Създаване на място във Фейсбук. Как?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Създаване на място във Фейсбук. Как?
Искам да попитам някой може ли да ми сподели как мога да създам място във Фейсбук? Имам предвид да направя така, че в бъдеще който напише съответното име на това място, за да се отбележи Фейсбук-а да ми го подсказва.

- South_Park
Re: Създаване на място във Фейсбук. Как?
mironi88 написа:Искам да попитам някой може ли да ми сподели как мога да създам място във Фейсбук? Имам предвид да направя така, че в бъдеще който напише съответното име на това място, за да се отбележи Фейсбук-а да ми го подсказва.
Като си затриеш профила - така ти остава място за свободно време

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
South_Park написа:mironi88 написа:Искам да попитам някой може ли да ми сподели как мога да създам място във Фейсбук? Имам предвид да направя така, че в бъдеще който напише съответното име на това място, за да се отбележи Фейсбук-а да ми го подсказва.

South_Park написа:mironi88 написа:Искам да попитам някой може ли да ми сподели как мога да създам място във Фейсбук? Имам предвид да направя така, че в бъдеще който напише съответното име на това място, за да се отбележи Фейсбук-а да ми го подсказва.

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
Днеска ебати темите пускат 

- Караконжоулу
- Контакти:
mironi88 написа: Имам предвид да направя така, че в бъдеще който напише съответното име на това място, за да се отбележи Фейсбук-а да ми го подсказва.
Ко речи ?

Deluxx написа:Днеска ебати темите пускат

Deluxx написа:Днеска ебати темите пускат
И твоята тема не отстъпва на никоя.

- Караконжоулу
- Контакти:
sandi74 написа:Deluxx написа:Днеска ебати темите пускат
И твоята тема не отстъпва на никоя.![]()
![]()

Върни се в “Игри и забавления”