Локо Пд-Левски!Дерби на опашкарите!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Локо Пд-Левски!Дерби на опашкарите!
С изпълнено с гняв и тъга сърце пускам тема за мача от следващия кръг между сериозно закъсалите Локо Пловдив и Левски! Загубилия този мач автоматично се превръща в сериозен кандидат за изпадане! Как мислите ще завърши мача?
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Локо Пд-Левски!Дерби на опашкарите!
Абе ти луд ли си? Нито един от 2та отбора няма да изпадне,а за Левски е 10000% сигурно,че няма как да стане! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Не бързай толкова
, имате мач с Лацио първо 

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- Levski 1914
- Контакти:
Ти пък. изиграни са едва 7 мача от началото на първенството. Има още много мачове и нищо не се знае. Рано е за такива изводи.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- sven_goran
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Абе ти луд ли си? Нито един от 2та отбора няма да изпадне,а за Левски е 10000% сигурно,че няма как да стане!
Абе не виждаш ли, че се бъзика този

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
eighteen написа:С изпълнено с гняв и тъга сърце пускам тема за мача от следващия кръг между сериозно закъсалите Локо Пловдив и Левски! Загубилия този мач автоматично се превръща в сериозен кандидат за изпадане! Как мислите ще завърши мача?
Ако утре паднем от Пирин,мача в Пловдив ще "кървав"..

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Ако ти бях казал преди началото на шампионата,че Левски ще е на 10 място след 7 кръга щеше ли да ми повярва някой/ Пирин естествено ще си бие утре/ А ако Локо ни бие в неделя къде отиваме бе умник? И мач между 10-ия и 15-ия как се нарича бе?
- POPCORN
- Контакти:
локо пд утре и те падат от пирин, а левски вече ще бие локото няма начин
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Нищо чудно и Локо да ни ударят...но докъто мършата е в Левски това ни чака....Дано за напред само да падаме та най-после всички да се вдигнем за главата на Борат кур**та.....
Междо другото си мисля вече,че отборът с цел не играе защото и те са против "мършата"..дано да съм прав и момчетата да постигнат общата ни цел!!!
Междо другото си мисля вече,че отборът с цел не играе защото и те са против "мършата"..дано да съм прав и момчетата да постигнат общата ни цел!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
FC_LEVSKI написа:Нищо чудно и Локо да ни ударят...но докъто мършата е в Левски това ни чака....Дано за напред само да падаме та най-после всички да се вдигнем за главата на Борат кур**та.....
И коя е общата ни цел? Изпадане в "Б" група? И какво ще се постигне ако падаме за напред? Дай ми отговор?

Последна промяна от DukeUnv на 27 сеп 2009 22:51, променено общо 1 път.