Локомотив Пловдив-Левски София

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив-Левски София

Мнениеот mannoli » 28 апр 2013 23:31

2-1

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 28 апр 2013 23:33

child in time написа:
tsonpen написа:Локомотивци, стегнете се! Знаете ли фенове на колко отбори се надяват нещо да направите. Между тях и тези на градския ви съперник ;)
В Разград почти издрапахте до 0:0, а сега сте на свой терен.

А знаеш ли на нас феновете колко ни е писнало да се стягаме? Още малко и съвсем ще ни дотегне. Не от това че сме загубили , а от бездушието. Идват два мача на които си признавам не ми се ходи. но съм Локомотивец и ще съм там. Достатъчно ни е гадно за да ни дават акъл другите фенове.

Какво му обръщаш внимание на тоя? Лудогорец ще се върнат в Б група и пак никой няма да им ходи на мачовете. Тия не знаят какво е да си фен :!:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 28 апр 2013 23:40

Aко съдията си свири 50 на 50 победа за Локомотив.

Отбора на Левски със сигурност не е по силен но безкрайните съдийски аванти ги върнаха в борбата за титлата вместо в момента да играят за 5-6 място каквито са им реалните сили.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 апр 2013 23:43

child in time написа:
tsonpen написа:Локомотивци, стегнете се! Знаете ли фенове на колко отбори се надяват нещо да направите. Между тях и тези на градския ви съперник ;)

А знаеш ли на нас феновете колко ни е писнало да се стягаме? Още малко и съвсем ще ни дотегне. Не от това че сме загубили , а от бездушието. Идват два мача на които си признавам не ми се ходи. но съм Локомотивец и ще съм там. Достатъчно ни е гадно за да ни дават акъл другите фенове.

Все пак мисля, че не сте за подценяване, въпреки състоянието в което сте. Освен това нито сте застрашени от изпадане, нито има напражение от борба за челото. Дано играчите ви изиграят освободено мачовете за себе си, за отбора, за феновете. Помня, че в Разград, след като Лудогорец поведоха и вашите се хвърлиха с голяма стръв да играят, но вече нямаше време. Значи могат.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 28 апр 2013 23:54

Първенството ни е толкова слабо ,че всичко опира повече на мотивация отколкото до футболни достойнства.
С оглед на лошото състояние на терена и близките отношения между Марешки и Домусчиев ще стане здрав мач.
Ако изключим "другите начини' за ставане на шампион ,спокойно мача може да стане 1Х. Прогноза 1:0 или 1:1 ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 апр 2013 00:02

0-1

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 29 апр 2013 00:02

Joro_Barca написа:

Бягай селяк ! 0-2 , 1-3 нещо такова ми се върти :)) Разград квартал на ШУМЕН !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 апр 2013 00:36

На някой май му пари под краченцата :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 29 апр 2013 00:48

СИН_ИМПЕРАТОР написа:тая пролет нямаме победа с повече от два гола....време е това да се промени.Локото са изключително посредствен тимец, три паса не могат да вържат милите, и ака играем на сто процента и не се лигавим, мисля че резултатът ще бъде 0:5 за ЛЕВСКИ....е айде от мен да мине-1:5...като честно казано не виждам кой от Локото ще ни вкара гол...може би Старокин ще си вкара автогол незнам :mrgreen:

По добре помисли кой от ваще ще ги вкара тия 5 гола :lol: Щото и Монтана и Пирин не бяха по силни от локото :lol: Или викаш тоя мач може повече рикошети и автоголове да има :mrgreen: Много бързо забравихте че до оня ден ревахте каква трагедия сте :? Прогноза 2 : 1 и да продължите да мечтаете за требъл :lol:

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 29 апр 2013 01:08

Надявам се Левски пак да глътне студена водичка в Пловдив.
est. 1912

Върни се в “Локо Пловдив”