Караджов написа:Момчета ,моят е 24.3 см![]()
Ха,има си хас да не си първи в класацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Red Warrior написа:Очаквах с нетърпение въпроса за Словения, защото бях сигурен, че някой ще го зададе.Словения не е толкова балканска, колкото централноевропейска държава. Според някои историци Балканите се намират под долното течение на Дунав. Даже самите словенци не се имат за балканци и са прави хората, ако питаш мен. Даже езика им повече прилича на чешки, отколкото на сърбо-хърватски.
Извинявай, че те лиших от чувството, че си ми показал нещо, което не съм забелязал.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Red Warrior написа:Очаквах с нетърпение въпроса за Словения, защото бях сигурен, че някой ще го зададе.Словения не е толкова балканска, колкото централноевропейска държава. Според някои историци Балканите се намират под долното течение на Дунав. Даже самите словенци не се имат за балканци и са прави хората, ако питаш мен. Даже езика им повече прилича на чешки, отколкото на сърбо-хърватски.
Извинявай, че те лиших от чувството, че си ми показал нещо, което не съм забелязал.
ама това географията не е уикипедия, шъ мъ прущавашСловения е била, е и ще бъде на Балканите, независимо дали иска или не иска. Така както Румъния е балканска държава или Турция, макар на една под 10% от територията, а на другата пос 3% от територият, да са на полуострова. География от 4-ти клас или там някъде по мое време. Самите словенци, като бит и т.н. не са балканци, така е, защото твърде дълго са били част от Унгарското кралство, Свещената римска и Хабсбургската (Австро-унгарска) империи, но генезиса им е словенски, балскански, колкото и да го отричат. Това са други теми де
![]()
Сега по темата - според мен много ни свалят нивото българомохамеданите. Нищо лично срещу тях, но им е махната част от кожата, а и тя си се брои и затова сме извън десетката на европаКакто се казва, ако не циганите, то турците със сигурност ще са виновни
![]()
П.С. Страхотен аватар - носи го с гордост, нищо, че си чорбе, мога само да те поздравя
Red_Girl написа:Квоо стаа говеда, я вижте кво си имаме !:)![]()
![]()
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Red Warrior написа:tmanolov написа:Red Warrior написа:Очаквах с нетърпение въпроса за Словения, защото бях сигурен, че някой ще го зададе.Словения не е толкова балканска, колкото централноевропейска държава. Според някои историци Балканите се намират под долното течение на Дунав. Даже самите словенци не се имат за балканци и са прави хората, ако питаш мен. Даже езика им повече прилича на чешки, отколкото на сърбо-хърватски.
ама това географията не е уикипедия, шъ мъ прущавашСловения е била, е и ще бъде на Балканите, независимо дали иска или не иска. Така както Румъния е балканска държава или Турция, макар на една под 10% от територията, а на другата пос 3% от територият, да са на полуострова. География от 4-ти клас или там някъде по мое време. Самите словенци, като бит и т.н. не са балканци, така е, защото твърде дълго са били част от Унгарското кралство, Свещената римска и Хабсбургската (Австро-унгарска) империи, но генезиса им е словенски, балскански, колкото и да го отричат. Това са други теми де
![]()
Сега по темата - според мен много ни свалят нивото българомохамеданите. Нищо лично срещу тях, но им е махната част от кожата, а и тя си се брои и затова сме извън десетката на европаКакто се казва, ако не циганите, то турците със сигурност ще са виновни
![]()
П.С. Страхотен аватар - носи го с гордост, нищо, че си чорбе, мога само да те поздравя
Пич, Балканите се дотам докъдето се пие боза и се плаща за тоалетна. Словенците нито са балканци по манталитет, нито по стандарт, даже езика им прилича на чешки. Колкото австрийците са балканци, толкова са и словенците.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Red Warrior написа:tmanolov написа:Red Warrior написа:Очаквах с нетърпение въпроса за Словения, защото бях сигурен, че някой ще го зададе.Словения не е толкова балканска, колкото централноевропейска държава. Според някои историци Балканите се намират под долното течение на Дунав. Даже самите словенци не се имат за балканци и са прави хората, ако питаш мен. Даже езика им повече прилича на чешки, отколкото на сърбо-хърватски.
![]()
![]()
Пич, Балканите се дотам докъдето се пие боза и се плаща за тоалетна. Словенците нито са балканци по манталитет, нито по стандарт, даже езика им прилича на чешки. Колкото австрийците са балканци, толкова са и словенците.
оф, тъкмо те похвалих и ти пак заби в клишетата. Виж, тия британски простотии с бозата и къпането можеш да ги навреш там, където предците ни, сражавали се под флага на аватара ти са наврели наглите представители на мъгливия Албион. Жалко, мислех те за по-умен, нот воа става с четене, а не с клишета. Успех.
MuFc1878 написа:THE G.A.M.E написа:Неможе да се отрече жертвеготовноста на Симонка да замаже тоталната излагация на "Червените" в тоя мач.![]()
Прави, струва, суче, вРъти ... Заслужава некоя добра дума.![]()
Монка, за количеството ( и с оглед на ниското качество на повечето "Червени" ) ... Не бяхте много зле.
На черното да кажеш бяло или от 100 кладенеца да донесеш вода....... това си е избиване на комплекси! Признайте поне един път загубата на всички фронтове!
п.п. Това за жените не се отнася, простено ми е
Rafa написа:Караджов написа:Момчета ,моят е 24.3 см![]()
Моят пък е 8 см,ама не се хваля за разлика от тебЗаради такива като мен,пада средната дължина и сме толкова назад в класацията
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 6 госта