Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот KategorieC » 27 апр 2013 12:55

Middlesbrough написа:
modor написа:
Middlesbrough написа:
AnalBreaker написа:Ся пък и Борото... Еее много ми станахте :D

8-)

8-)

Ама тоя не ми даде приятелство :Д

Вие да не сте някви педраЗи, че си търсите приятелство ? :shock:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 27 апр 2013 12:58

Red_Girl написа:
Rafa написа:Да бе,ама Леввски като отстрани Марсилия и Оксер(хайде Оксер след това изпаднаха в криза),които тогава бяха сред водачите във Франция,вие се скъсвахте да обяснявате колко слаби били,а в следващия момент отпадате от Тулуза ;)

Само да отбележа, че Тулуза бяха 3-ти във Франция, а не 6-ти, а Удинезе и Оксер не бяха нищо особено, некви средняшки отборчета. Да бихте ги, но не е кой знае какво. Както и ние не сме се канили на франсетата.

П.п Добро утро

Марсилия умишлено ли си гипропуснала :? На кое място бяха завършили Оксер и Марсили,когато Левски ги отстрани :?: :?: :?: Я си свали червените очила ;)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 27 апр 2013 13:00

ЕМИЛ написа:
modor написа:Аааа и аз го имам същия проблем :evil:

И аз имам такъв проблем със един от сайтовете за филми

Хайде момчета,дърпайте и се наслаждавайте 8-) https://chrome.google.com/webstore/deta ... idom?hl=bg
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 апр 2013 13:01

Red_Girl написа:
Rafa написа:Да бе,ама Леввски като отстрани Марсилия и Оксер(хайде Оксер след това изпаднаха в криза),които тогава бяха сред водачите във Франция,вие се скъсвахте да обяснявате колко слаби били,а в следващия момент отпадате от Тулуза ;)

Само да отбележа, че Тулуза бяха 3-ти във Франция, а не 6-ти, а Удинезе и Оксер не бяха нищо особено, некви средняшки отборчета. Да бихте ги, но не е кой знае какво. Както и ние не сме се канили на франсетата.

П.п Добро утро

В същия сезон в който ни биха завършиха 6-ти..... :)

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 27 апр 2013 13:02

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 27 апр 2013 13:04

we are the champions написа:
Red_Girl написа:

П.п Добро утро

В същия сезон в който ни биха завършиха 6-ти..... :)

Когато играхме срещу тях бяха точно 3-ти. В тва съм сигурна, щото ги гледах. Марсилия не ги знам къде са били, за тва и не ги споменах. А за Удинезе и Оксер сериозно не ми говори,щото бяха много зле.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 27 апр 2013 13:06

Нали се сещаш,че за да играят квалификации за ШЛ,трябва да са в тройката ;) Хайде едните ги бихме за УЕФА,ама другите си бяха за ШЛ 8-)Дали не бяха и втори :?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 27 апр 2013 13:07

МТК-Диошдьор 1
Уигън-Тотнъм 2
Реал Сарагоса - Майорка 1
Цървена Звезда - Дони Срем над 2,5
Бурсаспор-Акхисар 1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 апр 2013 13:07

Rafa написа:
ЕМИЛ написа:
modor написа:Аааа и аз го имам същия проблем :evil:

И аз имам такъв проблем със един от сайтовете за филми

Хайде момчета,дърпайте и се наслаждавайте 8-) https://chrome.google.com/webstore/deta ... idom?hl=bg

Ура! Вече имате AdBlock! :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 27 апр 2013 13:08

Направо се раждаш :lol:

Върни се в “Свободна зона”