Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Мнениеот Eminem » 28 апр 2013 00:43

blue avalanche написа:
Der Schmarotzer написа:Сега гледах мача отново, вече в къщи. Отвратен съм за пореден път от коментаторите - не знаещи както правилника, така и елементарни неща от футболната игра. Гледащи един мач и коментиращи друг. Освен това режисьорът - отвратително предаване на мача - с много излишни елементи в най-напечените положения. Не се следи самия мач, а странични неща, когато има голови атаки. Язък им за многото камери.
Слабо съдийство - явно тримцата искаха само да оцелеят в този мач.

Да не говорим за безкрайните повторения в игрово време,за 100-кратното даване на треньори и публика-пак в игрово врме...

И постоянно рекламират шиб*ните им предавания по време на мачовете. Много, много некадърно излъчват мачовете.
Или да си променят излъчването или да им взимат правата!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 апр 2013 00:46

Имаше ли дузпа срещу Ангелов? На стадиона ми се видя 100%-ова! В коя минута стана?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Ще накажат ли Георги Йорданов?

Мнениеот glarus_ds » 28 апр 2013 00:47

Red Warrior написа:Ще бъде поредният наказан доживот след мач на Левски! Дузпа за ЦСКА след ДВЕ нарушения в наказателното поле срещу Анисе и 4 измислени засади свирени срещу ЦСКА. Не съм сигурен и дали Гаджев не беше в засада преди да подаде топката на синия Станко Йовчев.

Ходи се прегледай, пич :) По-скоро имаше дузпи за Левски:
1-игра с ръка през първото полувреме на ваш защитник
2-Бандаловски изрита Гари
3-Стоянов май беше фаулира Ангелов.
За засадите няма да коментирам, нещо сега да кажеш по въпроса?
CHELSEA

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Ще накажат ли Георги Йорданов?

Мнениеот Theos » 28 апр 2013 00:48

Red Warrior написа:Ще бъде поредният наказан доживот след мач на Левски! Дузпа за ЦСКА след ДВЕ нарушения в наказателното поле срещу Анисе и 4 измислени засади свирени срещу ЦСКА. Не съм сигурен и дали Гаджев не беше в засада преди да подаде топката на синия Станко Йовчев.

ахаха, разсмиваш, какви нарушения сънуваш...какви засади...ти си играл на плейстейшъна ми се струва, объркал си се тотално!

Както и да е, започвам със следното: ПОБЕДА НАВСЯКЪДЕ! На терена, на трибуните - бяхме повече, хореографията..поклон пред нашата публика днес! Тяхната...смешници абсолютни...а и с претенции-нахалници..полупразен сектор...жалкари!
На терена...Христос е един и той е Йовов! Жоао дочака своя час, голям Стефан Велев, Дани Димов без грешка, великолепен Пламен!
А съдията...е очаквахме да се оправдават с него тия смешници!И както каза Борето...пийте си сиропа и слагайте капките!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 апр 2013 00:51

Защо темата ми беше изтрита? Георги Йорданов днес не отсъди две дузпи за Левски! Като при втората трябваше да последва втори жълт картон за Костадин Стоянов! Ще го извадят ли от съдийството?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 28 апр 2013 00:52

Честита победа, ЛЕВСКАРИ! Заслужихме си я. Този път нямат повод да реват срещу съдията(Ники Александров беше написал една адски тъпа и пристрастна статия, озаглавена "Защо не червен дубъл"... там обесняваше как се очаквало рефера едва ли не да ни спечели мача) ! Хареса ми победата, хареса ми играта в последните 15 минути. Преди това много грешки правехме, оставяхме ги сами... Те тичаха повече от нас и това ни затрудняваше. Накрая обаче им свършиха силичките :mrgreen: Както и да е, честито още веднъж и САМО ЛЕВСКИ ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 апр 2013 00:52

W84me написа:Защо темата ми беше изтрита? Георги Йорданов днес не отсъди две дузпи за Левски! Като при втората трябваше да последва втори жълт картон за Костадин Стоянов! Ще го извадят ли от съдийството?

Колега не падай на нивото на червените , те днес имаха дори и две знамена в цвят бордо, сигурно за да ги ушият бяха крали пердетата на някой физкултурен салон!

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 28 апр 2013 00:54

Eminem написа:
blue avalanche написа:
Der Schmarotzer написа:Сега гледах мача отново, вече в къщи. Отвратен съм за пореден път от коментаторите - не знаещи както правилника, така и елементарни неща от футболната игра. Гледащи един мач и коментиращи друг. Освен това режисьорът - отвратително предаване на мача - с много излишни елементи в най-напечените положения. Не се следи самия мач, а странични неща, когато има голови атаки. Язък им за многото камери.
Слабо съдийство - явно тримцата искаха само да оцелеят в този мач.

Да не говорим за безкрайните повторения в игрово време,за 100-кратното даване на треньори и публика-пак в игрово врме...

И постоянно рекламират шиб*ните им предавания по време на мачовете. Много, много некадърно излъчват мачовете.
Или да си променят излъчването или да им взимат правата!

Има ли го някъде в нета - мача имам предвид ... !? :?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 апр 2013 00:57

sangio написа:Има ли го някъде в нета - мача имам предвид ... !? :?

http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... abf024b9d2

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 28 апр 2013 01:12

Eminem написа:
sangio написа:Има ли го някъде в нета - мача имам предвид ... !? :?

http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... abf024b9d2

Благодаря ... ;)

Върни се в “Архив”