FLANKER написа:Според мен Пловдив е много добре но...
Съгласен съм! Обаче от БФС викат , че стадионите нямали лиценз за евротурнирите и не можело да се играе там ... Това да не е финал за ШЛ ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
FLANKER написа:Според мен Пловдив е много добре но...
Караконжоулу написа:FLANKER написа:Според мен Пловдив е много добре но...
Съгласен съм! Обаче от БФС викат , че стадионите нямали лиценз за евротурнирите и не можело да се играе там ... Това да не е финал за ШЛ ?
Bartolomej написа:Караконжоулу написа:FLANKER написа:Според мен Пловдив е много добре но...
ем то по тас логика и по Аязмото не трябва са играят мачове , щот няма лиценз , ама ...
allez_les_blues написа:ами ако наистина мачът е в Ловеч, то решението е само едно: Беройци, НЕ ИДВАЙТЕ НА МАЧА! Първо-ясно е че отборът ви ще загуби, второ-ясно е че и вие самите ще ядете бой...така че я си стойте в Стара Гъзора,знаете ли колко ще ви е спокойно
Караконжоулу написа:Bartolomej написа:Караконжоулу написа:FLANKER написа:Според мен Пловдив е много добре но...
ем то по тас логика и по Аязмото не трябва са играят мачове , щот няма лиценз , ама ...
Берое ще играе мачовете си от Лига Европа в Стара Загора. Стадиона вече мина преглед от човек на УЕФА , когато се играха квалификациите на младежи до 17 год.
ПС: Трябва само да се направят кабинки за журналисти , което е бърза и лесна работа.
Bartolomej написа:Ма чакайти малко ве
Финалите за купата на България от поне 5 годни насам са все в делничен ден . Как досега никой не рива ?
allez_les_blues написа:ами ако наистина мачът е в Ловеч, то решението е само едно: Беройци, НЕ ИДВАЙТЕ НА МАЧА! Първо-ясно е че отборът ви ще загуби, второ-ясно е че и вие самите ще ядете бой...така че я си стойте в Стара Гъзора,знаете ли колко ще ви е спокойно
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта