Red Warrior написа:Udoji90 написа:Аз пък имах нещастието да не мога да отида на стадиона, поради което ми се наложи да гледам мача по ТВ - мога кетегорично да ти кажа, че повторения ИМАШЕ, а засада на Гаджев 100000% НЯМАШЕ. Също така повтарям, че през първото полувреме беше дадена измислена засада на Силва при чиста ситуация, както и не бе дадена чиста дузпа за "Левски" още в началото на второто за фаул на Бандата срещу Подригес. Ти избираш на кого да вярваш, но съдията, макар да не беше перфектен, определено НЕ подпря "Левски".
С такива цесекари, нямаме нужда от левскари.

Да, вярвам повече на моите хора! Айде, чао засега, че съм си взел един МакДоналдс и ми изстина.

Момче, престани да казваш кой е цска-р и кой не. Ти не си никакъв да даваш определения! Двама човека, които сме гледали повторенията ти казваме, че засада НЯМА. Ти вярвай ако искаш и на хисарския поп. Можеш и да дадеш стоп кадър, от който се вижда, че има засада.
Сърди се на малоумниците Варела, Платини, Присо, К. Стоянов и Радуканов. Не сме ти ние виновни, че гледаме реално на нещата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...