24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София |27.04|

Мнениеот Teo » 27 апр 2013 21:03

Red Warrior написа:
Teo написа:Никаква Европа не искам тая година, искам да си оправим КЪЩАТА и да подредим като хората и следващия сезон ще гоним всички цели :!:

През оня работа са ми останалите мачове, въпроса е как по дяволите да махнем боклуците от ЦСКА :x

Ти братче не виждаш ли, че половината в този форум си подкрепят боклуците? Как да стане тогава? Трагедията е пълна и мъката на ЦСКА скоро няма да свърши. Тъжно ми е, че го казвам, но е истина. Имунната система на всеки клуб - феновете, е разрушена в ЦСКА.

Всичко съсипаха тия, братле върнаха ни в каменната ера, изгониха феновете от стадиона, единствено само свещените 4 БУКВИ ни останаха........... :| :x

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 апр 2013 21:11

Усещам пак как ще има големи издънки в Лига Европа и за двата отбора . Просто не ми се иска да гледам след това какво ще е

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 апр 2013 21:12

KellyB написа:
snakebite написа:Армейци..не успяхте да ни помогнете индиректно. Жалко, защото мача си беше нарисуван хикс..
Сега ще трябва ние да призямяваме Левски и то на Герена...
Тоя треньор техния е адски неадекватен, как може да се държиш като неандерталец ???
Левски с нищо не се различава от отбора на Илиян, просто му тръгна играта на тоя Гари...
ЦСКА има по добри футболисти, но днес Левски игра като ОТБОР, това направи разликата в мача !

Я си поплачи да ти олекне. Домуса пак ли намери пари за съдиите, че да приземявате Левски точно на неговия стадион?

Е незнам..за Домуса, когато ни биете тогава ще можеш да говориш ! И тогава ще заслужите и титлата, нали разбираш !
Въобще не плача, така или иначе има два варианта - победа за Левски и титла, и равен и загуба - титла за Лудогорец !
Вече ако има някакви игри, и Домуса ви легне това е отделен въпрос !
Мен ме кефи че днес играхме с доста резерви и млади футболисти и показахме едно добро лице ! Пък титлата майната и , не случайно стадиона в Разград е полупразен, защо ли, ами защото просто не играхме досега нашата си игра,но днес и преди това с Миньор я видях...
Последна промяна от snakebite на 27 апр 2013 21:15, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 апр 2013 21:14

абе това е форум на ЦСКА, какво ми коментирате Левски и Лудогорец... направете си тема и си говорете схемите кой кого ще бие.... :roll:
Последна промяна от Teo на 27 апр 2013 21:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 апр 2013 21:14

Red Warrior написа:Ти не защитаваше ли боклуците плюейки едновременно по Стойчо? Така сте половината "червени" в този форум за съжаление. Това е най-голямата трагедия на ЦСКА!

Да казвам, че Стойчо е крайно време да поеме отговорност за загубените точки в Пловдив, Варна и срещу Локо Сф не значи, че съм защитавал Титаните. Малък си и явно не знаеш, че в живота няма само бяло и черно. Винаги съм се опитвал да гледам обективно на нещата, винаги!
Ако си мислиш, че като кажеш, че има засада на Гаджев и съдията е свирил за Левски в този мач, това те прави по-голям ЦСКА-р от мен, значи сериозно са ти сбъркани ценностите.
Да, Левски е бил много пъти подпиран този сезон, беше сериозно подпрян и миналата пролет в дербито, но не и в този мач. И аз не мога да си кривя душата и да казвам подобно нещо. Проблемите ни днес бяха във всичко друго, но не и в съдиите.
Само аз си знам колко ми е криво след такава загуба, но има и такива моменти и трябва като мъж да се изправиш и да поздравиш другия лагер. Не бъди мишка!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2013 21:15

lisynger написа:На най-слабия отбор на говедата легнаха,повече за мен тея не съществуват да ходят да мрат не ми пука тея нямат и 1 частица от ЦСКА в тях,и по-добре е за ЦСКА като клуб да не играем в ЛЕ.

+1! Не знам дали легнаха, или толкова си могат, но по-смешен отбор на Левски няма да срещнем никога. Дори при Гонзо бяха с класа над сега. И по-добре наистина да не играем в Европа. Така, или иначе с боклуците знаем - 12 полеви футболисти в групата за ЛЕ. :roll:
Последна промяна от Red Warrior на 27 апр 2013 21:16, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 апр 2013 21:16

Не го приемайте като заяждане или подигравка. Поздравления за отбора на ЦСКА - стана много добър мач с интрига , борба и накрая с драма. В спорта е така- победата е само за един , днес победата бе за Левски в следващия мач може да е за ЦСКА. Дано има повече такива мачове.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2013 21:18

honda написа:Не го приемайте като заяждане или подигравка. Поздравления за отбора на ЦСКА - стана много добър мач с интрига , борба и накрая с драма. В спорта е така- победата е само за един , днес победата бе за Левски в следващия мач може да е за ЦСКА. Дано има повече такива мачове.

Е да знаем... Когато Левски бие мача винаги е страхотен, а когато ЦСКА бие е супер жалък и трагичен. И Томислав го случах по радиото и той същите глупости ръси.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 апр 2013 21:23

Хубав мач стана, но нагласен. Само ми стана жал за феноменалния гол на Марсиньо! :cry: :cry: Евала за това изпълнение- напълни ми душата! :) Личи си, че е носил корите на Феномена в Коринтианс!
Първото полувреме играхме безобразно зле, защото Радуканов не пусна нападатели като нападатели, а пак този прехваления Варела. :cry: Със страх дерби не се печели никога. Оная мадагаскарска будала, ако беше паднала за дузпа, мачът свършваше, но все пак адмирации, че се опита да изиграе докрай ситуацията. Много футболисти се скриха в тоя мач, но както каза Бандаловски "Имахме шанс да отбележим няколко гола, но и късметът не ни покри. Нормално е да не ни покрие, защото има доста обстоятелства за това"

[offtopic]Мерси, Банда, живи и здрави бъдете и паричките от Батков харчете! :cry: Тъпи продажници, за два лева ще продадат цялата си рода! :oops: :cry:[/offtopic]

Умряло е отдавна дербито за съжаление, не се бийте заради него, младежи! :) Не си заслужава въобще... :cry: :)
Последна промяна от dreben23 на 27 апр 2013 21:52, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2013 21:27

И само да кажа, че тоя съдия вярно е егати каръка за ЦСКА. Да ни вкара гол с рикошет Йовов и техния Станко Йовчев в 90 мин. А това, че съдийската 3-ка трябва да е поредната наказана доживот след мач на Левски е ясно!

Върни се в “ЦСКА”