Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

grozdan
Контакти:

Re: За и Против-Гонзо в игра?

Мнениеот grozdan » 27 сеп 2009 21:55

В никакъв случай.Ояде се.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот james » 27 сеп 2009 21:56

Чорбари не се радваите умре ли единия близнак до 40 дена умира и другия!

ivanelpe
Контакти:

Мнениеот ivanelpe » 27 сеп 2009 21:57

ЦЕСЕКАР СЪМ И ЩЕ БЪДА АМА В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ НЕ СЪМ ИЗПАДАЛ НИКОГА.НЕЗНАМ ДА СЕ КЕФЯ ЛИ ДА СТРАДАМ ЛИ - ЧУДЯ СЕ?ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗА 1-ВИ ПЪТ В ЖИВОТА МИ.
ТОЛКОВА СЛАБ ЛЕВСКИ И ЧЕРНОМОРЕЦ ДА НИ Е КОНКУРЕНТ........ БОЖЕ ОПАЗИ ЛЕВСКИ.ТАКА НЕ Е ИНТЕРЕСНО!!!!!!!!!!
ИСКАМ СИЛЕН ЛЕВСКИ И ЦСКА ШАМПИОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 27 сеп 2009 22:04

Траян Дянков, капитан на Черноморец и голмайстор за победата на своя отбор с 0:1, каза след мача пред камерата на Pro-Bg:

Тази вечер ние не победихме Левски. Ние победихме просто един отбор със сини фланелки. Това не беше Левски!
Изображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 27 сеп 2009 22:06

DukeUnv написа:Траян Дянков, капитан на Черноморец и голмайстор за победата на своя отбор с 0:1, каза след мача пред камерата на Pro-Bg:

Тази вечер ние не победихме Левски. Ние победихме просто един отбор със сини фланелки. Това не беше Левски!

много точно казано

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 27 сеп 2009 22:08

ivanelpe написа:ЦЕСЕКАР СЪМ И ЩЕ БЪДА АМА В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ НЕ СЪМ ИЗПАДАЛ НИКОГА.НЕЗНАМ ДА СЕ КЕФЯ ЛИ ДА СТРАДАМ ЛИ - ЧУДЯ СЕ?ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗА 1-ВИ ПЪТ В ЖИВОТА МИ.
ТОЛКОВА СЛАБ ЛЕВСКИ И ЧЕРНОМОРЕЦ ДА НИ Е КОНКУРЕНТ........ БОЖЕ ОПАЗИ ЛЕВСКИ.ТАКА НЕ Е ИНТЕРЕСНО!!!!!!!!!!
ИСКАМ СИЛЕН ЛЕВСКИ И ЦСКА ШАМПИОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е къв е смисъла?! По тая логика дай сяка година да гледаме едно и също: Левски или ЦСКА 1ви или 2ри. Според мен тази година първенството обещава да е по-интересно! Силите са почти изравнени (като изключим някой отбори) и всеки се бори за място под слънцето както се вика... Това, че един от така наречените грандове заема незавидно място в таблицата само дава предпоставки за още по-зрелищен шампионат. Все пак стига сме гледали сяка година едно и също, има и други отбори, не са само двата софийски "колоса"
1916'

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 сеп 2009 22:12

svence написа:
ehh написа:Добре, какво е виновен Гонзо и Ратко, заради малоумните отигравания на Ортега и Христов? :shock:
Ако имаше повече класа в атака, въобще нямаше да я има тази истерия във форума.

:shock: . Че що ги пускат като са малоумни?

Кой да играе?
Табаков едва ли е готов да носи тази тежест. Грешка беше за мен Цачев да замине за Пирин.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 27 сеп 2009 22:28

ehh написа:Табаков едва ли е готов да носи тази тежест.

Егати тъпото клише.Каква тежест бе човек?Ще се разреве на терена ли?Това е един мач.Гледа се кой е по-добър и го пускаме да играе!Табаков ще направи по-добри мачове от Ортега.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: За и Против-Гонзо в игра?

Мнениеот Lord VOODOO » 27 сеп 2009 22:36

Pro-European написа:Гонзо спокойно може да играе още 2 години!

Вярно, Гонзо може да играе и още има какво да даде на отбора Ви, НО дали останалата част от отбора Ви ще играе с/за Гонзо? Все пак не забравяйте, че за малкото време, през което Г. Иванов бе директор в Левски даде няколко никак неласкави интервюта за играчите на отбора Ви! Е върне ли се отново на терена... това ще бъде крачка назад за Гонзо - той ще си загуби авторитета пред другите играчи на Левски! От началник ще им стане отново равен, отново съотборник! Само, че тогава ще бъде наказателно изолиран от отбора, защото пиперливите думи по техен адрес няма как да бъдат забравени, а съм сигурен, че играчите чакат удобна възможност да си върнат на Гонзо за думите му..... - може и да греша, но това е моето мнение.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 27 сеп 2009 22:40

Според мен добре става така.

Не мислите ли че е по-добре да се получи катаклизъм като сега, загуби, "трансферни саги" и ддруги геройства , ако трябва Левски да не участва в евротурнирите следващата година - но да има промяна, отколкото всяка година да си личи посресдстевонстат на отбора - независимо че стават шампиони, или участват в шампионската лига с Бай ганьовски номера.

Не е важното всяка година да си шампион в първенство като нашето, и с "цигански" номера да печелиш шампионата, а трябва да се работи градивно. По-принцип симпатизирам на Левски, но не мога да призная че при ЦСКА си личи, че се работи в правилната посока. При Черноморец също. По-добре и Левски да стигне дъното, но да има промени.

Върни се в “Архив”