24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София |27.04|

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2013 19:49

Teo написа:
turbogena написа:Каквото и да си говорите - откакто Дучан се махна ,сектора ви е още по-зле. Вече кое поред дерби не можете да си напълните сектора? Жалка работа...

Прав си тука, че не може да се напълни сектора до край, но това не е проблем свързан с Дучан, а с ТИТАН :!:

С Титан и с хора на боклуците като този Животно ли е какъв е дето бие цесекари. Аз затова си ходя в "А" и "В" сектор.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 27 апр 2013 19:50

Един истински мач трябваше да изиграят и пак нищо не играха, но футболистите не са виновни, те толкова си могат! Радуканов, ТИТАН-ите и всички пишман директори, които са там но не им е ясно защо, да се хващат дружно за ръчички и да се омитат от ЦСКА! За надграждане говорят, а четири години разграждане гледаме! ТОВА НЕ Е МОЯТ ЦСКА, ВСИЧКИ ВЪН!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 апр 2013 19:51

Red Warrior написа:
Teo написа:
turbogena написа:Каквото и да си говорите - откакто Дучан се махна ,сектора ви е още по-зле. Вече кое поред дерби не можете да си напълните сектора? Жалка работа...

Прав си тука, че не може да се напълни сектора до край, но това не е проблем свързан с Дучан, а с ТИТАН :!:

С Титан и с хора на боклуците като този Животно ли е какъв е дето бие цесекари. Аз затова си ходя в "А" и "В" сектор.

Момчето показваше знамето Вън боклуците от ЦСКА пред сектора и тоя Животното отиде да му раздава тупаници и за какво....абе докато тия са на власт(титан) нищо добро няма да видим, идва лято и е крайно време да ги изметем от ЦСКА един път завинаги!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2013 19:53

Udoji90 написа:Аз пък имах нещастието да не мога да отида на стадиона, поради което ми се наложи да гледам мача по ТВ - мога кетегорично да ти кажа, че повторения ИМАШЕ, а засада на Гаджев 100000% НЯМАШЕ. Също така повтарям, че през първото полувреме беше дадена измислена засада на Силва при чиста ситуация, както и не бе дадена чиста дузпа за "Левски" още в началото на второто за фаул на Бандата срещу Подригес. Ти избираш на кого да вярваш, но съдията, макар да не беше перфектен, определено НЕ подпря "Левски".

С такива цесекари, нямаме нужда от левскари. :roll: Да, вярвам повече на моите хора! Айде, чао засега, че съм си взел един МакДоналдс и ми изстина. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 апр 2013 19:57

Red Warrior написа:
Udoji90 написа:Аз пък имах нещастието да не мога да отида на стадиона, поради което ми се наложи да гледам мача по ТВ - мога кетегорично да ти кажа, че повторения ИМАШЕ, а засада на Гаджев 100000% НЯМАШЕ. Също така повтарям, че през първото полувреме беше дадена измислена засада на Силва при чиста ситуация, както и не бе дадена чиста дузпа за "Левски" още в началото на второто за фаул на Бандата срещу Подригес. Ти избираш на кого да вярваш, но съдията, макар да не беше перфектен, определено НЕ подпря "Левски".

С такива цесекари, нямаме нужда от левскари. :roll: Да, вярвам повече на моите хора! Айде, чао засега, че съм си взел един МакДоналдс и ми изстина. ;)

Момче, престани да казваш кой е цска-р и кой не. Ти не си никакъв да даваш определения! Двама човека, които сме гледали повторенията ти казваме, че засада НЯМА. Ти вярвай ако искаш и на хисарския поп. Можеш и да дадеш стоп кадър, от който се вижда, че има засада.
Сърди се на малоумниците Варела, Платини, Присо, К. Стоянов и Радуканов. Не сме ти ние виновни, че гледаме реално на нещата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 апр 2013 19:58

Red Warrior написа:

С такива цесекари нямаме нужда от левскари. :roll: Да, вярвам повече на моите хора! Айде, чао засега, че съм си взел един МакДоналдс и ми изстина.

Пффф, аз се опитвам да бъда малко обективен, пък той все едно и също си знае. Като не ми вярваш, намери и гледай повторения. Аз нямам никакъв интерес да те лъжа...
Последна промяна от Udoji90 на 27 апр 2013 20:01, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 27 апр 2013 20:00

Teo написа:Да оставим мача на странна, направо им изнесохме лекция на тия от среща, дано са научили как се прави. Буквално размазване, само към края обърнаха нещата след като вкараха за 2:1. Ние си оставихме гласовете на стадиона и не съжаляваме изобщо, на трибуните дербито си го спечелихме отново.

Ко речИ? Сори, че си зaбрaвих тедрaдкaтa и химикaлa дa си водя зaписки. Хaйде пий един сироп зa кaшлицa и в леглото.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 апр 2013 20:05

Аз като ви казах,че Присито трябва да остане след мача на празна врата,за да ни вкара...
Пък Делев още 20 мача да играе срещу нас-все тая!
И да не сте посмели да обвинявате съдията,ей...Съвсем спокойно и с чиста съвест можеше да свири дузпа при ситуацията с Пелето и никой бръм не можеше да му каже!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 апр 2013 20:10

blue avalanche написа:И да не сте посмели да обвинявате съдията,ей...Съвсем спокойно и с чиста съвест можеше да свири дузпа при ситуацията с Пелето и никой бръм не можеше да му каже!

За ситауцията с Пелето и на мен ми се стори в началото, че има фаул, но от повторенията ми изглеждаше, че Ангелов тръгна да проси дузпата, така че съдията май беше прав. По-скоро за ситуацията с Бандаловски и Родригес може да имате претенции.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 апр 2013 20:12

Udoji90 написа:
blue avalanche написа:И да не сте посмели да обвинявате съдията,ей...Съвсем спокойно и с чиста съвест можеше да свири дузпа при ситуацията с Пелето и никой бръм не можеше да му каже!

За ситауцията с Пелето и на мен мис е стори в началото, че има фаул, но от повторенията ми изглеждаше, че Ангелов тръгна да проси дузпата, така че съдията май беше прав. По-скоро за ситуацията с Бандаловски и Родригес може да имате претенции.

Аз нямам претенции.Исках да кажа,че ако реферът е искал да ни "подбутне",ситуацията с Пелето беше чудесна възможност.

Върни се в “ЦСКА”