Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Мнениеот blue avalanche » 27 апр 2013 20:15

daniel875 написа:Със сигурност ще сме втори. Важното е да вземем купата, за да ни се смеят ЦСКА. Ясно е, че титлата няма да е наша. Доволен съм от характера на отбора.
Не ми е ясно обаче какво ще правим в Европа.

Ми каквото правят половината отбори в подписа ти.Визирам Аякс,Ливърпул,Милан...

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 апр 2013 20:16

Сега гледах мача отново, вече в къщи. Отвратен съм за пореден път от коментаторите - не знаещи както правилника, така и елементарни неща от футболната игра. Гледащи един мач и коментиращи друг. Освен това режисьорът - отвратително предаване на мача - с много излишни елементи в най-напечените положения. Не се следи самия мач, а странични неща, когато има голови атаки. Язък им за многото камери.
Слабо съдийство - явно тримцата искаха само да оцелеят в този мач.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 апр 2013 20:17

Udoji90 написа:Струва ми се, че е добре човек да намери сили в такъв момент да поздрави съперника, затова честитя победата на всички "сини" фенове. До един момент Х-ът може би изглеждаше справедлив, но след смяната на Марсиньо (голяма грешка на Радуканов) ние тотално се сринахме и буквално ви поканихме в нашето наказателно поле. Голът се печеше и общо взето никак не бях изненадан, когато беше вкаран. (Иначе може би имаше и дузпа срещу Родригес в началото на 2-рото полувреме, но тази грешка не повлия на крайния изход.)

В тоя мач не ти трябва кой знае колко,та да поздравиш съперника!Не са ни надигравали кой знае колко,ако изключим последните 15-стина минути(заради Радуканов)!Мач като мач...но и имаше доста заряд,определено!Аз лично съм доволен от мача,имаше доста положения,но не и от резултата!Така че не може да определим загубата ни като някакъв позор и да правим драми и т.н.... ;) Изумиха ме реакциите и на двете ръководства...едните в някакъв просташки стил изкоментираха мача,а другите са се депресирали,все едно са ни били на Армията с разлика!Едно нормално интервю не чух,всичките бяха неадекватни...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 апр 2013 20:18

Der Schmarotzer написа:Сега гледах мача отново, вече в къщи. Отвратен съм за пореден път от коментаторите - не знаещи както правилника, така и елементарни неща от футболната игра. Гледащи един мач и коментиращи друг. Освен това режисьорът - отвратително предаване на мача - с много излишни елементи в най-напечените положения. Не се следи самия мач, а странични неща, когато има голови атаки. Язък им за многото камери.

Да не говорим за безкрайните повторения в игрово време,за 100-кратното даване на треньори и публика-пак в игрово врме...

Потребителски аватар
Караконжоулу
Контакти:

Мнениеот Караконжоулу » 27 апр 2013 20:20

Митов и Радуканов големи величия станаха. Предишната им длъжност беше да перат екипите на играчите и да бършат съблекалнята след мач , но за да нямате излишни разходи ги слагате да доиграят сезона след поредното уволнение на тренора и хоп ... след това сме длъжни да ги гледаме как се въртят из А група и осакатяват всичко що поемат, преди да се върнат пак при вас и после цикъла се повтаря с нови анонимки. Само пълните футбола ни с траш.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 апр 2013 20:22

delqnski47 написа:
Udoji90 написа:Струва ми се, че е добре човек да намери сили в такъв момент да поздрави съперника, затова честитя победата на всички "сини" фенове. До един момент Х-ът може би изглеждаше справедлив, но след смяната на Марсиньо (голяма грешка на Радуканов) ние тотално се сринахме и буквално ви поканихме в нашето наказателно поле. Голът се печеше и общо взето никак не бях изненадан, когато беше вкаран. (Иначе може би имаше и дузпа срещу Родригес в началото на 2-рото полувреме, но тази грешка не повлия на крайния изход.)

В тоя мач не ти трябва кой знае колко,та да поздравиш съперника!Не са ни надигравали кой знае колко,ако изключим последните 15-стина минути(заради Радуканов)!Мач като мач...но и имаше доста заряд,определено!Аз лично съм доволен от мача,имаше доста положения,но не и от резултата!Така че не може да определим загубата ни като някакъв позор и да правим драми и т.н.... ;) Изумиха ме реакциите и на двете ръководства...едните в някакъв просташки стил изкоментираха мача,а другите са се депресирали,все едно са ни били на Армията с разлика!Едно нормално интервю не чух,всичките бяха неадекватни...

Май бързо забрави простащината на тройчо за г--я стадион?Така ти е по-лесно, нали?Вие сте пътници. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 27 апр 2013 20:27

ЧЕСТИТО ЛЕВСКАРИ! Да живее победата!
Изображение

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 27 апр 2013 20:27

blue avalanche написа:
Der Schmarotzer написа:Сега гледах мача отново, вече в къщи. Отвратен съм за пореден път от коментаторите - не знаещи както правилника, така и елементарни неща от футболната игра. Гледащи един мач и коментиращи друг. Освен това режисьорът - отвратително предаване на мача - с много излишни елементи в най-напечените положения. Не се следи самия мач, а странични неща, когато има голови атаки. Язък им за многото камери.

Да не говорим за безкрайните повторения в игрово време,за 100-кратното даване на треньори и публика-пак в игрово врме...

Най-интересното за "качеството" на телевизионното предаване беше преди мача. Репортерите им трябваше да са при агитките, за да ги чуем какво мислят преди мача. Първо пуснаха от тая на Левски, репортера си говореше нещо, но при нас звук не стигна. После от агитката на ЦСКА пуснаха и пак без звук. Даже там имаше и интервю. Усетиха се и прекъснаха интервюто набързо, а тоя дето водеше студиото изцепи "Чухме какво мислят в двете агитки" . :mrgreen:
Иначе колкото за мача. Здрав мач, и двата отбора заслужават адмирации, че пробваха да играят нещо. Левски търсеше повече победата, и си я заслужи. Добра игра на Илиев, Пинто , Гаджев , Вутов и може би Силва . Но определено има какво още да се желае. :)
Все пак определено има напредък.

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 27 апр 2013 20:35

Der Schmarotzer написа:Сега гледах мача отново, вече в къщи.

къде и как? в някой тракер ли е качен?
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 апр 2013 20:35

blue avalanche написа:
daniel875 написа:Със сигурност ще сме втори. Важното е да вземем купата, за да не се смеят ЦСКА. Ясно е, че титлата няма да е наша. Доволен съм от характера на отбора.
Не ми е ясно обаче какво ще правим в Европа.

Ми каквото правят половината отбори в подписа ти.Визирам Аякс,Ливърпул,Милан...

Е, Лавина, това са отбори, които не могат да бъдат по едно и също време на върха нали? Но и на тях отново ще им дойде реда.
Нека не прибързваме с изводите! Ако "Левски" стане шампион, добре, но времето ще покаже дали ще се случи.
Важното е, че победихме. Всичко останало е без значение.
Не забравяй, че не съм ултра! Рано е още да летим прекалено. Победихме ги като едно време.
Последна промяна от daniel875 на 27 апр 2013 20:37, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”