съдържа много по-ценна информация от материалистични науки(които се променят всяка година) ;)
Физиката може да обяснява някои неща , но никога пълната картина ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 апр 2013 20:10

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Да ви имам аргументите и доказателствата и на двамата :lol:

Васка, а ти какви по-точно доказателства и факти искаш ?
Нещо тип - "черно на бяло" и ... "Око да види, ръка да пипне" ? :roll:

Много пъти сме си писали относно доказателствата и фактите за неща ... Как да ги кажем, малко по-екзотични и иновативни от "научна" гледна точка.
Нали знаеш в късното средновековие как са наричали хората, които са твърдели, че Земята е кръгла ( сферична ) ... И се върти ?
Тогава, това твърдение е било оспорвано от над 90 % от хората ... Било ли е истина в крайна сметка, че Земята е сфера, и че се върти !??

Малко по-късно се появяват хора, които започнали да твърдят, че хората всъщност, също могат да летят с определени помощни средства !
Е, едвали е нужно да посочвам, как са се отнасяли над 90 % на тези съвременници към това твърдение ... :lol:

Напредваме във времето ... Някои учени-историци започнали да твърдят, че всъщност "митът Троя", не е мит, а реалност.
Тоест - историческа случка, с исторически-реални хора.
Тези, които са го твърдели това, са били жертва на жестоки подигравки и осмивания !
Е, не се минало много ... И ТРОЯ беше открита !
Целият "научен" свят тогава изпада в шок ... И започват въпросите - "Ами щом Троя се оказа реалност, дали и цялата древна "митология" не е" ?
Ами Атлантида ...

И те така ... Мисля че всички сме длъжни, да не прибързваме да заклеймяваме, подиграваме и отхвърляме непопулярни твърдения !
Трябва да се отсяват нещата ... Да се категоризират на такива, които са с нищожен шанс за истинност ( реалност ) ... И на такива, с голям потенциал да са ФАКТ и РЕАЛНОСТ. ;)

Аз не искам доказателства тип "черно на бяло", защото ми е ясно, че такива няма как да има, поне за момента. Аз чисто и просто се забавлявам на увереността и детайлността, с която се обяснява кое как е станало и кой кой е. Тази увереност осмивам. Добре съзнавам, че има доста странни неща и факти, които трудно могат да бъдат обяснени, но избягвам да правя заключения, че например Исус е потомък на Инунаките(или каквито са там) на база "предания". Казвал съм и преди какъв ми е проблемът - имате една теория и към нея се напасват уликите, а според мен трябва да се случи обратното - събират се улики и се съставя теория. Но не косвени улики, а недвусмислени и неподлежащи на свободна интерпретация. Това е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”