24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 апр 2013 23:16

майната му на всичко и всички. не играхме по-слабо, не владеехме по-малко топката, никъде не бяхме по-слаби. има и такива мачове. но вие след мача показахте какви сте бездушници-срам ни е от вас
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 апр 2013 23:19

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:майната му на всичко и всички. не играхме по-слабо, не владеехме по-малко топката, никъде не бяхме по-слаби. има и такива мачове. но вие след мача показахте какви сте бездушници-срам ни е от вас

Бяхме с поне трима-четирима човека по-малко - Присо, Варела, Венков, Стоянов....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 27 апр 2013 23:22

днес биеш утре падаш това
сега за утеха
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l-jMlEtbXm8[/youtube]
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 апр 2013 23:23

аре не. те имат същите некадърници. не заслужаваха тази победа повече от нас. веднага след гола ни делев беше сам срещу вратаря. той не вкара, те го направиха. това е.
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 27 апр 2013 23:27, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София |27.04|

Мнениеот RedeviL » 27 апр 2013 23:27

Red Warrior написа:Имам чувство, че треньорите като завършат школата при НСА стават по-зле отколкото преди. След като Радуканов не е научил, че като играеш с крила и центрирания трябва да имаш висок централен нападател, а той ми пуска Спас Делев и сипят топките към него цяло полувреме - за к'во говорим. Досега съм защитавал Радуканов, но съм крайно разочарован от него. Имаш нарисувана Купа на България след като Стойчо отстрани Лудогорец с много по-слаб отбор на ЦСКА, само трябва в ДВА мача да отстраниш борещия се да не изпадне Локо София. Заявяваш глупаво, че гониш титлата, а нямаш удар към вратата в мача с Лудогорец и сега в борбата за зона УЕФА с Левски объркваш тотално състава. Крайно съм разочарован наистина! Трагедията, че боклуците ще сложат още по-накадърен от него. След като и Стойчо Младенов не успя да вземе титлата - никой няма я вземе докато боклуците са в ЦСКА!

О не се изненадвам ни най-малко от поведението на Миленчо.. Мисля, че с теб си говорихме за Радуканов и треньорите в ЦСКА. Така е за съжаление боклуците изгониха всички що годе читави треньори и в момента нито един качествен и уважаващ себе си треньор не би се съгласил да поеме толкова разпасана команда каквато е ЦСКА, така че е много вероятно следващата носна кърпичка да се окаже още по-голямо менте! ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 апр 2013 23:28

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:аре не. те имат същите некадърници. не заслужаваха тази победа повече от нас. веднага след гола ни делев беше сам срещу вратаря. той не вкара, но те го направиха. това е.

Проблемът не е в едно отделно положение, а в поведението на хората през целия мач. А споменатите от мен лица, с изключение на Венков до някъде, бяха на 100% брак и само брак, а Платини като влезе и той също се включи в тая групичка. При Левски аз видях само един човек с подобно "постижение" - Стефан Велев. Тук не става въпрос кой какво може по принцип, а кой какво е играл като цяло в конкретния мач.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 27 апр 2013 23:31

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 27 апр 2013 23:43

Не драматизирайте толкова! ЦСКА игра много под възможностите си и затова загуби от отбор който е по - слаб! Левски показаха максимума си и благодарение на късмета и една случайна грешка се добраха до победата! От тук на татък ЦСКА ще доиграва шампионата и ще обиграва отбор за догодина, а Левски ще надуят балона пак, и лятото ще има смях в ЕКТ!
Няма какво да се залъгвате, отбора е като разорана нива, няма никакъв ред и дисциплина, повечето от играчите не могат да разгърнат потенциала си!Венци Василев, Венков, К.Стоянов, Бандаловски, Присо и Платини трябва лятото да бъдат разкарани(ако може за пари)! Радуканов няма воля с която да се наложи над тези маймуни, подхода му е тотално грешен и те му се качват на главата! Делев, Анисе, Саша, Апостол Попов, Варела, Камбуров, Марсиньо, Черни и Грънчов играят доста под възможностите си, за което вина носи треньора! Не се дава достатъчно шанс на Богомил Христов, Грънчов, Чочев и Долапчиев за което отново вина носи треньора!
Есента Стойчо Младенов би Левски с доста по слаби изпълнители, защото е добър мотиватор и тактик!
Най - големия грях на ТИТАН е, че изгоня Стойчо! Ако го бяха оставили да води отбора както може сега ЦСКА щеше да е първи!
Левски са много зле! Треньора им е супер смешен, не знам от къде го измислиха! Поведението му е неадекватно! Подобрението в Левски идва от падането на напрежението след смяната на Ил.Ил. и няколкото съдийски победи, които им дадоха инерция! При тях срива ще дойде в ЕКТ, защото отново ще отидат там неподготвени с голямата кошница! Това е най - големия недостатък като си купиш титлата, че нямаш реална преценка за възможностите си! Като цяло в Левски нещата са добре, там трябва малко да се направи за да тръгне отбора. Трябва да се махнат Тонев, Боримиров, Пелето, Йовов и Батков, да се докара истински треньор(тоя изглежда нелепо на този пост), няколко класни попълнения и добра подготовка! Но това няма да стане, защото "умните" глави на Герена гледат само далаверата, а реалните собственици са вдигнали ръце от отбора и остават мишките да си разиграват коня както си искат!
Евала на публиката и двете агитки бяха на ниво!

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 27 апр 2013 23:48

Истината е,че кървавият гол на Гонзо и този днес на Жоао Силва ще ги помня винаги,просто раната е дълбока и остава за цял живот.Паднахме от по-слаб отбор,но с този треньор и това ръководство толкова.Присо,Варела,Коце Стоянов нямат масто в ЦСКА,Венков и Делев също са със спорни качества за най-силният отбор у нас.Благодаря на феновете,благодаря на играчите и най-вече на Бандата,Саша,Апата,Марсиньо,Анисе и Камбуров-раздадоха се,бориха се и надиграха Левски-да тези 6 човека изнесоха повече от половината мач на гърба си и за тяхно съжаление загубиха по-възможно най-долният начин.Въпреки загубата тези играчи доказаха,че са за ЦСКА,доказаха че знаят как се играе за емблемата,за историята,за клуба.Успех момчета,Стойчо липсва,но един ден ще се върне и отново ще мачкаме,просто защото сме най-великият отбор у нас.Горе главите,САМО ЦСКА :!:
Изображение

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 апр 2013 23:58

васко бате не ми пука за тази загуба, аз искам да виждам моя отбор как мачка съперниците си с игра. искам да вярвам на този треньор, искам да вярвам в бъдещето, искам защото обичам ЦСКА. можем още много да говорим за днешния мач, кой къде сбъркал и кой какво не е направил, но защо, какъв е смисъла, като виждаме, че в отбора не се работи правилно. и все пак, собствениците са временни, любовта остава вечна.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”