Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот W84me » 29 апр 2013 08:21

Според справките към момента служителите, работещи във всички 15 министерства, са 6361. От тях 2786 души са постъпилите на служба през последните 3,5 години. Това показва, че въпреки обещанието си от 2009 г. да свият администрацията, управляващите са я увеличили с близо ¾.
По-притеснителен обаче е фактът, че 2069 от новите позиции са били назначени без конкурс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

urkoto

Re: Решенията на Иван Костов за излизане от кризата

Мнениеот urkoto » 29 апр 2013 09:27

GOLEADOR написа:Човека е пуснал тема в която се казва как България може да излезне от кризата,а вие сте го емнали ,че командира затрил СДС,прецакал българите,все неща дъвкани многократно тук.Каквато и вина да носи,не изкарвайте Костов по-черен и от дявола!Той е добър икономист и е важно да се чуят идеите му за развитието на страната ни.
Интересно е да се види как (Костов) копира идеи на ГЕРБ,но ги итерпретира по свой си начин (големи стратегически инвестиционни проекти).Значи каквото и да си говорим,посоката в която върви ГЕРБ е правилната.Трябва да се строи инфраструктура с която бизнеса да може да се развива и така икономиката ни ще дръпне напред.

П.П.
До Уркораста:
Ти нямаш чест бе.Като си се оакъл намери малко мъжество да се извиниш.

Хахахахаха, ненормалнико!!! Командира копирал предизборната платформа на ГЕРБ, СМЕХ!!!
Това може да говори само един крайно заблуден и неадекватен човек, какъвто ти за пореден път доказа, че си! Нормалните хора много добре помнят как крадливата хунта на ГЕРБ освен, че окраде държавата и докара РАБОТЕЩИЯ българин до просешка тояга (да не говорим за пенсионери и безработни) освен това окраде и предизборната платформа на Синята коалиция на изборите 2009 г.! Типично по мутренски и просташки обаче свиха програмата и после си правиха каквото реши Вожда, включително и антиконституционно вмешателство и незачитане на разделението на властите! :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 апр 2013 10:43

Кашчей написа:
dunavfc написа:Квартала е Селеметя...Няма партия,която да не купува,конкретно ГЕРБ в Селеметя,досега не са играли,но на други места със сигурност.Затова е много смешно някой да твърди,че купените гласовете едва ли не,облагодетелстват само една партия.
Доказателства не мога да извадя никакви,споделям какви са ми наблюденията и това,което чувам от хората,живеещи в квартала.Ако някой ми каже,как мога да докажа,че човекът Х е платил на човекът Y за да гласува за определена партия,ще съм му благодарен.

Ако нямаш лично доказателства за купени гласове е тъпо да говориш общи приказки във форума!

Щом имаш бизнес в Селеметя , и си политически активен, трудно би доказал, че ти не си купувал гласове в тоя квартал.

Братле на оригинален ли се правиш или търсиш някакво внимание ? Айде кажи ми как може да се сдобия с лично доказателство,че се купуват гласове в квартала ? Прокуратурата и полицията не могат да намерят доказателства,а искаш от мен,аз да имам....Логиката ти обаче за това,че моят бизнес е свързан с нещо подобно е убийствена...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Решенията на Иван Костов за излизане от кризата

Мнениеот GOLEADOR » 29 апр 2013 13:11

urkoto написа:
GOLEADOR написа:Човека е пуснал тема в която се казва как България може да излезне от кризата,а вие сте го емнали ,че командира затрил СДС,прецакал българите,все неща дъвкани многократно тук.Каквато и вина да носи,не изкарвайте Костов по-черен и от дявола!Той е добър икономист и е важно да се чуят идеите му за развитието на страната ни.
Интересно е да се види как (Костов) копира идеи на ГЕРБ,но ги итерпретира по свой си начин (големи стратегически инвестиционни проекти).Значи каквото и да си говорим,посоката в която върви ГЕРБ е правилната.Трябва да се строи инфраструктура с която бизнеса да може да се развива и така икономиката ни ще дръпне напред.

П.П.
До Уркораста:
Ти нямаш чест бе.Като си се оакъл намери малко мъжество да се извиниш.

Хахахахаха, ненормалнико!!! Командира копирал предизборната платформа на ГЕРБ, СМЕХ!!!
Това може да говори само един крайно заблуден и неадекватен човек, какъвто ти за пореден път доказа, че си! Нормалните хора много добре помнят как крадливата хунта на ГЕРБ освен, че окраде държавата и докара РАБОТЕЩИЯ българин до просешка тояга (да не говорим за пенсионери и безработни) освен това окраде и предизборната платформа на Синята коалиция на изборите 2009 г.! Типично по мутренски и просташки обаче свиха програмата и после си правиха каквото реши Вожда, включително и антиконституционно вмешателство и незачитане на разделението на властите! :idea:

Уркораст ли си,педерурко ли си,все ми е едно,ти нямаш мъжество да ми се извиниш за лъжата си (знаеш за коя),а вместо това ме нападаш без да си прочел даже статията под която съм писал поста си.Ще те питам пак (както го направих и в твоята тема),нима не е истина това което съм написал?Нима Костов не е казал,че за измъкването на България от кризата е нужно да се построи инфраструктура(магистрали и пристанища)?Педерурко,та ти даже не си чел какво е казал Костов за големи стратегически инвестиционни проекти,но аз друго не съм и очаквал от човек без ум и топки.Затова, докато не намериш мъжество да се извиниш ,където те видя ще ти порипомням колко си жалък и страхлив, плъх такъв!

П.П.
Не си мисли,че темата ти е изтрита.
[offtopic]http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=53&t=129843&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D1%83%D1%80%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82&start=2020[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 29 апр 2013 13:36

dunavfc написа:
Кашчей написа:
dunavfc написа:Квартала е Селеметя...Няма партия,която да не купува,конкретно ГЕРБ в Селеметя,досега не са играли,но на други места със сигурност.Затова е много смешно някой да твърди,че купените гласовете едва ли не,облагодетелстват само една партия.
Доказателства не мога да извадя никакви,споделям какви са ми наблюденията и това,което чувам от хората,живеещи в квартала.Ако някой ми каже,как мога да докажа,че човекът Х е платил на човекът Y за да гласува за определена партия,ще съм му благодарен.

Ако нямаш лично доказателства за купени гласове е тъпо да говориш общи приказки във форума!

Щом имаш бизнес в Селеметя , и си политически активен, трудно би доказал, че ти не си купувал гласове в тоя квартал.

Братле на оригинален ли се правиш или търсиш някакво внимание ? Айде кажи ми как може да се сдобия с лично доказателство,че се купуват гласове в квартала ? Прокуратурата и полицията не могат да намерят доказателства,а искаш от мен,аз да имам....Логиката ти обаче за това,че моят бизнес е свързан с нещо подобно е убийствена...

В Селеметя ГЕРБ купуваха на предните избори. Един приятел (циганин) ми го каза.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 29 апр 2013 15:03

Изображение
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 29 апр 2013 15:09

Въпреки всичко което се случи през близо 4 години властване на ГЕРБ за тях ще гласуват на изборите на 12 май българи със следния профил:

-Цигани – захранени с кебапчета и бира и някоя банкнота на челото, мотивирани от местни цигански босове и особено тези работещи в „Титан“
-Държавни чиновници и администрация – около 230 000 души и семействата им, които бяха назначени с протекции на местните и централни структури на ГЕРБ. Сред тях ще са и служителите на МВР
-Общинска администрация в общините оглавени от кметове на ГЕРБ и семействата им
-Онези българи, за които измамата, че Борисов се бори против комунистите е нещо реално
-Персонал и подчинени на обръчите на фирми около ГЕРБ като разни „котараци“ и т.н.
-Медии захранени с пари и обществени поръчки от ГЕРБ
-Прости хора, които харесват как Борисов им говори просто и простотии и те се разбират защото са прости
-Любителите на асфалт и бетон, които вярват, че само Борисов прави нещо от времето на Тодор Живков насам
-Изселници от Турция повлияни от бившият турски премиер Месут Йълмаз
-Членове на ПП ГЕРБ
Помислете си колко трябва да бъдеш зависим или замаян, или дори прост за да гласуваш за шайката ГЕРБ !
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 апр 2013 15:22

Ето една анкета в която може да видите разбито по пол,местоживеене,възраст,образование избирателите на дадена партия:Линк http://dnes.dir.bg/anketar.php?id=473&tag_id=122244
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 апр 2013 16:37

alexveselinov написа:Помислете си колко трябва да бъдеш зависим или замаян, или дори прост за да гласуваш за шайката ГЕРБ !

Ами при положение,че в тезата ти повечето работи .. са някакви нелепи неща.. ти сам си помисли дали да не би ти да си прост,замаян или може би зависим.Поредното мнение... ала ГЕРБ са лоши,но естествено без да се споменава другите с какво са по-добре.

-циганите поради начина им на ценностна система.. винаги са били купувани от всички.След изборите загубилата партия винаги им е това оправданието.
-общинска и държавна администрация си е една и съща като хора и количество от много отдавна.
-обръчи от фирми .. си е практика на БСП/ДПС.
-тоя лаф за медиите се пукна от доста отдавна.Та един Бареков(уж беше силно корумпиран от ГЕРБ,а работещ в телевизия на депутат от ДПС) онзи ден на Левски-ЦСКА 10 мин преди мача му си приказва глупостите.
-"Любителите на асфалт и бетон, които вярват, че само Борисов прави нещо от времето на Тодор Живков насам"... тъжно нали.Съвсем друго е Станишев и Фелайни да канят Платини за първа копка на база за националния отбор.Нищо,че земята е частна.Проект няма.Нищо няма.
-за другите написани са даже забавни..

Не знам за кой ли път да се повторя.Ако някой взема пари за да пише шантави тези... нека да се постарае повече.Не на нахвърля няколко глупости и да си мисли,че тезата му може да повлияе на някого.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 29 апр 2013 17:03

-за другите написани са даже забавни..

Месут Йълмаз не беше ли в 'Арена Армеец' с герберите?А ако се чудиш защо засягам повече ГЕРБ от другите,много просто те са най-нагли от всички.
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”