becks32milan написа:Някой ще прави ли тема за ФА - Челси
Може аз да направя. Ама първо някой трябва да пусне за Базел.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Някой ще прави ли тема за ФА - Челси
Франк Лампард изрази гордостта си от това да бъде споменаван заедно с Боби Тамблинг като играчът с най-много голове за Челси.
Халфът вкара вчера от дузпа за победата с 2:0 срещу Суонзи. Това бе неговият 201 гол със синята фланелка и той е вече на само едно попадение от Тамблинг във вечната ранглиста.
Тамблинг изгледа мача срещу "лебедите" и Лампард разкри, че се е срещнал с него.
"Той е джентълмен. Видях го преди и след мача. Не можете да намерите по-мил човек във футбола".
"Напоследък е във влошено здраве, но е страхотно да го видим на мача. Аз съм много горд да бъда споменаван успоредно до неговото име както по отношение на футбола, така и като човек".
"Той ми изказва подкрепа още от както минах 100 гола, какво остава за границата от 200".
"Щеше да е хубаво да изравня рекорда пред погледа му", заяви халфът на Челси.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Sardukar написа:Дайте да разпределим изработването на темите. Аз лично нямам претенции, а ако останалите имат ангажименти мога да взема 1-2 теми (но не държа). Пиша го, защото да има теми от по рано и да може да анализираме на воля![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Sardukar написа:Дайте да разпределим изработването на темите. Аз лично нямам претенции, а ако останалите имат ангажименти мога да взема 1-2 теми (но не държа). Пиша го, защото да има теми от по рано и да може да анализираме на воля![]()
Умориха се и нашите от толкова много мачове тоя сезон - 70 теми си ги разпределят 3-4 човека![]()
Liquidator написа:Аз взимам мача с онея![]()
blue_till_i_die написа:Liquidator написа:Аз взимам мача с онея![]()
Да не те затруднявам, рефер е Хауърд Уеб...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта