орчо войвода написа:шивача написа:орчо войвода написа:Много смешна тема , връщал съм и съм подавал топките на легенди на българския футбол като Христо Бонев , Станчо Бончев, Гочо Василев ,Чико и т.н., защото в онези години отбори като ЛОКО ПД и Тракия Пд ходеха на подготовка в Панагюрище ,Стрелча и Карлово , но за сметка на това бяха на светлинни години по-добри от сегашните им отбори , обикновено подготвящи се в Кипър ,Турция и т. н. .За моя любим отбор - Левски София важи същото- през сезона 1983/1984 станахме шампиони с 10 юноши на Левски , ама юноши родени в София , а не като тези сега - братя Цоневи-Благоевград ,Вутов -Мездра и т.н.

.БОТЕВЪ Пловдив откраднаха суперталант от Панагюрище - Симеон Дидов ,преди 20 дни им реши дербито с ЛОКО Пд , като вкара два гола ,след време може да го обявят за откритието на пловдивския футбол.

Та по темата - каква футболна столица може да е Пловдив с един все още недоказан футболист -Тошко Неделев ,и в Локото май имаше някакъв Абушев и това е всичко на хоризонта .
Ти може и марсолите да си им ял, ама никъде в Бг няма такъв град, който целия да обича футбола, дори жените. Ела в Пловдив за някой уикенд, покрай някой мач-няма да има празно игрище, където да не се играе мач, няма да има училищен двор без футбол. За това е думата, а не че имат по-добри футболисти или повече успехи. Просто хората обичат играта, както никъде в България, това е.
Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕ

Благоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .
да бе, познавам доста народ от Благоевград, имах си "работа" с тях и не нямам такова впечатление. Виж, имат школа, вадят таланти, но дори с нас и геренци не могат да си напълнят стадиона. бих казал, че в симитли повече обичат играта. Обиколил съм почти цялата страна, дори при вас съм бил, много особени сурати имате, като и вие не сте много фенски настроени, въпреки че друго ми говорят разни , дето доскоро са играли за вашето китно отборче. Та не ми носи вода от кладенците по полето, щото си имам чешма у нас