Агонията продължава

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Агонията продължава

Мнениеот acmilan » 27 сеп 2009 23:49

Агонията в Милан продължава :!: Днес не можахме да бием Бари :x Не можем да вкарваме голове,няма кой да съдава положения,няма кой да ги реализира!Ако продължаваме по същия начин ще пропуснем Шампионската лига,а може би дори и Лига Европа.Кризата набира все повече сила,а светлина в края на тунела не се вижда!Въпреки всичко,Forza Milan докрай :!: :!: :!:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Агонията продължава

Мнениеот SAMP » 27 сеп 2009 23:52

Берлускони=Батков!!!!
Милан=Левски!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мани майтапа ама си има доста прилики :)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 сеп 2009 23:53

SAMP написа:Берлускони=Батков!!!!
Милан=Левски!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мани майтапа ама си има доста прилики :)

Абе в последно време премиера и адвоката си приличат доста :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 сеп 2009 23:55

много ми е интересно - как говориш за Милан, като на "нашия отбор"; "падаМЕ", "пропускаМЕ", "нямаМЕ" Ако изключа вероятноста да живееш в Италия, то гледаш Милан само по ТВ и то когато ги дават и то когато нямаш работа и то когато няма друго за гледане

Не се заяждам - просто ми е любопитно как фенове като теб чувстват отбор в чужбина като свои?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 сеп 2009 00:02

k_oleto написа:много ми е интересно - как говориш за Милан, като на "нашия отбор"; "падаМЕ", "пропускаМЕ", "нямаМЕ" Ако изключа вероятноста да живееш в Италия, то гледаш Милан само по ТВ и то когато ги дават и то когато нямаш работа и то когато няма друго за гледане

Не се заяждам - просто ми е любопитно как фенове като теб чувстват отбор в чужбина като свои?

Не живея в Италия,майка ми живее близо до Милано,но не съм ходил все още,надявам се скоро да имам тази възможност.Иначе аз съм фен на Милан от 6-7 годишен,сега съм на 20 и животът ми е минал с мачовете на Милан,пък било то и по ТВ.За мен е пълна глупост това,че не мога да говоря в първо лице,множествено число за отбора,след като не съм на Сан Сиро на мачове.Няма никакво значение къде живееш и дали гледаш мачове само по ТВ,ако си истински фен на отбора,ти милееш за него,горд си с победите,срам те е от загубите.Не смятам,че като ходиш да викаш еди какво си за Левски или за ЦСКА по стадионите,си голям истински фен.Това са комплексарски аргументи,не се обиждай.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 28 сеп 2009 00:05

acmilan написа:
k_oleto написа:много ми е интересно - как говориш за Милан, като на "нашия отбор"; "падаМЕ", "пропускаМЕ", "нямаМЕ" Ако изключа вероятноста да живееш в Италия, то гледаш Милан само по ТВ и то когато ги дават и то когато нямаш работа и то когато няма друго за гледане

Не живея в Италия,майка ми живее близо до Милано,но не съм ходил все още,надявам се скоро да имам тази възможност.Иначе аз съм фен на Милан от 6-7 годишен,сега съм на 20 и животът ми е минал с мачовете на Милан,пък било то и по ТВ.За мен е пълна глупост това,че не мога да говоря в първо лице,множествено число за отбора,след като не съм на Сан Сиро на мачове.Няма никакво значение къде живееш и дали гледаш мачове само по
ТВ,ако си истински фен на отбора,ти милееш за него,горд си с победите,срам те е от загубите.Не смятам,че като ходиш да викаш еди какво си за Левски или за ЦСКА по стадионите,си голям истински фен.Това са комплексарски аргументи,не се обиждай.

Нее, не се обиждам - стана ми любопитно просто. Обаче все пак си имаш връзка с Италия
На мен ми е чуждо това чувство. Харесвам Ливърпул, но......не се трогвам толкова много от загубите им - затова те питах

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 сеп 2009 00:08

Разбрах,всеки гледа нещата по различен начин ;) Просто на мен Милан ми е любимият отбор от малък и най-много се вълнувам за него след националния отбор на България,разбира се :)

vladi4a80
Контакти:

Мнениеот vladi4a80 » 28 сеп 2009 00:54

Трябва ни нова селекция,без пари не става!Освобождават се 7-8 старчоци и се взимат 5-6 млади и переспективни мом4ета. Бих искал да видя с екипа на Милан Аерон Ленън от Тотнъм!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 сеп 2009 01:00

vladi4a80 написа:Трябва ни нова селекция,без пари не става!Освобождават се 7-8 старчоци и се взимат 5-6 млади и переспективни мом4ета. Бих искал да видя с екипа на Милан Аерон Ленън от Тотнъм!

По принцип се говори за неговия съотборник Гарет Бейл,че може да дойде през зимата,както и Милош Красич,дано това да стане :) Ако вземем и Йоветич цена няма да имаме ;)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 28 сеп 2009 15:20

на мен лично ми писна с излагацийте.и аз от малък съм фен на милан и просто се дразня като гледам как играем.трандферната ни политика е много кофти и дано бекъм малко промени нещата
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Върни се в “Милан”