W84me написа:Абе едно дете ще пътува с нас за дербито утре, но е на 15 години. Ще му трябва ли документ от родител, за да влезе на стадиона? Има лична карта.
Аа, ама вие сте от друг град... Ами ще му трябва и декларация.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Абе едно дете ще пътува с нас за дербито утре, но е на 15 години. Ще му трябва ли документ от родител, за да влезе на стадиона? Има лична карта.
turbogena написа:Не. Нали е с вас. Вие сте му придружители и мисля ,че няма нужда от документ. Най-много да попълните некоя декларация пред стадиона.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
becks32milan написа:W84me написа:Абе едно дете ще пътува с нас за дербито утре, но е на 15 години. Ще му трябва ли документ от родител, за да влезе на стадиона? Има лична карта.
W84me написа:turbogena написа:Не. Нали е с вас. Вие сте му придружители и мисля ,че няма нужда от документ. Най-много да попълните некоя декларация пред стадиона.
И аз така смятам, за всеки случай обаче да питам, да не слуша мача в колата...
W84me написа:turbogena написа:Не. Нали е с вас. Вие сте му придружители и мисля ,че няма нужда от документ. Най-много да попълните некоя декларация пред стадиона.
И аз така смятам, за всеки случай обаче да питам, да не слуша мача в колата...
W84me написа:becks32milan написа:W84me написа:Абе едно дете ще пътува с нас за дербито утре, но е на 15 години. Ще му трябва ли документ от родител, за да влезе на стадиона? Има лична карта.
От родител или става някой от по-големите да я попълни?
becks32milan написа:W84me написа:Абе едно дете ще пътува с нас за дербито утре, но е на 15 години. Ще му трябва ли документ от родител, за да влезе на стадиона? Има лична карта.
W84me написа:Просто преди години, когато бях непълнолетен си влизахме без проблем...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта