Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

velito
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот velito » 27 апр 2013 00:06

Караконжоулу написа:
Тривелий написа:
шивача написа:
Тривелий написа:На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.

Хебър като бяха в А група също бяха колоритни, а и си пълнеха стадиона, Перник също кефи.

Хаха, да така е! Да не забравяме и Локо ГО, Дунав, Спартак Плевен... :lol:

Темата тръгна от Пловдив , мина през Рим , София , Стара Загора , селото на Даниел , че чак до Горна Оряховица :) Бургас също беше футболен град за кратко. Не помня годината , но на Нефтохимик - ЦСКА не можеше да си изплюеш семките без да нацапаш някого. Стадиона пращеше.

виж ся футболен град неможе да се стане за една година трябва от преди това да е доказано например футболни градове са Пловдив Благоевград Стара Загора и може би Бургас но според мен не заради Нефтохимик а заради Черноморец
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2013 00:06

орчо войвода написа:
шивача написа:
орчо войвода написа:Много смешна тема , връщал съм и съм подавал топките на легенди на българския футбол като Христо Бонев , Станчо Бончев, Гочо Василев ,Чико и т.н., защото в онези години отбори като ЛОКО ПД и Тракия Пд ходеха на подготовка в Панагюрище ,Стрелча и Карлово , но за сметка на това бяха на светлинни години по-добри от сегашните им отбори , обикновено подготвящи се в Кипър ,Турция и т. н. .За моя любим отбор - Левски София важи същото- през сезона 1983/1984 станахме шампиони с 10 юноши на Левски , ама юноши родени в София , а не като тези сега - братя Цоневи-Благоевград ,Вутов -Мездра и т.н. :arrow: .БОТЕВЪ Пловдив откраднаха суперталант от Панагюрище - Симеон Дидов ,преди 20 дни им реши дербито с ЛОКО Пд , като вкара два гола ,след време може да го обявят за откритието на пловдивския футбол. :arrow: Та по темата - каква футболна столица може да е Пловдив с един все още недоказан футболист -Тошко Неделев ,и в Локото май имаше някакъв Абушев и това е всичко на хоризонта .

Ти може и марсолите да си им ял, ама никъде в Бг няма такъв град, който целия да обича футбола, дори жените. Ела в Пловдив за някой уикенд, покрай някой мач-няма да има празно игрище, където да не се играе мач, няма да има училищен двор без футбол. За това е думата, а не че имат по-добри футболисти или повече успехи. Просто хората обичат играта, както никъде в България, това е.

Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕ :arrow: Благоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .

да бе, познавам доста народ от Благоевград, имах си "работа" с тях и не нямам такова впечатление. Виж, имат школа, вадят таланти, но дори с нас и геренци не могат да си напълнят стадиона. бих казал, че в симитли повече обичат играта. Обиколил съм почти цялата страна, дори при вас съм бил, много особени сурати имате, като и вие не сте много фенски настроени, въпреки че друго ми говорят разни , дето доскоро са играли за вашето китно отборче. Та не ми носи вода от кладенците по полето, щото си имам чешма у нас
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 апр 2013 00:11

Как ще е футболна столица на България? Пловдив е футболна столица на цялата галактика :lol: Професионален футбол в България няма, вие говорите за футболна столица. Истината е в аматьорщината :!: Правиш едно здраво мачле, пиеш по 4-5 бири с аверите, правите едно добро лафче...те това е ;)

ПП: Нищо лошо към Пловдив и пловдивчани. Страхотен град, обичам да ходя там, ама малко самоизтъкването ви идва в повече.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 27 апр 2013 00:13

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ct6wE10mqJI[/youtube]
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 27 апр 2013 00:13

Някои хора явно не разбират смисъла на темата а той е, че в Пловдив мачовете са най посетени и явно хората тук най много обичат футбол. Факт! В класацията по посещаемост Ботев е първи а Локомотив трети. Тук не става въпрос кое дерби е по голямо или кой на кого е юноша.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 27 апр 2013 00:15

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DF5UqGSG1eQ[/youtube]
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2013 00:15

bilyaletdinov написа: Страхотен град, обичам да ходя там, ама малко самоизтъкването ви идва в повече.

Много си обичаме града, затова. А и е хубаво да има такиви теми, дето да си праиш ташак.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 27 апр 2013 00:18

ПЛОВДИВ Е НОМЕР 1 !!!!!!!! 8 МАЙ ЩЕ УНИКАЛНО НАЙ ДОБРИЯ МАЧ В ГОДИНАТА.РАЗНИ ОРЧОВЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ АСЕНОВГРАДСКИ ВОЙНИ ДА СИ ЛЯГАТ.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 27 апр 2013 00:19

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uQxAPThLtg4[/youtube]

Потребителски аватар
Караконжоулу
Контакти:

Мнениеот Караконжоулу » 27 апр 2013 00:19

ASENOVSKI VOYN написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ct6wE10mqJI[/youtube]

Я , ако можеш ми покажи клип на феновете на ЦСКА в българското първенство. Мачовете с Левски не се броят ;)

Върни се в “Футбол - България”