24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Мнениеот delqnski47 » 28 апр 2013 13:03

rsk написа:Страшна екстра, ебати смехорията. Станиолите и винилите ви са по-оригинални от тая тъпотия :lol: Вие секторчето не можахте да си напълните, за какво говорим? Бяхте помляни, унизени, погр****и и препикани отгоре на края 8-) Бая късмет ще ви трябва да хванете Европа :lol:

Много си се превъзбудил от калитарската ви победа нещо :lol:
Ние секторчето не можахме да си напълним,не сме толкова многобройни(като хлебарките :lol: ) все пак!Нашето хорео поне си го представихме като хората,а вие за пореден път се осрахте!
Иначе на нас Европа(Батета ,Жилини и Мури) не ни трябват,мерси! ;) На Титан може и да им трябват,но не и на нас!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 апр 2013 13:08

Всички левскари имат умствени проблеми, нема значение дали ти е роднина или приятел. :mrgreen: После ми говорят за злоба милите, хе-хе. :lol:. Злобата я търсете в огледалото. Само като видя погледа и чуя изказа им и ми става ясно къде е злобата. Имам си го един вкъщи, та съм тренирал да ги разпознавам такива хора. :mrgreen:

Не съм видял все още левскар да каже на черното бяло, няма и да видя - природата е главният виновник. Като бият и айде заглавията шампиони сме още преди да е завършил кръга, лидери и не знам си кво, и час по-късно Лудогорец бие и хедлайните изчезват в небитието. :mrgreen: С такава жалка трупа и в цирка не бива да ставате шампиони, но нека... така ще се изкефим повече като ви хване някое отборче - участник на Олимпийския принцип. ;) Така като гледам Левски ще падне още поне два пъти поне докрая на първенството, така че спокойно. Винаги когато има нов треньор, следват 2-3 победи на гол ентузиазъм и после пак лъсва действителността, те и вчера си бяха лъснали, но е по-добре да се живее в заблуда. :lol: Боже, Йовов и Жоао Силва - това е толкова изпипана работа, че и най-добрият режисьор би завидял на изпълненията. :) Тея двамата и на тренировки сигурно не вкарват- изведнъж герои, добре. Все пак аз съм от естетите във футбола и мача в по-голямата си част ми хареса - гледам далеч по-непривлекателни двубои из Стария континент и мога да преценя кой мач го бива и кой не. Чета едно интервю на Коце Лаптопа, че Марсиньо бил пълна мърда и не знам си кво. Г-н Лаптоп, вдигни малко погледа си от тоя ми ти скъпоценен лаптоп и погледни малко какво се случва на терена- Марсиньо е великолепен футболист и игра повече от добре. Нещо повече беше най-добрият от всичките 22-ма, но лично мое мнение е, че беше крайно неудобен и трябваше да бъде разкаран (такова нещо не бях виждал никъде по света), имайки предвид, че е играл за ЦСКА само няколко мача и такъв гол и със софтуера, с който тренираш отборите си не можеш да направиш. :) Шедьовър! И съм убеден, че ако го нямаше подаръка в края на мача, щяха всички да говорят за един човек - Марсио Де Соуза Грегорио Жуниор. Казах ви кой ще е героят в мача, ама не ми взимате под внимание прогнозите. ;)

Та да се върнем на злобата отново...Няма смисъл да се говори въобще с такива хора. Препоръчвам да не им се обръща внимание особено, защото нямат изобщо реална преценка за случващото се в реалния свят. :cry: Нашият ни трови жигера цял живот и съм свикнал на изцепки на левскарчета!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 28 апр 2013 13:48

dreben23 написа:Всички левскари имат умствени проблеми, нема значение дали ти е роднина или приятел. :mrgreen: После ми говорят за злоба милите, хе-хе. :lol:. Злобата я търсете в огледалото. Само като видя погледа и чуя изказа им и ми става ясно къде е злобата. Имам си го един вкъщи, та съм тренирал да ги разпознавам такива хора. :mrgreen:

Не съм видял все още левскар да каже на черното бяло, няма и да видя - природата е главният виновник.
Та да се върнем на злобата отново...Няма смисъл да се говори въобще с такива хора. Препоръчвам да не им се обръща внимание особено, защото нямат изобщо реална преценка за случващото се в реалния свят. :cry: Нашият ни трови жигера цял живот и съм свикнал на изцепки на левскарчета!

Така, като се успокоиш прочети внимателно какво си написал и го редактирай докато зевзеците не са те емнали :mrgreen:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 28 апр 2013 14:09

Легендарният телешки късмет си каза думата . Лайнян мач , оставяме го в миналото , другата седмица имаме важен мач , трябва подкрепа за отбора . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2013 14:12

dreben23 написа:

Не съм видял все още левскар да каже на черното бяло, няма и да видя - природата е главният виновник. !

Само не разбрах това към комплиментите ли спада или за теб това е порок.
И друг път като чаткаш по клавишчетата,мисли!!!
ПП.Джокер-какви хора казват на черното-бяло и защо левскарите(според теб) трябва да го правят?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 апр 2013 15:21

kolokolo написа:Легендарният телешки късмет си каза думата . Лайнян мач , оставяме го в миналото , другата седмица имаме важен мач , трябва подкрепа за отбора . 8-)

;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 28 апр 2013 15:50

delqnski47 написа:
kolokolo написа:Легендарният телешки късмет си каза думата . Лайнян мач , оставяме го в миналото , другата седмица имаме важен мач , трябва подкрепа за отбора . 8-)

;)

Миналото ви, май се напълни с лайняни мачове, а колкото до късмета, има си поговорка ,че спохожда по-силния! Иначе съм доволен ,че след дербито научих много нови причини за оправдания, и много нови конспиративни теории, не е лошо да си развиваме въображението! ;)

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 28 апр 2013 16:37

kireto2 написа:

Странни приказки от международно признат евроидиот . Късмета съпрвожда калиткото , силния си помага сам . Колкото до конспирациите , виж си вашите форуми след загубите през последните години . Милиционерска наглост .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2013 17:57

kolokolo написа:
kireto2 написа:

Странни приказки от международно признат евроидиот . Късмета съпрвожда калиткото , силния си помага сам . Колкото до конспирациите , виж си вашите форуми след загубите през последните години . Милиционерска наглост .

Ало-о-о...Силните!Вчера що не си "помогнахте"?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 апр 2013 20:28

Вчера бях афектиран и не успях, но днес искам да поздравя привържениците. Видяхте, нямаше освирквания, нямаше обидни думи, защото момчетата дадоха всичко от себе си въпреки загубата

видяхме че нямаше освирквания и обидни думи, защото момчетата дадоха всичко от себе си и доста бързо си тръгнаха [wrapimg=]http://www.en.kolobok.us/smiles/big_standart/flag_of_truce.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”