Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
SAMP написа:Берлускони=Батков!!!!
Милан=Левски!!!!
![]()
![]()
![]()
Мани майтапа ама си има доста прилики
k_oleto написа:много ми е интересно - как говориш за Милан, като на "нашия отбор"; "падаМЕ", "пропускаМЕ", "нямаМЕ" Ако изключа вероятноста да живееш в Италия, то гледаш Милан само по ТВ и то когато ги дават и то когато нямаш работа и то когато няма друго за гледане
Не се заяждам - просто ми е любопитно как фенове като теб чувстват отбор в чужбина като свои?
acmilan написа:k_oleto написа:много ми е интересно - как говориш за Милан, като на "нашия отбор"; "падаМЕ", "пропускаМЕ", "нямаМЕ" Ако изключа вероятноста да живееш в Италия, то гледаш Милан само по ТВ и то когато ги дават и то когато нямаш работа и то когато няма друго за гледане
Не се заяждам - просто ми е любопитно как фенове като теб чувстват отбор в чужбина като свои?
Не живея в Италия,майка ми живее близо до Милано,но не съм ходил все още,надявам се скоро да имам тази възможност.Иначе аз съм фен на Милан от 6-7 годишен,сега съм на 20 и животът ми е минал с мачовете на Милан,пък било то и по ТВ.За мен е пълна глупост това,че не мога да говоря в първо лице,множествено число за отбора,след като не съм на Сан Сиро на мачове.Няма никакво значение къде живееш и дали гледаш мачове само по
ТВ,ако си истински фен на отбора,ти милееш за него,горд си с победите,срам те е от загубите.Не смятам,че като ходиш да викаш еди какво си за Левски или за ЦСКА по стадионите,си голям истински фен.Това са комплексарски аргументи,не се обиждай.
vladi4a80 написа:Трябва ни нова селекция,без пари не става!Освобождават се 7-8 старчоци и се взимат 5-6 млади и переспективни мом4ета. Бих искал да видя с екипа на Милан Аерон Ленън от Тотнъм!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта