Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Мнениеот RIR » 27 апр 2013 19:08

Смятам, че тук е мястото да представя новият си Аватар, както и да изразя систематизирано и аналитично мнението си за мача, а именно:

Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. :mrgreen:

А най-хубавото е, че последните 15 минути имаше дух в дербито (и от двете страни), както и че съвсем без страх и абсолютно на ниво си включи едно младо момче, което преди това погледна към скамейката и треньорите и невярващо се посочи и каза: "Аз ли?!?"

След мача един баща говореше на детето си: Видя ли тате, той толкова много пропускаше, но се трудеше и сега Господ го възнагради и вкара!

Пелето и Йовов щастливи ни подаваха ръка през оградата, Митов върви напред-назад докато си чака интервюто и се кефи сам. Много яко!

Ето затова обичам да ходя на стадиона!!!

А Йовов много ще ми липсва на терена като се пенсионира, макар че всеки мач го псувам по 3-4-5-6-7 пъти. Ице, много си голям!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 27 апр 2013 19:13

dimitar59 написа:Честита победа! Трябва обаче да кажем,че за малко треньора Митов щеше да си направи сепуко,след като остави отбора с 10 човека в средата на второто полувреме.Сменяйки Рамос,който според мен направи най-силния си мач през пролетта,и вкарвайки в игра повлеканата Гаджев,върна отбора на ЦСКА в мача и те не само изравниха,но и имаха реален шанс да поведат в резултата,след което не се знаеше какво ще стане.Старо правило е,че ако играта върви,смени не са необходими.Колкото до Гаджев крайно време е да се ориентира към ново поприще - да се занимава с това,което най-много го вълнува - да стане телевизионна звезда и да освободи от присъствието си Левски.Подема на отбора според мен се дължи и на факта,че той не играеше.

изглежда сме гледали различни мачове, точно след влизането на гаджев напълно превзехме центъра, последните 20 минути, и той, и велев, че дори и пелето правеха каквото си поискат в половината на цска и пред наказателното им поле, гол щеше да вкара, ако не беше рикушет във вутов, центрира перфектно към силва...

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 27 апр 2013 19:15

Равностоен мач, в който победи по-мотивирания отбор! Имам чувството ,че отборът на ЦСКА беше излязъл за равен резултат. Единствения период от мача в който се опитаха да играят нападателно, беше когато поведохме в резултата, и този период завърши, когато изравниха! Затова смятам ,че напълно заслужено победихме! Трябва да поздравим ,всички футболисти на Левски и треньора ,защото не се отказаха от победата до самия край! Митов заслужава адмирации и затова ,че имаше смелостта да пусне Вутов в такъв мач!
[offtopic]Поздравявам ТВ7 защото досега на БГ мач толкова камери не е имало! Продължавайте в същия дух, така се прави![/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 апр 2013 19:30

НЯМА ТАКАВА КОРУПЦИЯ В 89-ТАТА МИНУТА, СКАНДАЛЕН ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!! БЕСЕН СЪМ!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 апр 2013 19:31

Teo написа:НЯМА ТАКАВА КОРУПЦИЯ В 89-ТАТА МИНУТА, СКАНДАЛЕН ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!! БЕСЕН СЪМ!!!!!!!!!!!!!!

МАФИЯ! МАФИЯ! МАФИЯ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 27 апр 2013 19:32

Teo написа:НЯМА ТАКАВА КОРУПЦИЯ В 89-ТАТА МИНУТА, СКАНДАЛЕН ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!! БЕСЕН СЪМ!!!!!!!!!!!!!!

И сега кой сме корумпирали , късмета или часовника!? :mrgreen:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 27 апр 2013 19:32

:) :) :)СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 апр 2013 19:33

kireto2 написа:

И сега кой сме корумпирали , късмета или часовника!? :mrgreen:

Нашите го оставят да играе с топката, това е по нареждане от високо, театър на професионално ниво!!!!! Честита титла, жива и здрави !!!!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 апр 2013 19:33

След като отминаха емоциите може да се коментира. Добър мач се получи и от двете страни. Скоро не беше ставало такова дерби. Заслужена победа за Левски. Добро първо полувреме за нас. Имахме пълен контрол над топката, но ни липсваше завършващия пас. Ицо Йовов каквото и да кажем за него ще е малко...ВЕЛИК! Второто ни понатиснаха, но преди гола им имахме няколко удобни възможности да направим 2-0, не се получи и ни вкараха един неспасяем гол. Този Марсиньо, между другото ми направи добро впечатление не знам що го изкара него оня плешивко. След 75 мин. поехме пълния контрол над нещата и ги смачкахме в средата на терена, само късметът ни лиши от гол по-рано. Силва не направи нищо запомнящо се до гола, но Господ си знае работата. Честита победа на всички ЛЕВСКАРИ. Такъв Левски искам да гледам. Отбор, който играе със себераздаване и се бори до последно. Страхотна работа на Митов, Топузаков, Христов. Дано продължим да показваме такава игра, това е най-важното. Титлата може и да не вземем, ама с такъв дух, с налагане на юноши всичко ще бъде простено.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 27 апр 2013 19:34

Абе ей, дръж се като мъж бе. Вземи пример от батковците ти, които излезнаха и поздравиха победителя. Толкова спокойна тема, ако ще я разваляш по-добре легни и преспи, утре може да ти дойде друг акъл!

Върни се в “Архив”