Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Мнениеот konvoec » 28 апр 2013 11:43

Аз ще започна малко по-различно. Ели трябва много скоро да си стяга багажа, заедно с Милиев и невероятният Нуньо - веждата! Прохазка също. Много борбен, с много желание играе попринцип, но никакви качества не показва. Радвам се, че не игра! Имаме шанс да стегнем приличен отбор за евро турнирите, но трябва някои да се махнат моментално. Трябват си спешно нови играчи, защото тия, които не стават, дърпат и другите надолу.
Мачът си беше равностоен относно положенията, с лек превес за нас откъм игра. Можеше и наравно да завършим, но един път и ние да имаме малко късмет и да вкараме. През половината мач всяка изчистена топка попадаше в техен играч. Ега ти малшанса...... Радвам се, че имаше желание у всички. Това липсваше много на отбора. Само дето това желание трябва да е във всички мачове, а не само в дербитата. Разочароващо е, че има толкова малко зрители на такъв мач. Трябваше всичко да е запълнено от наша страна, но за жалост това е положението. Персонално не искам да пиша, че много дълъг пост ще е. Само за Вутов да вметна, че е готов за игра и ако се работи с него и му се дава шанс, то много ще спечелим! За краткото време на терена ми напълни душата. Идва му висока топка, спира я без грам притеснение, лепи я за крака. Подава добре, има виждане. Страхотен играч! Мисля, че Митов не е страхливец, като Илиан, затова може и да му дава повече шансове, както и на други млади играчи. На Илиан това му беше най-голямата грешка - страхът! Не може Левски да печели със страх и селски тактики, дето отборът ни се е прибрал и го е страх да се впусне в атака. Тия важат за Бирой и Монтана, при нас не. Сега се надявам играчите да не се превъзнасят, а да си свършат работата до края на сезона...

Потребителски аватар
djluka
Контакти:

Мнениеот djluka » 28 апр 2013 11:58

konvoec , определено вутов е много добър и чест му прави ,че на тази крехка възраст се включва със самочувствие в дербито и без страх. Определено ако не се пропие и не тръгне по к*рви има голямо бъдеще това момче, но все още му е рано за повече време на терена. На тези години ще направ 2-3 слаби мача и ще се срине психически, по добре да играе по 20 мин, но да ЛЕТИ отколкото да направи 2 грешки и да го загубим за дълго време,а именно момчета като него са нашето бъдеще.

way
Контакти:

Мнениеот way » 28 апр 2013 12:04

djluka написа:konvoec , определено вутов е много добър и чест му прави ,че на тази крехка възраст се включва със самочувствие в дербито и без страх. Определено ако не се пропие и не тръгне по к*рви има голямо бъдеще това момче, но все още му е рано за повече време на терена. На тези години ще направ 2-3 слаби мача и ще се срине психически, по добре да играе по 20 мин, но да ЛЕТИ отколкото да направи 2 грешки и да го загубим за дълго време,а именно момчета като него са нашето бъдеще.

Отборът на Левски празнува победата с 2:1 във вечното дерби срещу ЦСКА цяла нощ. Всички играчи на "сините", заедно с треньорския щаб и ръководството купонясваха до ранни зори в столичната дискотека Night Flight.

Празненствата в тима от "Герена" започнаха още след последния съдийски сигнал на Георги Йорданов. Броени минути преди него Жоао Силва екзекутира вечния враг с победен гол за 2:1 в 90-та минута на мача.

Левскарите вече държат всичко в свои ръце, като шест победи в оставащите шест мача докрая на сезона в "А" група ще им гарантират шампионската титла.

___________________________________________________________________________________________________________
И Вутов и Гари са ги запознали със златките така че.... ;(

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 28 апр 2013 12:17

djluka написа:konvoec , определено вутов е много добър и чест му прави ,че на тази крехка възраст се включва със самочувствие в дербито и без страх. Определено ако не се пропие и не тръгне по к*рви има голямо бъдеще това момче, но все още му е рано за повече време на терена. На тези години ще направ 2-3 слаби мача и ще се срине психически, по добре да играе по 20 мин, но да ЛЕТИ отколкото да направи 2 грешки и да го загубим за дълго време,а именно момчета като него са нашето бъдеще.

Разбирам гледната ти точка, само че не съм съгласен напълно. Винаги ще дойде тоя момент, в който да ги направи тези слаби мачове и да се срине психически. Това мисля, че се случва на всеки един футболист, независимо с каква психика е. Здравата психика би трябвало да се изгражда с времето, успехите и провалите, а за да има успехи и провали, трябва да има движение. Той просто трябва да играе. Някак си по-добре сега да прави грешки и да се калява от този момент, отколкото да го изчакаме да стане на 23, "млада надежда" и тогава тепърва да встъпва в големите мачове. Голяма роля има и треньорът, който трябва да го насърчава, да му казва грешкитеи и да го хвали когато трябва. Разбира се, нямам предвид да играе във всички мачове или да е твърд титуляр, но представя ли се по-добре от другите в тренировките и готов ли е за игра, нека играе, защото в него е част от бъдещето на отбор, не в Михелич, който може да остане още година, може и да си тръгне и гаранция, че 99% от хората няма и да си спомняме кой е.

Потребителски аватар
Караконжоулу
Контакти:

Мнениеот Караконжоулу » 28 апр 2013 12:34

Само не ми е ясно защо величаете Гунди толкова много ? Човека си вкарал няколко гола във времената на слабия и лесен футбол и после злополучно катастрофирал. Сега ако се случи нещо с Йовов ще го разпъвате ли на транспаранти след 50-60 години в дербитата ?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 апр 2013 12:38

Караконжоулу написа:Само не ми е ясно защо величаете Гунди толкова много ? Човека си вкарал няколко гола във времената на слабия и лесен футбол и после злополучно катастрофирал. Сега ако се случи нещо с Йовов ще го разпъвате ли на транспаранти след 50-60 години в дербитата ?

Може би да, защо не :) Легендите се величаят :)

ПОКЛОН!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 апр 2013 12:41

Караконжоулу написа:Само не ми е ясно защо величаете Гунди толкова много ? Човека си вкарал няколко гола във времената на слабия и лесен футбол и после злополучно катастрофирал. Сега ако се случи нещо с Йовов ще го разпъвате ли на транспаранти след 50-60 години в дербитата ?

По-добре си изтрий това малоумно мнение.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Караконжоулу
Контакти:

Мнениеот Караконжоулу » 28 апр 2013 12:50

turbogena написа:

По-добре си изтрий това малоумно мнение.

When Benfica eliminated Levski after hard fought 3:2 and 2:2 scorelines and Gundi having netted 3 of all Levski goals (one of them Simo Nikolov), Europe began to view Gundi with interest. In fact, he was the first player to score two goals in Benfica's stadium. In the aftermath of this match, Levski grew in popularity in Europe. The rich Portuguese club wanted to buy Asparuhov, but the communist government of Bulgaria did not allow them to do so.

His rejection of AC Milan is one of the most quoted phrases in Bulgaria: "Има една страна, България. Там има един отбор Левски, може да не сте чували за него. Но аз в него съм се родил, в него и ще умра!" (Translation: "There is a country called Bulgaria. And there's a Bulgarian team, called Levski. You may've not heard of it. But I'm born in this team, and in this team I will die!").

Всъщност , ако не е бил комунизма в България , той е щял да отлети много отдавна за Бенфика , Милан или там някъде из Европа. След като комуната му отрязва крилата за навън , какво друго да направи освен да се "врече във вярност" на Левски.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 апр 2013 12:54

Не мога да те разбера как може да говориш така за един играч или един вид да го сравняваш с тия лигльовци. Ти майтапиш ли се? Знаеш ли, понякога съжалявам, че не съм можела да го гледам ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 апр 2013 12:58

ralka_levskarka написа:Не мога да те разбера как може да говориш така за един играч или един вид да го сравняваш с тия лигльовци. Ти майтапиш ли се? Знаеш ли, понякога съжалявам, че не съм можела да го гледам ;)

И аз!
Все си мисля,че ви е легенда не защото е извънземен,а защото е починал злощастно!И ми се ще тия мои разсъждения да бъдат опровергани,но за съжаление няма как да се случи!Човекът отдавна си е заминал!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”