25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

didayyord
Контакти:

Re: 25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май

Мнениеот didayyord » 27 апр 2013 23:04

Teo написа:Празен стадион на мача с Ботев, това е кампанията за изгонване на боклуците :!: Не бъди мазохист да ходиш да си късаш нервите, за някакви който не ги е грижа за теб :!:

Колега, след тия приказки, ако сега ти звъннат на вратата, не отваряй! Сигурно е шефа на фен клуба ви - Животното ;)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 апр 2013 23:19

Мъри ще излъже Радуканов. х2

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 апр 2013 23:40

tevez написа:Мъри ще излъже Радуканов. х2

Не бъди сигурен, че Радуканов ще ни е треньор тогава. Да не се наложи Мъри да се надлъгва с чичо Митко, че тогава... :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 апр 2013 23:48

vaskonti написа:

Не бъди сигурен, че Радуканов ще ни е треньор тогава. Да не се наложи Мъри да се надлъгва с чичо Митко, че тогава... :mrgreen:

Радуканов трябва да остане до края на сезона, сега ще е много тъпо решение да се смени треньора. ЦСКА изгуби шансове за титлата след мача още с Лудогорец. За Лига Европа мисля, че ще се преборите, така че и да дойде нов треньор какво ще промени? Абсолютно нищо. Радуканов не заслужава такава гавра.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 апр 2013 23:52

tevez написа:
vaskonti написа:

Радуканов трябва да остане до края на сезона, сега ще е много тъпо решение да се смени треньора. ЦСКА изгуби шансове за титлата след мача още с Лудогорец. За Лига Европа мисля, че ще се преборите, така че и да дойде нов треньор какво ще промени? Абсолютно нищо. Радуканов не заслужава такава гавра.

Ами не зависи от нас. Всъщност, ако зависеше от мен Радуканов изобщо нямаше да бъде назначен за треньор. Аз ти го казах това, тъй като знам, че от титаните всичко може да се очаква, а Пенев винаги е пожарен вариант.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 апр 2013 23:57

1-1

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 27 апр 2013 23:57

Нека ни мине мача с Литекс и после ще коментираме. А вие се погрижете да изгоните боклуците както ние христолоф

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 28 апр 2013 00:02

**** съм им майката, не пропусках мач на домакинство, ходих и на всяко възможно гостуване, но аматьорщината в тия клуб ме отвращава на 21 години още. Като видя, че започва да се работи разумно и нормално в ЦСКА, тогава ще почна да им посещавам мачове отново ...
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 апр 2013 00:09

А според мен Левски е изгубил титлата още преди да почне първенството! Колкото до мача с Ботев мисля си, че ще ги посрещнем пред тях в класирането! Няма начин Христо Стоичков да загуби за трети пореден път! Литекс ще спечели мача и ще играе в Европа, докато ЦСКА ще се класира благодарение на Левски, а Ботев все още не е дорасъл! :)
Победа с 3-1, аз също смятам, че Радуканов отлита още в първите дни на новата седмица! Общо взето се оказа най-слабия треньор на планетата- не ми го проумява акъла кой нормален човек ще извади футболиста, който прави играта на отбора му и отбеляза най-красивият гол в българския футбол от 25 години насам! :cry: Прогноза за нов треньор: Костадин Ангелов-Лаптопа :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 28 апр 2013 00:11

Ще пропусна тоя мача само поради факта, че канарите ще ни унижат много, АМА МНОГО ЯКО НА СОБСТВЕНИЯ НИ СТАДИОН. Сектор Г не е това което трябва да бъде. Днес откъм хореографии що годе спечелихме, но викането нямаше връзка. Полупразен сектор, никаква настроение... тъжна гледка, и за капак падаме в 90-тата минута(м/у другото поне на голове се нагледахме, отдавна не имало оувър). Много съм ядосан след днешния мач, а на мача с Ботев ще има 5000 на стадиона, като 4000 от тях ще са фенове на Ботев. Това не е моят сектор Г, това не е моят ЦСКА. Съжалявам!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!