Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гонзо се разкри:След Цачев,Зайков,сега и Табаков нестава!
Това преля чашата.Първо Радко се опитваше да ни обясни как залагал на по опитните,но Гонзо го до уби.Той в прав текст каза,че Табаков нестава и не е готов.Аз питам,след като един играч е в групата,защо не е готов.Или просто се подиграваме на поредния талант.Лошото в случея,е че все на нападател казва,че нестава.Ако не се лъжа Гонзо май е нападател и се готви отново да играе.И какъв е извода.....?Сами се досетихте.Писнами да се подиграват на талантите.Все психологически проблем имат.Ако става,това може да се види само на терена,а не на пейката.Жал ми и за Кръстовчев.Той носи головия нюх в сърцетоси,а и се видя,че е и голям левскар.Вместо Табаков.Кръстовчев или Цачев.Гонзо иска да ни каже,че Ортега,Бижутера и Христов са готови,а другите не.Евала Гонзо.Това,ще ти изяде главата.И накрая да ти пожелая приатна подготовка със ветераните.Там колкото и да не искаш,ще ръководиш със Наско.Да те видим и там ли няма да можеш.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Re: Кредит на доверие или промяна
THE G.A.M.E написа:tprodanov написа:Добре бе, хайде да помислим - значи играем 4-3-3, щото нямаме играчи за 4-4-2. Да видим тогава какви играчи имаме за 4-3-3??? Задната линия е еднаква. Халфове немаме, особенно дефанзивни. Напред, най-важното нещо, в 4-3-3 е централния нападател, който трябва да реализира положенията на крилата. Имаме ли такъв? Не. Вече колко години Левски няма централен нападател. Но играем 4-3-3. Е, така и така нямаме играчи за 4-3-3, какъв е проблема, че нямаме играчи и за 4-4-2?
Да бе.....и на мен ми е интересно това ! Оправданието защо не играят в 4-4-2 е , че нямало външни халфове ? ? ! Изисквало се е и, тежък таран.....според мен, не е нужно......защото вече доста отбори играят с леки нападатели и при 4-4-2 !
А това за външните халфове......направо си е, за без коментар !
Ами Зе и Жо какви халфове са?Не са ли външни?Или Гонзо и Ратко,толкова разбират от футбол?Не съм левскар,да вземам участие в темата,но простотията винаги дразни.Едно добро треньорско ръководство винаги може да смени схемата на игра,спрямо наличните си футболисти.Както каза един колега тук,трябва малко и акъл.
Само Черно море.
- ludost
- Контакти:
Re: Гонзо се разкри:След Цачев,Зайков,сега и Табаков нестава!
Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо остана доволен от играта на „сините”, въпреки загубата с 0:1 от Черноморец. Според него Левски е показал добър футбол и е доминирал, но неумението пред гола е лишило шампионите от победа.
пак е гледал друг мач
пак е гледал друг мач
- slavi_1914
- Контакти:
"ДОБРО УТРО ! "
Нов бардак със старите к..ви ! Знаете ли го този лаф ?
Точно това се случва в Левски !
Докога ще чакаме и ще гледаме как юноши на Левски не стават за Левски, после отиват в други отбори и с тях бият именно Левски !
Но иначе не ставали за Левски !
Табаков има над 25 гола срещу Цска във всички формации !
АЗ ПИТАМ ДОСТАНИЧ ИМА ЛИ ТОЛКОВА ПОБЕДИ КАТО ТРЕНЬОР ???
Балтанов показа,че играе никак не лошо. ДВА МАЧА И ТОВА МУ БЕШЕ ШАНСА !
Нямало нападател? Ок. Това ръководство и треньор дойдоха 20 дни преди затварянето на пазара ! И какво каза?
Това са играчите на Левски не ни трябват други имаме си 28 футболисти !
АЗ ПИТАМ КЪДЕ СА ТЕЗИ 28 ФУТБОЛИСТА ?
Докога ще чакаме и ще гледаме как юноши на Левски не стават за Левски, после отиват в други отбори и с тях бият именно Левски !
Нямало нападател? Ок. Това ръководство и треньор дойдоха 20 дни преди затварянето на пазара ! И какво каза?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
slavi_1914 написа:АЗ ПИТАМ ДОСТАНИЧ ИМА ЛИ ТОЛКОВА ПОБЕДИ КАТО ТРЕНЬОР ???
Има и то със Славия 7 5 15

2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
- love_hurts
slavi_1914 написа:"ДОБРО УТРО ! "
Аз мога ти кажа къде са в момента. Diamond или Grand de Lux вече Sin City не е достойна дискотека за тях

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- slavi_1914
- Контакти:
За първи път в живота ми не се ядосах от загуба на Левски !
Левскарчета болен съм ! А вие ?
Никога през живота си не съм имал случай да не се ядосам след загуба. УВИ днес някак си дори изпитах безпристрастност и гледах мача на Левски без "сините си очила". Слагам си ръката на сърцето и твърдя че Левски не заслужаваше нито точка !
Сега имам няколко въпроса които искам да ви задам на вас и на ръководството и да ги обсъдим в тази тема:
1) Бихте ли гласували доверие на отбор само от млади футболисти и 2-3-ма стари и ако да кои от опитните да останат според вас?
2) Бихте ли простили някога тези загуби на това ръководство на Левски ?
3) Кои футболисти бихте предложили за трансфер В Левски през зимата ?
4) Срам ли ви е от този вариант на Левски и вярвате ли в този отбор ?
Аз ще отговоря за начало това:
1) Твърдо да. Да останат Бардон, Петков, Г.Христов, Рабех(в друга тактика не само с центрирания ще се докаже)
2) Не бих простил на това ръководство не заради загубите ами заради глупавите оправдания и напразните обещания след всяка загуба !
3) Ивелин Попов, Цачев, 1-2 ма французи предложени от Бардон (както преди 2 години когато доведе юноши а Лион а ние казахме че не стават).
4) Срам ме е от този Левски ! Убиха всички надежди в мен ! Но никога няма да убият Левски в мен, защото за мен те не са част от Левски ! Това не е Левски, а някакво бледо негово копие !
Никога през живота си не съм имал случай да не се ядосам след загуба. УВИ днес някак си дори изпитах безпристрастност и гледах мача на Левски без "сините си очила". Слагам си ръката на сърцето и твърдя че Левски не заслужаваше нито точка !
Сега имам няколко въпроса които искам да ви задам на вас и на ръководството и да ги обсъдим в тази тема:
1) Бихте ли гласували доверие на отбор само от млади футболисти и 2-3-ма стари и ако да кои от опитните да останат според вас?
Аз ще отговоря за начало това:
1) Твърдо да. Да останат Бардон, Петков, Г.Христов, Рабех(в друга тактика не само с центрирания ще се докаже)
2) Не бих простил на това ръководство не заради загубите ами заради глупавите оправдания и напразните обещания след всяка загуба !
3) Ивелин Попов, Цачев, 1-2 ма французи предложени от Бардон (както преди 2 години когато доведе юноши а Лион а ние казахме че не стават).
4) Срам ме е от този Левски ! Убиха всички надежди в мен ! Но никога няма да убият Левски в мен, защото за мен те не са част от Левски ! Това не е Левски, а някакво бледо негово копие !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Месец Септември-Загубен!
Целия месец Септември,Левски загуби мачовете си и това не е случайност,а закономерност!Най-после ни разкриха,разминаваше ни се от години,а особенно миналата се измъквахме на косъм и сега вече всичко излезе наяве.От началото на сезона имаме вече 6 загуби,само се надявам те да са за добро и вече да излезнем от тази криза в която сме от години и да дръпнем отново напред!
Манете ги юношите. И те за чеп не стават. Стига ги хвалихте. Трагедия са. Толко треньора минаха един път не го викнаха Табаков. Поигра малко и тва е. Имаме още много никак не лоши, ма и никак не добри. Сашо Киров, Мишел Георгиев. Ще отидат по селските отбори и тва е. Винаги е било така при нас. А в момента от титулярите ни, само 2мата мароканци и Живко стават за нищо. Всички други бих им скъсал договорите на секундата. Толко слаби футболисти в Левски не са играли от много години. Дано и не играят повече. Жоро Христов бих му се изпразнил в мазната косичка. Да го пращат у Монтана или некъде у Струмска Слава и да бега. Долен пловдивски ********. И другите и те с него.
-
- Контакти:
Re: За първи път в живота ми не се ядосах от загуба на Левски !
1) Бихте ли гласували доверие на отбор само от млади футболисти и 2-3-ма стари и ако да кой да останат от опитните да останат според вас?
1) Аз бих оставил Веселин Минев,Дарко Тасевски и Гошо Петков от тези дето са спрягани за титуляри. Мароканците,бразилците и всички други чужденци да се махат. Колкото до Йовов,Бардон,Симонович,Топузаков и т.н. тяхното място в отбора отдавна се изпари.Предпочитам да играят Огнянов,Балтанов,Табаков,Балджийски,Генев и всички други юноши на отбора.
2) Няма какво да им прощавам видя се,че не ги бива и това е,просто трябва да си тръгнат колкото се може по-скоро.
3) Един типичен голмайстор,един добър халф с идея в играта и един изявен лидер дето да има мозък и сърце.
4) Не ме е срам,името на отбора е Левски и винаги ще бъде такова.Това че играчите не го знаят е друг въпрос и не не вярвам в този отбор,този треньор и като цяло това ръководство.
1) Аз бих оставил Веселин Минев,Дарко Тасевски и Гошо Петков от тези дето са спрягани за титуляри. Мароканците,бразилците и всички други чужденци да се махат. Колкото до Йовов,Бардон,Симонович,Топузаков и т.н. тяхното място в отбора отдавна се изпари.Предпочитам да играят Огнянов,Балтанов,Табаков,Балджийски,Генев и всички други юноши на отбора.
2) Няма какво да им прощавам видя се,че не ги бива и това е,просто трябва да си тръгнат колкото се може по-скоро.
3) Един типичен голмайстор,един добър халф с идея в играта и един изявен лидер дето да има мозък и сърце.
4) Не ме е срам,името на отбора е Левски и винаги ще бъде такова.Това че играчите не го знаят е друг въпрос и не не вярвам в този отбор,този треньор и като цяло това ръководство.
Последна промяна от rustakil на 28 сеп 2009 00:21, променено общо 1 път.