03/10/09 - Събота, Локомотив София - Ботев Пловдив 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: 03/10/09 - Събота, Локомотив София - Ботев Пловдив 16:00
Аз лично се забавлявам с дебилите които пишат против Ботев,това означава,че нещо хубаво се случва в нашият отбор 

- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
Тракиец 1912 написа:puffer написа:4-0 хетрик на Мартин Камбуров и един на Зоран Балдовалиев!
Възможно. Но ще е 4-0 с нови собственици, надежда и сериозна преспектива, а вие.. вие си имате ГалкаЗнаеш ли, мисля си, че наистина има някой горе. След последното дерби и онези "приятни" трансперанти, сега няма да съжалявам вашата агония
Не бързай да се радваш ,Орнела да не излезе .....някой подчинен на Митко?

- Fallen_Angel
- Контакти:
LOKO_PD_FAN написа:Тракиец 1912 написа:puffer написа:4-0 хетрик на Мартин Камбуров и един на Зоран Балдовалиев!
Възможно. Но ще е 4-0 с нови собственици, надежда и сериозна преспектива, а вие.. вие си имате ГалкаЗнаеш ли, мисля си, че наистина има някой горе. След последното дерби и онези "приятни" трансперанти, сега няма да съжалявам вашата агония
Не бързай да се радваш ,Орнела да не излезе .....някой подчинен на Митко?![]()
![]()
Ще ти се...
- rump_shaker
- Контакти:
LOKO_PD_FAN написа:Тракиец 1912 написа:puffer написа:4-0 хетрик на Мартин Камбуров и един на Зоран Балдовалиев!
![]()
Ти осъзнаваш ли какво си написал! Подчинен. Мислиш ли че има крупен бизнесмен по света който да бъде подчинен на митьо.

LOKO_PD_FAN написа:Не бързай да се радваш ,Орнела да не излезе .....някой подчинен на Митко?![]()
![]()

Вие наистина трябва да се замислите над това кое е по-важно е за вас - това да мразите Ботев по - силно, отколкото обичате собствения си отбор или най-накрая да се научите да обичате отбора си въпреки омразата към Ботев.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- toni_botevista_1912
- Контакти:
Някой ще ходи ли на тоз мач ? ако иде и аз отивам
ай канари

- Тракиец 1912
- Контакти:
![]()
Дори да е така, гледай си вашата агония. Отивате там, откъдето се завръщаме ние, от "ония свят", както се изрази пича по-горе, а продължавате да си злобеете да сте си същите дребни душички. Злобейте си бе. Той корабът потъва бавно... дойде ред ние да гледаме сеир, съседи

А бе хора,какво изобщо има обръщате внимание на тия комплексари.Оставете ги да си говорят каквото си искат.Те в момента се разяждат от вътре,че "жалтити" пак се възраждат и пак ще ги ш**ат.Нека си живеят в техния свят на мразещи,а ние да покажем какво значи истинска ЛЯБОВ.За мен техния отбор не съществува,те са си жалки и винаги ще си останат такива!ВСИЧКИ МОЩНО В СОФИЯ И НЕКА ПОКАЖЕМ КАКВО ЗНАЧИ ДА ОБИЧАШ ОТБОРА СИ!
- supershampion2004
selby1912 написа:А бе хора,какво изобщо има обръщате внимание на тия комплексари.Оставете ги да си говорят каквото си искат.Те в момента се разяждат от вътре,че "жалтити" пак се възраждат и пак ще ги ш**ат.Нека си живеят в техния свят на мразещи,а ние да покажем какво значи истинска ЛЯБОВ.За мен техния отбор не съществува,те са си жалки и винаги ще си останат такива!ВСИЧКИ МОЩНО В СОФИЯ И НЕКА ПОКАЖЕМ КАКВО ЗНАЧИ ДА ОБИЧАШ ОТБОРА СИ!
За теб нашия отбор може да не съществува но за повечето не е така, а и не искат да си презнаят,че имат комплекс от нас .Ето даказателства:
"Новата формация от новото начало на Ботев 1912 загуби първото си домакинство в Пловдив от тимът на Славия .Белите от София много дейно подпомагани от Антон Генов и неговите помощници успяха с рутина и късмет да вземат трите точки и да развалят дебюта на Пичиони и сие.Всъщност хубавото е,че на стадион ,,Христо Ботев , над 9 000 зрители дойдоха да подкрепят отборът на Пловдив след няколкото домакински бойкота.Бройката на феновете си е впечатляваща,защото например пръдните от зоната на Лаута не успяха да съберат толкова публика за всичките си домакинства от началото на сезона...... "
http://www.botev1912.com/0910/mach2609.htm
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

Пич, аз ли съм толкова пиян, ти ли си противоречиш ... нищо не схванах ...
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !