Локомотив Пловдив - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Левски
говорим за ЦСКА брато, който видя зор с Враца и Монтана ама не и с Локо
ето ти 2012
ЦСКА победи Локомотив (Пловдив) с 3:0 в изключително интересен и драматичен мач от 20-ия кръг на "А" група и еднолично оглави класирането с 48 точки, след като Лудогорец падна от Славия, а Левски загуби от Миньор.
Още в 3-ата минута на мача защитата на Локомотив (Пловдив) направи много груба грешка, която беше наказана с гол от ЦСКА. Присо напредна отдясно, пусна топката в наказателното поле, успоредно на голлинията, нито един бранител на "черно-белите" не изчисти и Антон Карачанаков засече токата и прати във вратата на Караджов....................................
ЦСКА победи Локомотив (Пловдив) с 3:0 в изключително интересен и драматичен мач от 20-ия кръг на "А" група и еднолично оглави класирането с 48 точки, след като Лудогорец падна от Славия, а Левски загуби от Миньор.
Още в 3-ата минута на мача защитата на Локомотив (Пловдив) направи много груба грешка, която беше наказана с гол от ЦСКА. Присо напредна отдясно, пусна топката в наказателното поле, успоредно на голлинията, нито един бранител на "черно-белите" не изчисти и Антон Карачанаков засече токата и прати във вратата на Караджов....................................
- ralka_levskarka
- Контакти:
Локомотивец, не ви знам дали толкова си можете (дано е това), ама ви гледах първото полувреме на мача с червените, е то братле всяко тяхно подаване, хайде почти, минаваше зад защитата ви и вие бяхте в гората за гъби
Гледах ви и целия мач с Лудогорец, там излязохте за равен, шутирахте оная топка напред, че пушек се вдигаше. Тоя сезон не се борите за нищо, нито ще застрашени от изпадане, нито нищо, най- важния ви мач предстои и не мисля, че той е срещу Левски. Трудно ще ни е, но се надявам да победим
, мислете вие за Ботев.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Няма какво да си правим илюзии,сините ще вземат трите точки безпроблемно.Срещу отборите от първата петица ,излизаме и играем да загубим с по малък резултат.
Литекс ни размазаха,Лудогорец също,червените и те
Генов едва ли ще излезе за победа и да се надиграва с Левски
Генов едва ли ще излезе за победа и да се надиграва с Левски
Последна промяна от kubik на 28 апр 2013 12:37, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Последните 2 мача бием Левски В Пловдив Ако бяхме сьс стария отбор Левски щеше да инкасира доста.Прогноза 1-1
-
SILVERR_BULLET
lauta1926 написа:Aз какво ти казвам ти какво ми казваш.Аз ти го потвърдих че сме дали няколко мача на прасетата.Няма спор че им подарихме 2-3 победи.Виж какво те питах на вас колко сме давали преди?Защо не ми отговори?Ако ви дадем мача след няколко дена вие догодина ще ни върнете ли в пакет 6 точки?Не нали,еми закво дави даваме мача тогава от какъв зор.Нашите имат шанс да станат 6-ти и трябва да се борят докрай.
пичага, не е важно какво мислиш ти, важното е Магарешки какво мисли...а той мисли само и единствено как да си избие някой лев, преди да ви зареже след края на сезона
-
SILVERR_BULLET
lauta1926 написа:stg333 написа:ще се наложи да ги бием а на дебила дето писал за уговорки ще припомня кой друг отбор си взема с огромна лекота мачовете на Лаута, само че е с червени екипи, статистика искате ли да видите или ще си говорим колкото да не мълчим
Чорбата си взимат с лекота мачовете на Лаута в последнтие 3 години.Не ми отваряй устата да ти кажа колко мача сме ви дали по времето на Жоро Илиев и преди него само.Ако ходиш от вчера на мачове и не си запознат си е твоя работа.Относно картоните нямаме никакви проблеми с тях.Златински е напълно изчистен от картони,Кавдански,Дани Георгиев.Няма кой да пропусне дербито освен ако някои не си изкара червен.Вие кога сте ни пускали мач че аз нещо такива спомени нямам сладуриМача за купата миналата години ни изтощихте 120 минути.Дано няма мастийски неща в нашия отбор и да си излезнат на 150% четвъртъка.
как кога сме ви пускали мач бе сладур?- ами миналогодишната обръщалка от 0:2 за нас до 3:2 за вас си беше тото-порняк та дрънка бе алоооооуу!
да продадохте мача за да останете с калъфките хахахахха Нито купата, нито титлата.Вярваш ли си 
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
-
SILVERR_BULLET
kubik написа:да продадохте мача за да останете с калъфките хахахахха Нито купата, нито титлата.Вярваш ли си
ние титлата отдавна я бяхме загубили бе келеш- това беше два кръга преди края, ние бяхме на сто точки от ЦСКА и Лудогорец! Това си беше обръщалка за коефицент, Батков и Коко напълниха шейгуните тогава, яко се нагрухтяха с кинти само за 90 минути
- емо73канар
- Контакти:
По последна информация,бат Веско възелина дължал доста на Кирчо гела,така че не се знае дали толкова лесно ще вземете трите точки в Пловдив.