Udoji90 написа:Струва ми се, че е добре човек да намери сили в такъв момент да поздрави съперника, затова честитя победата на всички "сини" фенове. До един момент Х-ът може би изглеждаше справедлив, но след смяната на Марсиньо (голяма грешка на Радуканов) ние тотално се сринахме и буквално ви поканихме в нашето наказателно поле. Голът се печеше и общо взето никак не бях изненадан, когато беше вкаран. (Иначе може би имаше и дузпа срещу Родригес в началото на 2-рото полувреме, но тази грешка не повлия на крайния изход.)
В тоя мач не ти трябва кой знае колко,та да поздравиш съперника!Не са ни надигравали кой знае колко,ако изключим последните 15-стина минути(заради Радуканов)!Мач като мач...но и имаше доста заряд,определено!Аз лично съм доволен от мача,имаше доста положения,но не и от резултата!Така че не може да определим загубата ни като някакъв позор и да правим драми и т.н....

Изумиха ме реакциите и на двете ръководства...едните в някакъв просташки стил изкоментираха мача,а другите са се депресирали,все едно са ни били на Армията с разлика!Едно нормално интервю не чух,всичките бяха неадекватни...