Daniel Levski написа:На село няма какво друго да правиш, затова се пълнят понякога стадионите. А в София има много повече развлечения. Също така на село публиката не е толкова претенциозна. А относно посещаемоста съм чел други цифри за този сезон където ЛЕВСКИ е много малко зад ботев, и след този кръг ще сме пред тях.
Не знам за селатар но в Пловдив , Варна, Ст. Загора и Бургас определено има много места за забавление и убиване на време. От този пост всъщност става ясно ,че софиянци не се интересуват от футбол, просто те не го разбират, за тях най важни са титлите и купите независимо как са спечелени честно или нечестно. Футбола драги ми смерхурко е страст, забавление, религия, любов и т.н. но какво да ти разправям няма да разбереш вие софиянци сте бедни духом за вас са важни единствено победите и титлите. Може би за да разбереш колко си далече от истината ще ти дам пример не с градове а с цели държави Англия, Германия, Испания, Франция, Турция, Гърция, Италия, Русия може би и там хората няма какво да правят и ходят на мачове.

Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!