Локомотив Пловдив-Левски София
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив-Левски София
С подобен треньор толкова. Генов става за 4-5 мача да им даде кураж и после да си ходи. Нещо като Раниери.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Локото ги уважавам,но искам Левски да бие,защото трябва дА станат шампиони.
1-2
1-2
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
tsonpen написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:
ако има бонуси едновремено и от Разград и от София, Локото без съмнение ще изберат този от София, защото той е сигурен...за другия от Разград ще трябва доста да се понапънат за да го получат, и пак не е сигурно че ще го вземат...така че по-добре да си хванеш питомното, вместо да гониш дивото което може и да го хванеш, ама може и да не го..
Тук логиката ти е железна, но ще вмъкна, че бонус да биеш е законен, но бонус да паднеш - престъпление. А и като играеш с идея да губиш - неизменно отиваш в една неприятна категория с всички последствия от това за играта, феновете и т.н.
Това с бонусите нещо не го разбирам.Преди мача с Лудогорец,всички говореха,че нашите щели да вземат бонуси от Левски Сф.Сега пак някакви бонуси от Кирил Домусчиев,ако сме биели Левски...

Ако Левски Сф искат да станат шампиони,ще трябва да ни бият и мисля,че няма да пропуснат.След "атрактивния" футбол,който показахме вчера,не ми се мисли какво ще става до края на първенството.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Някой ще ми припомни ли как свършват напоследък мачовете между Локомотив и Левски на Лаута? Че на мен ми се върти едно 2:0 - 3:2. И нека феновете на Левски, които до преди месец писаха декларации колко жалък отбор е Левски и искаха да доиграват шампионата с юноши, да обяснят как изведнъж станаха такова страшилище. Защото аз гледах как Литекс ги смачка в три поредни мача, а един много сериозен пропуск на ЦСКА и щастлив гол в последната минута им донесе победата. В момента единственото което липсва на Локомотив е мотивация и аз вярвам, че в този мач мотивация ще има. Нека да видим в един мач между отбор, който играе за титлата и един отбор който ще играе само за публиката какво ще се случи. Аз знам, че ще бъда на мача и ще подкрепям любимият отбор до последната секунда. И знам, че ще има още много хора като мен, които истински обичат любимият Локомотив.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
demy27 написа:Някой ще ми припомни ли как свършват напоследък мачовете между Локомотив и Левски на Лаута? Че на мен ми се върти едно 2:0 - 3:2. И нека феновете на Левски, които до преди месец писаха декларации колко жалък отбор е Левски и искаха да доиграват шампионата с юноши, да обяснят как изведнъж станаха такова страшилище. Защото аз гледах как Литекс ги смачка в три поредни мача, а един много сериозен пропуск на ЦСКА и щастлив гол в последната минута им донесе победата. В момента единственото което липсва на Локомотив е мотивация и аз вярвам, че в този мач мотивация ще има. Нека да видим в един мач между отбор, който играе за титлата и един отбор който ще играе само за публиката какво ще се случи. Аз знам, че ще бъда на мача и ще подкрепям любимият отбор до последната секунда. И знам, че ще има още много хора като мен, които истински обичат любимият Локомотив.
Човек ти гледал ли си един мач на отбора тази година

Левски бяха жалки,но направиха това което трябваше да направим и ние-смяна на треньора.
Единствения мач който изиграхме тази година що годе,беше срещу локо сф,другите.....

Литекс ни смачкаха,Лудогорец ни смачкаха,Цска ни смачкаха,Левски ни ....../ще го допълня след мача/

Къде видя мотивация

Тука не става дума дали ще го подкрепяме,трябва да сме реалисти.И аз ще го подкрепям,но трябва да се казват нещата с истинските им имена.Закопаем ли главите в пясъка,не ни чака нищо добро!!!
Идва и мач със сдружението!!!

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- child in time
- Контакти:
Чечо преди Славия : - В следващите 3 мача гоним 9 точки!!! Ахахахаха Къде бе Чечо ги видя тия точки? С кои играчи ще ги постигнем ? С тия на стартовото блокче ли ? Аз такова бездушие не си спомням . Левски не само ще ни бият а и ще си оправят головата разлика. А за мача с БотевЪ не ми се говори. Пак ще берем срам в края на първенството.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Като чета колко фенове на БотевЪ пожелават успех на Локото, направо ще падна от смЕх! 

"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- Контакти:
Такова е положението в момента, с тези играчи толкова и този треньор толкова... обаче това не пречи да подкрепим отбора всички мощно на стадиона !!!
Само Локоооооооооо !!!!!
Иначе за мача надявам се 2-1...
Само Локоооооооооо !!!!!
Иначе за мача надявам се 2-1...
Безпроблемно 0-2
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
child in time написа:Чечо преди Славия : - В следващите 3 мача гоним 9 точки!!! Ахахахаха Къде бе Чечо ги видя тия точки? С кои играчи ще ги постигнем ? С тия на стартовото блокче ли ? Аз такова бездушие не си спомням . Левски не само ще ни бият а и ще си оправят головата разлика. А за мача с БотевЪ не ми се говори. Пак ще берем срам в края на първенството.
Братле и аз съм на същото мнение, но не забравяй, че този Локомотив в този си вид е способен да обърка на всеки отбор сметките.
Мен затова и ме няма в играта с прогнозите.

Къде другаде биха могли да загубят Левски-то, ако не на "Лаута"?!Ако им скочим и граем както можем като нищо сме им врътнали един Х или дори минимална победа с късен гол в края.
Относно за мача с жълтите аз винаги съм гледал да бъда обективен.По-добрия отбор са в момента, и с по-класните футболисти.Ама нали знаеш в едно дерби, кой отбор обикновено бие - по-слабия.
Знам как ще излезнем срещу жълтите, поне предполагам, че нашия мушмурок ще подходи по този начин.
Или жълтите ще ни бият с разлика, или ще ги излъжем с гол в края на мача...например Георги Стефанов 87 мин.
Има време да го коментираме тоя мач.