03/10/09 - Събота, Локомотив София - Ботев Пловдив 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: 03/10/09 - Събота, Локомотив София - Ботев Пловдив 16:00

Мнениеот Alternative » 27 сеп 2009 20:11

Аз лично се забавлявам с дебилите които пишат против Ботев,това означава,че нещо хубаво се случва в нашият отбор :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 27 сеп 2009 22:05

Тракиец 1912 написа:
puffer написа:4-0 хетрик на Мартин Камбуров и един на Зоран Балдовалиев!

Възможно. Но ще е 4-0 с нови собственици, надежда и сериозна преспектива, а вие.. вие си имате Галка ;) Знаеш ли, мисля си, че наистина има някой горе. След последното дерби и онези "приятни" трансперанти, сега няма да съжалявам вашата агония ;)

Не бързай да се радваш ,Орнела да не излезе .....някой подчинен на Митко? :o :o :o

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 27 сеп 2009 22:11

LOKO_PD_FAN написа:
Тракиец 1912 написа:

Възможно. Но ще е 4-0 с нови собственици, надежда и сериозна преспектива, а вие.. вие си имате Галка ;) Знаеш ли, мисля си, че наистина има някой горе. След последното дерби и онези "приятни" трансперанти, сега няма да съжалявам вашата агония ;)

Не бързай да се радваш ,Орнела да не излезе .....някой подчинен на Митко? :o :o :o

Ще ти се...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 сеп 2009 22:33

LOKO_PD_FAN написа:
Тракиец 1912 написа:

Ти осъзнаваш ли какво си написал! Подчинен. Мислиш ли че има крупен бизнесмен по света който да бъде подчинен на митьо.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 27 сеп 2009 22:49

LOKO_PD_FAN написа:Не бързай да се радваш ,Орнела да не излезе .....някой подчинен на Митко? :o :o :o

:shock: Добре бе майна, дори и така да се окаже.... Не мога да разбера лично теб какво те топли това - Локо ще стане по-силно, ще скъсате с кюстендилските си корени, ще се върне истинското Локо, ще спрат мангалите да идват на стадиона ви, Чобата ще стане милионер???
Вие наистина трябва да се замислите над това кое е по-важно е за вас - това да мразите Ботев по - силно, отколкото обичате собствения си отбор или най-накрая да се научите да обичате отбора си въпреки омразата към Ботев.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
toni_botevista_1912
Контакти:

Мнениеот toni_botevista_1912 » 27 сеп 2009 22:57

Някой ще ходи ли на тоз мач ? ако иде и аз отивам :) ай канари

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 27 сеп 2009 23:11

LOKO_PD_FAN написа:
Тракиец 1912 написа:

Дори да е така, гледай си вашата агония. Отивате там, откъдето се завръщаме ние, от "ония свят", както се изрази пича по-горе, а продължавате да си злобеете да сте си същите дребни душички. Злобейте си бе. Той корабът потъва бавно... дойде ред ние да гледаме сеир, съседи ;)

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 27 сеп 2009 23:42

А бе хора,какво изобщо има обръщате внимание на тия комплексари.Оставете ги да си говорят каквото си искат.Те в момента се разяждат от вътре,че "жалтити" пак се възраждат и пак ще ги ш**ат.Нека си живеят в техния свят на мразещи,а ние да покажем какво значи истинска ЛЯБОВ.За мен техния отбор не съществува,те са си жалки и винаги ще си останат такива!ВСИЧКИ МОЩНО В СОФИЯ И НЕКА ПОКАЖЕМ КАКВО ЗНАЧИ ДА ОБИЧАШ ОТБОРА СИ!

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 28 сеп 2009 00:12

selby1912 написа:А бе хора,какво изобщо има обръщате внимание на тия комплексари.Оставете ги да си говорят каквото си искат.Те в момента се разяждат от вътре,че "жалтити" пак се възраждат и пак ще ги ш**ат.Нека си живеят в техния свят на мразещи,а ние да покажем какво значи истинска ЛЯБОВ.За мен техния отбор не съществува,те са си жалки и винаги ще си останат такива!ВСИЧКИ МОЩНО В СОФИЯ И НЕКА ПОКАЖЕМ КАКВО ЗНАЧИ ДА ОБИЧАШ ОТБОРА СИ!

За теб нашия отбор може да не съществува но за повечето не е така, а и не искат да си презнаят,че имат комплекс от нас .Ето даказателства:

"Новата формация от новото начало на Ботев 1912 загуби първото си домакинство в Пловдив от тимът на Славия .Белите от София много дейно подпомагани от Антон Генов и неговите помощници успяха с рутина и късмет да вземат трите точки и да развалят дебюта на Пичиони и сие.Всъщност хубавото е,че на стадион ,,Христо Ботев , над 9 000 зрители дойдоха да подкрепят отборът на Пловдив след няколкото домакински бойкота.Бройката на феновете си е впечатляваща,защото например пръдните от зоната на Лаута не успяха да съберат толкова публика за всичките си домакинства от началото на сезона...... "
http://www.botev1912.com/0910/mach2609.htm
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
Berserk
Контакти:

Мнениеот Berserk » 28 сеп 2009 02:43

Пич, аз ли съм толкова пиян, ти ли си противоречиш ... нищо не схванах ...
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !

Върни се в “Ботев”