sin4ec написа:Тео, говориш пълни глупости! Сори, мислех да взема от магазина децибелометъра, бях във В и оттам можеше да се измери прекрасно звука. Вие там може да сте си мънкали нещо, но до нас нищо не достигаше! Колкото до хореографията, вашата беше гола вода отвсякъде! Живеете си в някакъв измислен свят,не знам в какво и защо си вярвате, да не говорим, че съотношението в публиката беше поне 3-2 в наша полза. Неслучайно преди мача заявих, че се притеснявам единствено от този бразилец и центриранията му. Много фаулове и корнери нямахте, но пък я забоде тая неспасяемо. Левски беше класа над вас, а за последните 20 минути беше сигурно, че ще ви напънем яко, просто на вас ви свършва въздуха тогава! Логичен и реален резултат, там пропуснахме чудесни атаки за развитие, но голът висеше на косъм и накрая падна!
Бяхме равностойни до последните 20 минути,където поради сръбската подготовка през зимата и лошите решения на Радуканов,наклониха везните към вас!И не защото сте уникално силни,а ние...просто спряхме да играем...чудехме се какво става и защо спряхме да ви натискаме!Вие буквално се бяхте спекли особено след пропуска на Делев и на терена,и на трибуните!Еми кво стана,нищо не стана...нашия почна да прави някви уникални смени!Пролича си и ''сръбската подготовка''...и ние просто спряхме да играем!Ние сме си виновни,в случая,всичко си зависеше от нас!
П.П.Иначе бяхте повече от нас и това донякъде повлия,но винаги съм обичал на това да правя сравнение между хлебарките и хората...еми и те и те са повече от нас....

(без да се обиждате нали

)