ШЛ 1/2 финал реванш Барселона-БАЙЕРН МЮНХЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш Барселона-БАЙЕРН МЮНХЕН

Мнениеот Sisi 1914 » 28 апр 2013 19:54

1:2
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 апр 2013 20:30

Neron написа:За мен в този мач най-важното е да не допуснем напрежение и още по-важното да се опазим възможно най-добре от картони. Не знам какво ще правим но присъствието на Лам Швайнщайгер и Мартинес на финала е задължително долу горе същото важи и за Данте но там можем да го заместим с Буйтен докато на другите постове без тези играчи ще е много трудно. Буйтен и Густаво сигурно ще са титуляри а Щайгер и Мартинес сигурно ще си разделят по едно полувреме. Юп може да пусне Робен до Густаво защото Робен е атакуващия футболист който не е застрашен от пропускане на финала но в същото време отнема много топки в дефанзивен план а напред да са Мюлер Шакири и Рибери. Ако излезем с тези играчи и Манджукич в атака спокойно можем да ги хванем на някоя контра и така да се реши изхода от двубоя окончателно.

Не вярвам Юп да направи драстични промени за реванша ... Мисля че единствената промяна ще е Манджукич вместо Гомес .При правилен подход към двубоя и спазване на тактическата дисциплина , не вярвам да се наложи извършване на много тактически нарушения от страна на Байерн . Основната заача пред отбора трябва да е отбелязване на гол , не рушене на играта с всички средства . При гол за Байерн , при всичките ми уважения към Барса - 6 гола си е направо в сферата на фантастиката .

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 апр 2013 21:02

Искам си Акаунта написа:
Neron написа:За мен в този мач най-важното е да не допуснем напрежение и още по-важното да се опазим възможно най-добре от картони. Не знам какво ще правим но присъствието на Лам Швайнщайгер и Мартинес на финала е задължително долу горе същото важи и за Данте но там можем да го заместим с Буйтен докато на другите постове без тези играчи ще е много трудно. Буйтен и Густаво сигурно ще са титуляри а Щайгер и Мартинес сигурно ще си разделят по едно полувреме. Юп може да пусне Робен до Густаво защото Робен е атакуващия футболист който не е застрашен от пропускане на финала но в същото време отнема много топки в дефанзивен план а напред да са Мюлер Шакири и Рибери. Ако излезем с тези играчи и Манджукич в атака спокойно можем да ги хванем на някоя контра и така да се реши изхода от двубоя окончателно.

Не вярвам Юп да направи драстични промени за реванша ... Мисля че единствената промяна ще е Манджукич вместо Гомес .При правилен подход към двубоя и спазване на тактическата дисциплина , не вярвам да се наложи извършване на много тактически нарушения от страна на Байерн . Основната заача пред отбора трябва да е отбелязване на гол , не рушене на играта с всички средства . При гол за Байерн , при всичките ми уважения към Барса - 6 гола си е направо в сферата на фантастиката .

То от наша гледна точка е напълно така но се сети какъв картон вдигнаха на Мартинес първия мач... а и като знаем как падат като покосени съм сигурен че ще ни изкарат поне 3 жълти.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 апр 2013 23:34

Neron написа:
Искам си Акаунта написа:

То от наша гледна точка е напълно така но се сети какъв картон вдигнаха на Мартинес първия мач... а и като знаем как падат като покосени съм сигурен че ще ни изкарат поне 3 жълти.

При Мартинес беше натрупване на нарушения . Мисля си , че ако се стигне до нарушения за картони , ще ги правят Манджукич , Рибери , Робен и Алаба .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 апр 2013 00:08

3-1 за Барса

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 апр 2013 09:59

Отборът на Байрн трябва да играе така, сякаш му е нужна победа на всяка цена. Така Барса няма да си разиграва коня, което е неприемливо.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 апр 2013 12:26

Дамир Скомина ще е рефер.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 апр 2013 13:48

Дано не се търкалят и да вадят картони тия от Барса, че ако загубим някой играч за финала...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 29 апр 2013 16:19

Байерн както в другите мачове, така и сега ще вкара поне един гол. След това задачата за Барселона ще стане непосилна. Те от самото начало ще трябва да атакуват. Ако до 25-30 мин. няма гол ще излязат с още по-голям риск напред. Тогава на контри трябва да ги унищожим.
От 6-мата висящи с жълти картони се надявам Мартинез, Швайни, Данте и Лам да играят на финал. Даже при резултат 0:0 дори и 1:0 според мен ще бъде по-удачно да загубят едно единоборство вместо да получат жълт.
Надявам се още през първото полувреме да вкараме един или два безответни гола. Тогава спокойно може да се мисли за картоните и как човек да се опази от тях.

Ето едно видео с интересна перспектива, заснето от блока на гостуващите фенове.

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=idQRtJUuDFI[/youtube][/center]

Та желаещите да изгледат изминалия двубой още веднъж -ТУК.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Байерн”