02.05 Локо Сф - Черно море - 15.30 - четвъртък - НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: 02.05 Локо Сф - Черно море - 15.30 - четвъртък - НЮЗ7

Мнениеот sandi74 » 28 апр 2013 22:00

KIL написа:
IGRATA написа:4:0

Това къде,на плейстейшъна ли? Ха-ха-ха! Смешник.Аз с комедии си вадя хляба,но ти ме надмина,честно! :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 апр 2013 22:02

ShooterMan написа:Безименници като БОРАЦ ЧАЧАК ли :idea:

:lol: :lol: :lol:

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 28 апр 2013 22:23

ShooterMan написа:Мога само да ти кажа приятелю локомотивец,че моряците мразят и в червата Левски и ЦСКА.Нямало е случай в който да не викам срещу тях независимо с кого играят - от Рилски Спортист,че до Бешикташ или Галатасарай!Ако имат мач наоколо отивам да подкрепям другия отбор,ако финала за Купата беше в Бургас щях да ида да подкрепям Берое(имам работа в БС по това време и нямаше да ги пропусна).Дори когато Камбуров се гавреше с Подуене от ваше име сигурно съм се радвал повече от мнозина ваши.До гроб ще имам 2 смъртни врага - Левски и ЦСКА,никога няма да ме видиш в едно с тях,никога!!!Както аз,така и останалите моряци! :idea:

това е то-комплекса на малкия, или вековната злоба на РОБА! :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 апр 2013 22:26

И преди съм го казвал -- разграничавам се от мнението на повечето моряци за онези събития преди 2 сезона.

Горчивата истина е, че не Антон Генов, а абсолютно беззъбата ни игра срещу Монтана в предишния кръг ни коства класирането. Ако бяхме били Монтана, отбор (уж) преодолим, при това у дома, в решаващ мач в който имаше обидно малко публика (!), резултата срещу Локо (Сф) нямаше да има значение. След това имахме още един шанс срещу Миньор като гости, и го пропуснахме пак. Логично е в паметта на повечето фенове да изпъква Локо (Сф), защото те играха в ЕКТ, но от реалистична гледна точка те не са истинския виновник за нашата съдба. Още по-малко пък измъчените им фенове. Ние сами сме си виновни.

Злобата в този случай е напълно излишна, даже я смятам за вредна. Локо е преодолим отбор, но трябва да играем така, както никога не сме играли навън този сезон. Чака ни сериозна битка, в която всякакви реваншистки настроения могат да се окажат бананова кора за нас.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 28 апр 2013 22:59

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:59, променено общо 1 път.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 29 апр 2013 00:27

Тук мач няма да има :!: Главни действащи лица на терена ще бъдат само 3-мата съдий :!: Чернодрешковчетата ще са най-добрите играчи на евробоеца Локодузпа. Гигов не само ще си избере съдийте,но и ще ги компенсира за последващото им наказание, което ги чака след мача. Порязването на Антон Генов за ЕКТ ще ни се види розова приказка с клането което ни чака сега.
Трябва Ч.море да искат съдий от чужбина и да пратят Локодузпа при Антон Генов :evil:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 апр 2013 01:32

yavorescu написа:И преди съм го казвал -- разграничавам се от мнението на повечето моряци за онези събития преди 2 сезона.

Горчивата истина е, че не Антон Генов, а абсолютно беззъбата ни игра срещу Монтана в предишния кръг ни коства класирането. Ако бяхме били Монтана, отбор (уж) преодолим, при това у дома, в решаващ мач в който имаше обидно малко публика (!), резултата срещу Локо (Сф) нямаше да има значение. След това имахме още един шанс срещу Миньор като гости, и го пропуснахме пак. Логично е в паметта на повечето фенове да изпъква Локо (Сф), защото те играха в ЕКТ, но от реалистична гледна точка те не са истинския виновник за нашата съдба. Още по-малко пък измъчените им фенове. Ние сами сме си виновни.

Злобата в този случай е напълно излишна, даже я смятам за вредна. Локо е преодолим отбор, но трябва да играем така, както никога не сме играли навън този сезон. Чака ни сериозна битка, в която всякакви реваншистки настроения могат да се окажат бананова кора за нас.

монтана ви направи 0 0 във варна
берое изпадна заради схема с коце маца
не виждам нищо срамно 3-ия в България да загуби от 3-ия в Сърбия ;)
докато някои ги онождаха сервитьори, бармани и чистачи.

прогноза 1 0 за Локомотив.

и още някой да гледал/чел/бил на мача ни с Монтана за да казва че е даден??
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 апр 2013 01:54

О,не приятел,с тоя номер за 3-тия в Сърбия може да минеш пред тези,дето не следяха нещата тогава.Пети беше отборчето на Борац Чачак.И впрочем понастоящем Борац си е изпаднал в Б групата на Сърбия,изпаднаха още през 2010.Те са един напълно селски и анонимен отбор,писаха си историята на ваш гръб.Все пак никога не може да стигнете Левски и ЦСКА по евроидиотизми...НИКОЙ НЕ МОЖЕ :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 апр 2013 03:23

favaca8888 написа:
yavorescu написа:И преди съм го казвал -- разграничавам се от мнението на повечето моряци за онези събития преди 2 сезона.

монтана ви направи 0 0 във варна
берое изпадна заради схема с коце маца
не виждам нищо срамно 3-ия в България да загуби от 3-ия в Сърбия ;)
докато някои ги онождаха сервитьори, бармани и чистачи.

прогноза 1 0 за Локомотив.

и още някой да гледал/чел/бил на мача ни с Монтана за да казва че е даден??

Приятелю, единственото свързано с моя пост нещо е, че завършихме 0-0 с Монтана на Тича във въпросния сезон. Отпадането на Берое и сблъсъка ви с Борац не се състояха тогава. Така че не знам какво коментираш/апострофираш наистина. Не знам какво искам да ми кажеш и на кое точно мое становище опонираш, съвсем честно.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 апр 2013 09:12

Искам Локо София в Б група..не за друго ами заради оня неадекватник Георги Марков и още няколко елементи там ! Но мисля че се спасиха - Локото...
А и все пак Черно море са ми съграждани, ;) . Успех, моряци !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Черно море”