hd29 написа:По голяма глупост не бях чувал отдавнаСъмнявам се да има футболен запалянко извън Пловдив,да симпатизира на пловдивски отбор
...има, аз съм Софиянец и не само аз
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
hd29 написа:По голяма глупост не бях чувал отдавнаСъмнявам се да има футболен запалянко извън Пловдив,да симпатизира на пловдивски отбор
velito написа:
Няма какво повече да коментираме !
dafquezz написа:Иронията е кучка :D

allez_les_blues написа:Само информативно- изборът за Столица на България е бил между София и Търново, като София печели с един глас при гласуването във Великото народно събрание, което се е провело именно в Търново
petkan написа:Отдавна съм престанал да се интересувам от "мега дербито" Левски - Цска. Ако случайно съм до телевизор, може и да хвърля едно око, но само като информация за резултата. Виж, Ботев - Локо е друга бира! А, ако и двата отбора бяха в челната тройка, то сблъсъкът щеше да бъде грандиозен!
velito написа:Въпроса не беше в това че вдигате транспаранти за ЧРД на Хитлер въпроса беше ,че не вдигнахте такива за Априлското въстания а пък този който си оградил е една от фракцийте ни която на Български знаи Бог е с нас
Като не си запознат не коментирай, защото ЦСКА до ден днешен играят с откраднатия от комунистическата власт лиценз на Ботев. Чорбата са изкуствен отбор, който играе с чужд лиценз .Странджата написа:Колко души от тука пишещите ще се подпишат под твърдението - България е държава като тези, които гледаме по света, и столицата й - също? И колко под другото - българският футбол е футбол като тези, които гледаме по света, и затова има футболна столица. И после да му мислим коя била тя.
Аз не се подписвам нито под първото, нито под второто. Само искам да добавя един факт - заради имперското самочувствие на "столичните "грандове това, което става в Ловеч, Разград и донякъде в Пловдив - още е рано да се отсъди за него докъде са нещата, никога Левски или ЦСКА няма да се върнат към корените си и да съберат публиката си.
Но все пак да не се забравя, че пловдивчани преживяха не малко катаклизми и сегашната им отдаденост е следствие от това. Защото например ЦСКА смени не един необичан собственик, но не игра в Б група и не взе лиценза на Ихтиман, да речем. Ако нещо такова беше се случило, червените щяха да се възродят повече от жълто-черните. Същото важи и за сините.
Пожелавам на Ботев и Локото само успехи, но да не забравят , че Вазовия дядо Йоцо не е метафора, а е архетип, който си е във всеки от нас. Та докато поздравяват новата футболна столица, да не си останат във вечна дрямка под паметника на Альошата. Апропо, той от кои е?
mannoli написа:hd29 написа:По голяма глупост не бях чувал отдавнаСъмнявам се да има футболен запалянко извън Пловдив,да симпатизира на пловдивски отбор
...има, аз съм Софиянец и не само аз![]()
![]()
damageplan написа:Така наречената футболна столица успешно закри двата си водещи отбора като на тяхно място преместиха седалището си футболни отбори от Кюстендил и Сопот .Люпилнята на таланти - Марица пък вегетира в А- областна група .
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта