Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: Българите били най-надарени на Балканите

Мнениеот Rafa » 29 апр 2013 16:49

Това е защото сме продукт на Ануннаки-те 8-)Най-логичното нещо във форума е веднага след теми за извънземни раси и БФС,веднага да се появи и такава за пениси :lol: Ако не друго,поне има някаква последователност и градация 8-) Еееех мъко,мъко 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот MuFc1878 » 29 апр 2013 16:49

THE G.A.M.E написа:Неможе да се отрече жертвеготовноста на Симонка да замаже тоталната излагация на "Червените" в тоя мач. :lol:

Прави, струва, суче, вРъти ... Заслужава некоя добра дума. 8-)
Монка, за количеството ( и с оглед на ниското качество на повечето "Червени" ) ... Не бяхте много зле. :mrgreen:

На черното да кажеш бяло или от 100 кладенеца да донесеш вода....... това си е избиване на комплекси! Признайте поне един път загубата на всички фронтове!

п.п. Това за жените не се отнася, простено ми е :)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 29 апр 2013 16:57

Българите били най-надарени на Балканите

Съдейки по себе си потвърждавам.... :lol:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 апр 2013 16:57

както обикновено става, в стремежа си да се изкараме по-по-най, сме пропуснали едно мъничко фактче - иам една държавица, ей-там горе вляво на Балканския п-в, която се нарича Словения (като Словакия, ама малко по-различна) и там го вадят, поне статистически, по-голям :oops: Срам, срам и мъка - развалихте ми класацията, честно - то аз в полувъзбудено състояние съм над средно статистически, ама...
П.С. И досега не съм имал оплаквания - е, понякога се налага да използваме фразата "не, не е голям, устата ти е малка", но това е друга тема.
П.П.С. И поздрави за темата - един път да има точно заглавие и без това 99% от темите в този детски форум са точно мерене на пи.ки (пропусната буква е по-избор, зер имаме и женско присъствие :mrgreen: )
Red Warrior написа:Въпросът "Кой го вади най-голям на Балканите?" - приключи! Според международно изследване българите са най-надарени от балканските мъже и едни от първенците в Европа. Първи в класацията са унгарците, а последни румънците. :mrgreen:

Ето я картата на Европа:

Изображение

Темата за първи път я видях в архива на един македонски сайт :mrgreen: - http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=67489
Последна промяна от tmanolov на 29 апр 2013 16:58, променено общо 1 път.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 апр 2013 16:57

Rafa написа:Това е защото сме продукт на Ануннаки-те 8-)Най-логичното нещо във форума е веднага след теми за извънземни раси и БФС,веднага да се появи и такава за пениси :lol: Ако не друго,поне има някаква последователност и градация 8-) Еееех мъко,мъко 8-)

Ае са недей да ги сравняваш нещата. За първи път пускам тема за "пениси" и това е, защото попаднах на международно изследване, докато темите за извънземни се леят всеки ден. Човек значи, които и ден да пусне такава тема, пак ще е след тема за извънземни. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 апр 2013 17:00

Rafa написа:Това е защото сме продукт на Ануннаки-те 8-)Най-логичното нещо във форума е веднага след теми за извънземни раси и БФС,веднага да се появи и такава за пениси :lol: Ако не друго,поне има някаква последователност и градация 8-) Еееех мъко,мъко 8-)

Другаря Шумкар спомена скоро да очакваме тема за съвкуплението в България :) Всичко си има ред!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 апр 2013 17:06

tmanolov написа:както обикновено става, в стремежа си да се изкараме по-по-най, сме пропуснали едно мъничко фактче - иам една държавица, ей-там горе вляво на Балканския п-в, която се нарича Словения (като Словакия, ама малко по-различна) и там го вадят, поне статистически, по-голям :oops: Срам, срам и мъка - развалихте ми класацията, честно - то аз в полувъзбудено състояние съм над средно статистически, ама...
П.С. И досега не съм имал оплаквания - е, понякога се налага да използваме фразата "не, не е голям, устата ти е малка", но това е друга тема.
П.П.С. И поздрави за темата - един път да има точно заглавие и без това 99% от темите в този детски форум са точно мерене на пи.ки (пропусната буква е по-избор, зер имаме и женско присъствие :mrgreen: )
Red Warrior написа:Въпросът "Кой го вади най-голям на Балканите?" - приключи! Според международно изследване българите са най-надарени от балканските мъже и едни от първенците в Европа. Първи в класацията са унгарците, а последни румънците. :mrgreen:

Ето я картата на Европа:

Изображение

Темата за първи път я видях в архива на един македонски сайт :mrgreen: - http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=67489

Очаквах с нетърпение въпроса за Словения, защото бях сигурен, че някой ще го зададе. :) Словения не е толкова балканска, колкото централноевропейска държава. Според някои историци Балканите се намират под долното течение на Дунав. Даже самите словенци не се имат за балканци и са прави хората, ако питаш мен. Даже езика им повече прилича на чешки, отколкото на сърбо-хърватски. ;) Извинявай, че те лиших от чувството, че си ми показал нещо, което не съм забелязал. ;)
Последна промяна от Red Warrior на 29 апр 2013 17:08, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 апр 2013 17:07

MuFc1878 написа:

Другаря Шумкар спомена скоро да очакваме тема за съвкуплението в България :) Всичко си има ред!!!

Първо секс обявите във форума. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 29 апр 2013 17:07

Момчета ,моят е 24.3 см :o :P

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 апр 2013 17:09

Караджов написа:Момчета ,моят е 24.3 см :o :P