Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: За първи път в живота ми не се ядосах от загуба на Левски !

Мнениеот SAMP » 28 сеп 2009 00:19

Докато Батков е президент е безпредметно да се обсъжда, каквото и да е ;)
Искам да се излезе на протест, но няма кой да го организира.Къде са Левскарите "общественици"????????? Ходят на мачове само, когато бием или има награждаване да влязат в обектива на някоя камера :evil: :evil: :evil:

Ей, Гугутка ли си, пу.ка ли си, организирай нещо да се маха тоя гнусен наглец!!!!Никога не сме били в такава безисходица :|
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 28 сеп 2009 00:25

Първо има теми където си изразиш мнението. Готви се за най-тежкия ви полусезон от 21 години насам. За по назад не мога да кажа не съм бил роден. Някъде физическата ви подготовка изчезна ... след мача с Лацио ще видиш в неделя. Твойте футболистчета няма знаят къде са. Имате 4 футболиста: Петков, Гаджев, Минев, Тасевски. Другите ви футболисти са фураж. Гласувай им колко искаш доверие, никои не го боли за тебе и да искаш млади футболисти няма да стане. Има мениджърски интереси в клуба. Дали ще им простите това не ги ебе особено. Трансфери зимата няма да направите, ще вземете 1-2 свободни агенти и може би момчето от Спартак Пл(ако не се лъжа). От какво ви е срам толкова, малко преигравате сеедно сина ви е изнасилил и разпорил съседската дъщеря и всички в кваратала ви знаят и ви сочат с пръст. Бъдете просто по-тихи и скромни и дори ще престанат да ви ебават(то гавра с труп не е интересно). Гонзо какво прави вместо това пак прави гръмки изказвания ...
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

lisko74
Контакти:

Мнениеот lisko74 » 28 сеп 2009 00:25

КВО ДА ОРГАНИЗИРА ГУГИ АМИ ТОИ НАЛИ Е СТИАХ ДНЕС И В ЛОВЕ4 ГО ВИДЕХМЕ , ТОИ ГИ ЗА6ТИТАВА ВИЕ ИСКАТЕ ПРОТЕСТИ ИСКАИТЕ ГОЛДИ НЕ ГУГУТКИ РАЗНИ ТАМ ПОДЛОГИ СЛУГВА6ТИ НА БАТКОВ.

rustakil
Контакти:

Re: Гонзо се разкри:След Цачев,Зайков,сега и Табаков нестава!

Мнениеот rustakil » 28 сеп 2009 00:25

BoB0 написа:Манете ги юношите. И те за чеп не стават. Стига ги хвалихте. Трагедия са. Толко треньора минаха един път не го викнаха Табаков. Поигра малко и тва е. Имаме още много никак не лоши, ма и никак не добри. Сашо Киров, Мишел Георгиев. Ще отидат по селските отбори и тва е. Винаги е било така при нас. А в момента от титулярите ни, само 2мата мароканци и Живко стават за нищо. Всички други бих им скъсал договорите на секундата. Толко слаби футболисти в Левски не са играли от много години. Дано и не играят повече. Жоро Христов бих му се изпразнил в мазната косичка. Да го пращат у Монтана или некъде у Струмска Слава и да бега. Долен пловдивски ********. И другите и те с него.

Първо какво против имаш Струмска слава и Монтана :lol: ?
Второ,как да видим дали стават или не стават юношите като дори в групата не попадат?
Трето,да не би тая маймуна Дениран и тоя педал Христов да са по-добри?

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Re: Месец Септември-Загубен!

Мнениеот Обичам Батков » 28 сеп 2009 00:25

Септември ще бъде май, от тук започва ново начало!

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 28 сеп 2009 00:30

Ами то и аз вече не се ядосвм, няма смисъл!
Последна промяна от Обичам Батков на 28 сеп 2009 01:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 28 сеп 2009 00:34

Да бе тъпото е, че и аз не се ядосах много! Болно ми е за Левски защото от малък съм верен на отбора, ходя насама-натам на мачовете... само, че май свикнах да губиме или свикнах с мисълта, че с Ратко, Гонзо, Баждека и Батков само това ни чака....

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 28 сеп 2009 00:36

Не че злораствам ама радвайте се, че не бе възприета идеята "А" група да бъде съставена от 10 отбора. Защото щяхте да сте сред изпадащите. :mrgreen:

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 28 сеп 2009 00:37

Достанич НАПУСНИИИИИИИИ.............
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 28 сеп 2009 00:37

Хайде пак те виновни,ами ако те излезнат на терена може и да бият!

Върни се в “Архив”