Пловдив футболната столица на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Re: Пловдив футболната столица на България
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HZN7eXy4urM[/youtube]
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
- орчо войвода
- Контакти:
Muscarin написа:орчо войвода написа:Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕБлагоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .
Ми то и тук се играе в момента бе скъпи ми овчарино.Даже ги виждам от прозореца сиАм хайде да не си говорим за любителски футбол, а?
Между другото, нали щяхте да ставате втория Лудогорец? Кео стана?
Втория Лудогорец щяхме да ставаме миналата година , при стария президент , сега имаме ново ръководство - нови задачи .

-
- Контакти:
Teo написа:Тая тема за какво я пускате изобщо преди ''Мача на България'' известен още като ''Вечното Дерби''Утре на цяла България ще им бъдат насочени погледите към ''Мача на България'', дори и феновете на други отбори имат симпатии към един от двата най-успели отбора у нас. Така че момчетата и момичета, без да се обиждате, но градското дерби на град Пловдив е много далече от нашето и не мисля че може и да се промени това някога.
Абсолютно си прав, тия циркаджий за какви се помислиха???? Футболната столица е София, столицата на България. Единственото истинско дерби е ЛЕВСКИ-ЦСКА, отборите с фенове милиони-буквално във всяка точка на България
Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс
levskinio2 написа:Teo написа:Тая тема за какво я пускате изобщо преди ''Мача на България'' известен още като ''Вечното Дерби''Утре на цяла България ще им бъдат насочени погледите към ''Мача на България'', дори и феновете на други отбори имат симпатии към един от двата най-успели отбора у нас. Така че момчетата и момичета, без да се обиждате, но градското дерби на град Пловдив е много далече от нашето и не мисля че може и да се промени това някога.
Абсолютно си прав, тия циркаджий за какви се помислиха???? Футболната столица е София, столицата на България. Единственото истинско дерби е ЛЕВСКИ-ЦСКА, отборите с фенове милиони-буквално във всяка точка на България
Както го каза Кривия в Пред банята, Левски е отбора с най-много публика извън стадиона, а Ботев е с най-много публика в стадиона. Този сезон-ФАКТ! И не мога да разбера, какво се дерете срещу фактите. Къде са тези милиони фенове на домакинските мачове на ЦСКА и Левски? Че на Левски-Берое имаше към 300-400 левскарина на целия стадион! Когато си напълните стадионите, и то не в ЕКТ срещу силен противник, а срещу Ботев Враца и Монтана, тогава бъдете с претенции за футболна столица. И стига живяхте в миналото, спомените са хубави, но не вършат работа.
Последна промяна от balgarin на 27 апр 2013 01:16, променено общо 1 път.
Силно казано,но е факт,че в Пловдив феновете са фенове,дори когато отборът им не върви..за разлика от София,където модата се мени според формата на отборите 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
орчо войвода написа:За пореден път се убедих , че Пловдив е комплексрската столица на БГ футбола -Велбъжд Кюстендил и Металик Сопот - особено след неколкократно изтритите ми мнения по темата , то не се знае дали и това ще го прочете някой .
въобще не разбираш смисъла на темата,акцента не е че Пловдив сме най-най-най големите,а че софийските "грандове" са пълен въздух ,гледам че симпатизираш на Левски и на твоя отбор от Панагюрище,представи си следната ситуация-идва да играе Левски в Панагюрище и сините фенове както навсякъде цял мач мучат-селяни умрете!!!духате селяни!!! и т.н,повеждате 1-0,обаче съдията почва с фалове,после с картони и накрая свири дузпа,гол,пак дузпа и пак гол.
Сега обратното,много добре знаеш ,че Ботев игра във в група срещу отбори от села и паланки,футболистите бяха пълни аматьори,чичета на 30+ години с много нефутболни фигури,прави се смяна излиза някой,който едвам диша и ходи,няма точен пас цял мач,но всички фенове го аплодират,защото уважават неговото желание ,опит за игра и отбора му.
така че,незнам за какви комлекси пишеш ,разликата в количеството истински фенове в Пловдив можеш да я видиш в статистиката по напред,но разликата в качеството е още по голяма
plamenst7 написа:Просто културата и манталитета на хората са различни. Феновете на Левски и ЦСКА в голямата си чат са такива заради успехите които са имали отборите през годините. Затова Славия има много по-малко фенове от ЦСКА, въпреки че са много по-стар отбор. Просто тук хората ходят на мачове когато отборите са силни, когато играят със силни съперници в Европа. В Пловдив хората си обичат отборите и си ги подкрепят независимо от състоянието им. Естествено ако вдигнат нивото, ще се вдигне посещаемостта и там, но това е нормално. Всеки иска да е със силните на деня и подписа ми е именно в този смисъл. Жалко е, но е факт-повечето софиянци са фенове на успехите и са на стадиона само когато ги има.
Мисля ,че този коментар много точно описва ситуацията всеки трезво мислеш човек ще го потвърди
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
орчо войвода написа:Muscarin написа:орчо войвода написа:Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕБлагоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .
Ми то и тук се играе в момента бе скъпи ми овчарино.Даже ги виждам от прозореца сиАм хайде да не си говорим за любителски футбол, а?
Между другото, нали щяхте да ставате втория Лудогорец? Кео стана?
Втория Лудогорец щяхме да ставаме миналата година , при стария президент , сега имаме ново ръководство - нови задачи .Сега искам да споделя нещо по въпроса за овчарлъка и Панагюрище .Мога да ти кажа само едно - че ТОВА Е НАЙ-ПРОМИШЛЕНИЯ ГРАД НА БЪЛГАРИЯ ,произвежда за твое свдение 2-2,5 процента от БВП на България и същевременно - хората в този град отглеждат много животни-кози,овце,крави, което според мен не е срамно , а достойно за уважение , така че гржданите на Панагщрище отдавна са доказали , че са номер едно в България , въпрос на време е и футболистите да постигнат съответните резултати .
Най промишленият град в България не ме карай да се смея ПО-ТЪПО изказване не бях чувал скоро.
Нефтохим - 25% от БВП ( БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ)
Мини Марица Изток 20%
Тези твойте 2% как ги нагласи на първо място ??? орчо войвода
Лудогорец - NEWS!
-
- Контакти:
Пловдив прави Съединението,но отказва да стане столица на Обединеното Царство след конкретни обещания.За такова е определено едно селище със завистливо население и околни села които са на километри от враждебна Сърбия.На голо място по-добре се строи.Пловдивските депутати гласуват за обещанията срещу изконната българска столица Велико Търново.При население по-малко от Пловдив ,Стара Загора,Плевен,Русе.Кварталите в момента са показателни.Враждебна,Красно село,Овча купел,Герена,Красна поляна...и т.н.Заради един заспал търновски депутат бежанците от двете войни и десетте процента столични хиляди акостираха заради 10-те стотинки трудоден на полето.И сега жителите на Обеля 17 се смятат за столичани за сметка на Световрачене примерно.Смешници комплексари.Ботев Пловдив има посе
аемост колкото всички шопи взети заедно,а на в тройката са и Локомотив Пловдив който е извън шестицата.Завистливи шопи,когато достигнете това тогава ни приказвайте за футбол.Една загуба във ,,вечното дерби'' и на следващият ви мач можете да съберете две маршрутки посещаемост.А се борите за медали.Не така е в Пловдив.Канарите във В група при нулеви гостуващи агитки събраха повече домакинска публика от шампиона и шопските грандове.Няма аналог в света.Отбор ор трета дивизия да е шампион по посещаемост.Рейнджърс яма да го постигнат.Заради Селтик.Селтаци,Пловдив е футболната столица.Заради Ботев и Локомотив.
аемост колкото всички шопи взети заедно,а на в тройката са и Локомотив Пловдив който е извън шестицата.Завистливи шопи,когато достигнете това тогава ни приказвайте за футбол.Една загуба във ,,вечното дерби'' и на следващият ви мач можете да съберете две маршрутки посещаемост.А се борите за медали.Не така е в Пловдив.Канарите във В група при нулеви гостуващи агитки събраха повече домакинска публика от шампиона и шопските грандове.Няма аналог в света.Отбор ор трета дивизия да е шампион по посещаемост.Рейнджърс яма да го постигнат.Заради Селтик.Селтаци,Пловдив е футболната столица.Заради Ботев и Локомотив.
Върни се в “Футбол - България”