Абдиков поредния бисер в А група!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Абдиков поредния бисер в А група!
Това на клипа по БНТ не е всичко, на края се вижда как вратаря тръгва обратно в посока на центъра, а картон още не е вдигнат. В следващите секунди стигна отново до Фиданин и директно му вкара кроше в мусурата. Съотборниците му го хванаха и го задърпаха, а един от нашите дръпна Фиданин да не яде още бой. Абе с две думи - Голям Цирк! От мястото на което гледах мача не се видя защо се ступаха, но на видеото ясно се вижда как Фиданин си хлеби вратаря и Абди-то "скъса синджира".
Този пич го нареждам веднага след Сашо Бодичека в абсурдите на футболната ни година !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:Този пич го нареждам веднага след Сашо Бодичека в абсурдите на футболната ни година !!!
Глупости! Вратаря е категорично Nо 1 за цялата история на българския футбол.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Най-интересното е че играч на моряците спира пък Фиданин да не отиде да се разправя с вратаря и съответно и той да получи червен картон тогава цирка щеше да е пълен.
honda написа:За удар се дава червен картон независимо дали е срещу противник, съдия, съотборник, длъжностно лице, публика и т.н.
Иначе наистина е вярно ,че ТИМ имат много кусури, но уреждането на мачове не е между тях.
Факт.
moreto vn написа:Това не беше просто шамар,а чист опит за нокаут.Не бях виждал такава,глупава проява.

Кролик написа:Този пич го нареждам веднага след Сашо Бодичека в абсурдите на футболната ни година !!!
Абсолютно.
Този инцидент потвърждава факта , че Пирин градЪ са идиотите на българския футбол . Не заслужават мястото си в А група и са срам за Югозападна България !
kiririki1 написа:Този инцидент потвърждава факта , че Пирин градЪ са идиотите на българския футбол . Не заслужават мястото си в А група и са срам за Югозападна България !
Идиотите са малко по на север

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
kiririki1 написа:Този инцидент потвърждава факта , че Пирин градЪ са идиотите на българския футбол . Не заслужават мястото си в А група и са срам за Югозападна България !
Не е лесно да риташ по регионалните групи ей :d:D:D Налага се да влизаш по форумите на отборите от А група и да хейтваш :D D:
Къде по-нормално си е да вземеш лиценза на един отбор, за да се класираш в по-горна дивизия (и мъжко, и спортсменско) и после хем да не се класираш, хе мда се озовеш в същата дивизия като отборът, чийто лиценз си купил и да си объркате имената :d
[center]
[/center]