Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот Kolec » 26 апр 2013 01:36

Безкомпромисен написа:
dunavfc написа:Монархизмът умря преди 100 год. и остана само формалност ( Великобритания,Холандия,Монако )

Спасението на България е парламентарна монархия с двукамерна законодателна власт! 68 години всичко в България е незаконно!Републиката ни е незаконна!

ЗАЩО ОСТАВИХТЕ безкомпромисен БЕЗ ХАПЧЕТА???
Дядо ми е бил комунист ...
Аз съм НАЦИОНАЛИСТ ...
Появява се някои смехурко и ми казва че аз съм комунист, щом не съм се отрекъл от дядо ми ... Тоя дядо ми даде апартамент и къща ... тоя дядо ми даде името и любовта си ... И аз трябва да се отрека от него защото той е живял по друго време и е вярвал в други идеали ... ТЪПОООО!!!!
Въпрос: Аз не ям риба, шунка, охлюви, скариди, чорби, карантия (дроб,сърце,мозък,език и т.н.) а баща ми яде... трябва ли да се отрека от него със държавен вестник щот го мисля за болен мозък, че може да яде такива неща ...
Въпрос: Майка ми не гледа мачове, а всякакви други глупости, които дават по телевизора.. а аз пускам телевизора само когато има мач... трябва ли да се отрека от нея щот не гледа мачове?
Въпрос: Къде е царя?
Въпрос: Ние всички ти се смеем, ти ще си пиеш ли хапчетата?
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 апр 2013 02:20

Ами естествено.
Отричаш се от цялата си рода с държавен вестник и му се записваш в сектата.
Отричаш се от идеята да имаш собствено семейство.. защото.. "Не случайно аз няма да имам дете , защото не мога да го обрека да страда в поробена от комунизъм България!" .. както по-рано каза.
Последния етап сигурно е да те върже нещо финансово да му помагаш за общото благо на партията...

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 апр 2013 03:14

Най-голямата секта е терористичната организация БКП, която избиваше българския народ! Ами щом в рода си имаш комунист и не се отричаш от него значи си комунист и няма как да си член на БАП , там се подписва клетвена декларация!Кръвта вода не става! Не може нормален човек да бъде комунист!Те избиха над 300 000 достойни българи тези изчадия на сатаната! Комунистическата идея е да се убива , да се граби - това е комунистическата идея! Добър комунист няма!Паметници на терористи в България има навсякъде по градове и села! Няма годен материал от хора, които да декомунизират България и за това ще си останете роби на комунизма, защото сте зомбиран народ!

http://vbox7.com/play:81748d802e - а тук ясно е обяснил Георги Жеков в началото каква е целта на предаването и за какво са необходими пари - те са 50-60 лв за сглобяването на предаването!Показал е и банковата сметка!Той го прави безвъзмездно!Той го прави за вас!Добре , че са достойните българи Катя Калпакчиева и господин Владо Симеонов предавнето да съществува! И да кажа , че Георги Жеков пари от комунисти не иска и няма да приеме!Ако 100 достойни антиикомунисти съберат по 50 стотинки ще има поне за два пъти в месеца да се излъчва предването , за да се просветява българския народ!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 26 апр 2013 07:38

Безкомпромисен написа: Ако 100 достойни антиикомунисти съберат по 50 стотинки ще има поне за два пъти в месеца да се излъчва предването , за да се просветява българския народ!

Ще намерите ли 100 душевно болни да се отрекат от предците си ?
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 апр 2013 08:09

GOLEADOR написа:Не ви ли прави впечатление,че ГЕРБ са набедени за ченгета и подслушвачи,а излизат компромати само против тях.Уж имали контрол над медиите,а всички те ги плюят като по команда.Днес по БТВ,един от социолозите обяви,че само от началото на месеца са излезнали над 300 материала анти-ГЕРБ???Алоо,какво става тук?Мирослав говори с Трактора и изведнъж се обръща на 180 градуса,а прокуратурата го прави "защитен свидетел".Чудничко.Всеки сам да си прецени за себе си,но има нещо гнило в тая работа.

Не .
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 апр 2013 09:12

South_Park написа:
GOLEADOR написа:Всеки сам да си прецени за себе си,но има нещо гнило в тая работа.

Не .

Съвсем случайно и един от най-важните хора след Цветанов в МВР го разследва прокуратурата за неща от 99та година. ;)

домноле

Мнениеот домноле » 26 апр 2013 09:51

Kolec написа:
Безкомпромисен написа: Ако 100 достойни антиикомунисти съберат по 50 стотинки ще има поне за два пъти в месеца да се излъчва предването , за да се просветява българския народ!

Ще намерите ли 100 душевно болни да се отрекат от предците си ?

тоя докога ще го търпите?

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 26 апр 2013 13:08

На 12 май трябва да изметем чуждия антураж от властта.
Смяната на модела не може да мине без ликвидиране на американската опека над България.Големите надежди за по-достоен живот след края на тоталитарния режим избледняваха с всяка смяна на „демократичните“ правителства и с появата на нови и нови „национални спасители и месии“. Началото на 2013 г. се превърна в „зимата на нашето недоволство“ и хиляди мизерстващи българи излязоха на протестни шествия. Масовите протести имаха ефекта на хвърлен в политическото блато камък, който породи слаби и бързо затихващи вълни. Народният гняв провокира някои политици на прехода. Чуха се изрази като „сбъркан модел“, „сценаристи на прехода“, „сенчести кукловоди“, „влиятелни кръгове“, „задкулисни играчи“ и пр. Ползата от тези откъслечни реплики бе, че се зададоха въпроси от рода:
Кой наложи този модел?
Наши или външни са сценаристите на прехода?
Имало ли е заинтересована сила, която да осигури плавния преход и перспективното развитие на страната?
Отговорите на тези въпроси останаха висящи, но не поради липса на обществен интерес, а защото „февруарската революция“ постепенно затихваше, улиците опустяха и животът се върна към предишното сиво и безрадостно статукво. Словоохотливостта на „дръзките“ политици бързо се изпари или бе блокирана от външен ментор. Създателите на „сбъркания модел“, който опустоши България и заради който тя сега е на дъното на европейски и световни класации, останаха инкогнито. За авторите на българския сценарий на прехода, които не обичат дневната светлина, има две предположения – или са били начинаещи стратези, или отявлени зложелатели на българския народ. Първата хипотеза отпада, защото при добра воля, макар и по метода „проба-грешка“ ситуацията в нашата страна щеше да е съвършено различна.
Като дипломат имах възможност да контактувам с представители на различни нации, включително с такива, които след повече от две десетилетия продължават да се самоизтъкват като победители в … Студената война! Някои от тези господа ме съветваха: „Вие, българите, не трябва да бъдете толкова настойчиви в исканията и претенциите си към Запада, защото сте загубили Студената война“. Изненадан бях от подобни „приятелски забележки“, които, оказа се, са получавали и мои колеги. Впечатляващото е, че идентични „съвети“ са били отправяни и към министри от кабинета Борисов! Надеждата, че сме приети за равноправен член на европейското семейство помръкна завинаги и се превърна в ненужен реквизит от „фабриката за илюзии“.
Понастоящем нашата страна се намира в балканския епицентър на съперничество между една залязваща империя и друга, която се стреми да си възвърне загубените позиции. След Студената война България се озова в нова геополитическа зона и естествено с нов „покровител“. От т. нар. демократични промени до ден днешен, България се управлява от правителства, проектирани далеч извън пределите на страната. Управленските гарнитури се формират от псевдополитици, готови всеотдайно да служат на чужди интереси и от гастрольори, дошли на родна земя с фалшивия бандерол на „топ експерти“.
Годините на нескончаемия преход показаха, че не може да се разчита на новия опекун, познат като „Биг брадър“. Показателно е, че все повече българи от различни генерации си спомнят или говорят с носталгия за „недемократичното минало“, изправени пред мизерните реалности и отчайващата безперспективност.
Истината е, че бяхме твърде доверчиви и лековерни към новите ни опекуни и без особена съпротива приемахме техните управленски проекти, съобразени единствено с техните интереси. Сърбахме попарата на всякакви ренегати, фарисеи и самозванци, подготвени в чужди централи и инфилтрирани впоследствие на нашата политическа сцена. Целта е да бъде унизен българинът, да бъде смачкано неговото чувството за национална гордост и достойнство. Доведен до състояние на духовна и материална парализа, народът ни няма съпротивителни сили срещу новите планове на силните на деня за „промени, трансформации и прекрояване на граници на Балканите“. Репликата е на чужд дипломат, според когото фактът, че големите държави преследват своите стратегически цели не лишавало малките държави от правото да се борят за собствените си интереси. В тезата има известен резон, но при условие, че големият и силният спазва елементарните правила на играта. Което не е налице.
При евентуална нова изборна победа на Борисов, която ще е резултат на машинации и купуване на гласове, какво ще си помисли външният свят за българския народ? Най-вероятно, че сме едно аморфно балканско племе, с интелект не по-висок от този на криминалния си водач и със склонност към политически мазохизъм. Резултатите от предстоящите избори у нас ще бъдат важен критерий, по който ще оценяват народа ни – просветен, достоен и уважаван партньор на Европа или имиджа ни като нация ще бъде принизен до нивото на бившия премиер. Не трябва да се допуска повече външен проект да управлява България. Вместо набедени, учили-недоучили „експерти“ трябва да дадем шанс на нашата патриотично настроена интелигенция да поеме управлението на страната, а зараждащото се гражданско общество да бъде коректив.
Мълчанието и страхът пред „големия брат“ ще имат много по-сериозни последици през следващите месеци и години за българската нация и държава. Заради безлична и съглашателска политика към бивши и настоящи „покровители“ губим житейски темп и позиции в международен план. Заради непоследователната и едностранчива външна политика загубихме ценни съюзници като Германия и Франция, които в началото на прехода бяха добронамерени към нашата страна и готови да ни помогнат по пътя на демокрацията. През този период имаше български партии, които предлагаха немска програма за развитие на България. Тези партии изчезнаха яко дим, защото сценарият е бил друг. Сляпото следване и подчинение на американската интереси дистанцира тези страни от нас и те гледат на България като на малък сателит, който в зависимост от силата на гравитацията сменя орбита си. Каква полза, ако след години Вашингтон се „извини“ за водената грешна политика спрямо България, както направи с някои латиноамерикански страни?
Когато сравнявам политиката на САЩ към тоталитарна и демократична България не откривам съществени разлики. След промените страната ни не стана американски приоритет. За нас нямаше „мини“ план „Маршал“. Шансовете отношението на Вашингтон към България да се промени са почти нулеви! Освен политическите наслоения от ерата на глобалното противопоставяне, Щатите не могат да „преглътнат“ родовата, историческа и културна връзка на България с Русия – архиврагът на САЩ. Имам неприятното усещане, че управляващите отвъд океана гледат на България като на „американски пай“ от Студената война, с който могат да черпят когато и както си искат своя стратегически партньор отвъд Босфора.
През годините на прехода и особено при управлението на ГЕРБ България натрупа пасиви в почти всички социални области. Накрая ни лепнаха етикета на най-бедната и корумпирана мафиотска държава. Ако тази тенденция продължи, ще възникнат съмнения и за способността на българския народ да управлява държавата си. Претендираме и с право, че сме древна европейска държава, а вечно сме във васална зависимост на някоя суперсила. Заради наши продажни политици загубихме три последователни войни – две „горещи“ и една „студена“, въпреки бойната ни слава.
Крайно време е българската политическа сцена да бъде разчистена от марионетки и всякакъв вид чуждоземен слугинаж, ако искаме да оцелеем като нация и държава. Трябва да сме наясно, че смяната на политическия модел няма да се осъществи без премахване на външното опекунство. Лесно е да се каже, трудно е да се изпълни. Спор няма! Все някога трябва да запретнем ръкави за истинска промяна и да спрем потъването на кораба „България“. Изкушавам се да цитирам прословута фраза: „Делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се!“
Иван Ж. Иванов
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 апр 2013 13:17

South_Park написа:
GOLEADOR написа:Не ви ли прави впечатление,че ГЕРБ са набедени за ченгета и подслушвачи,а излизат компромати само против тях.Уж имали контрол над медиите,а всички те ги плюят като по команда.Днес по БТВ,един от социолозите обяви,че само от началото на месеца са излезнали над 300 материала анти-ГЕРБ???Алоо,какво става тук?Мирослав говори с Трактора и изведнъж се обръща на 180 градуса,а прокуратурата го прави "защитен свидетел".Чудничко.Всеки сам да си прецени за себе си,но има нещо гнило в тая работа.

Не .

Пич,не ти се вярва,но днес пак са пуснали компромат срещу ББ :
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=134207&st=0&sk=t&sd=a

/Бойко Найденов Кокинов/

Приложение – извадки от запис

Николай Кокинов – градси прокурор на София: Добро утро.

Мирослав Найдено – екс министър на Земеделието и храните: Аз съм се дегизирал

Н.К.: Дегизирал!? /към друг/ Вода нищо друго не искам.

М.Н.: Отслабнал ли си?

Н.К.: Само умствено. Преследват ме. Аз съм репресиран.

М.Н.: На една шейна, дет вика Шефа, са ни качили.

Н.К.: Ааа, качили, ма забраихте ма сичките.

М.Н.: Мене, ме най забравиха. Ама,…

Н.К.: Тебе не знам кой ти вади ножа. Сигурно ти приказват, че аз ти го вадя, ама…..

М.Н.: Не? Той затва Шефа искаше, той затова ти се обади снощи…

Н.К.: Няма идея кво се случва в крайна сметка. Някой нарежда отгоре. Кой ти скача? Това ни е интересното.

М.Н. Незнам. Казах му на Шефа, той каза – Цецо. Мисля, че е Цецо. За да има такава атака и то координирана атака….

Н.К.: Значи това го прави Главния. Еманципира ли се вече.

М.К.: Защото Той /главния прокурор/ първия път като се изказа, директно атакува и теб.

Н.К.:Кво да ти кажа…..

М.Н.: Цацаров казал на Шефа, че отдолу го натискат да ми повдигне обвинения.

Н.К.: Крият от мен делото. Аз съм репресиран от всякъде. Президента ми скача вече.

М.Н.: А той що?

Н.К.: Ми не знам.Щот сме били хора на Бойко. Не мога да разбера кво се случва – кой от кои е ?

М.Н.: В събота и неделя бехме с Шефа и аз му викам, че ще ми пишат постановлението за привличане. И той вика: „Глупости как ще приличат?“. И в понеделник получих призовка.

Н.К.: Виж сега, началника си избра главен прокурор.

М.Н.: Знаеш ли кое е лошото, като са го разпитвали тоя Симеонов…

Влиза Бойко Борисов.

Б.Б.: Ебати ташака. Слави Бинев да има по-висок рейтинг от Костов.

Н.К.: Ха-ха-ха. А Кокинов да пише?

М.Н.: И после в дисциплинарката.

Н.К.: И после да.

Б.Б./към друг/: Дай една пура.

М.Н.: Марешки си е платил и днес е на първа страница на „Труд“ и „24 часа“. Пълнят гушите на медиите.

Б.Б.: Поболяхте ме.

Н.К.: А какво да кажа аз? Защо ми скача президента бе? Бил съм твой човек.

Б.Б.: Той, ако е казал, че си мой човек, то тва е хубаво.

Н.К.: Хубаво, ама началника ми по друг начин го представя.

Б.Б.: В смисъл?

Н.К.: Ми каза,че президента му се скарал – до кога ще ги търпиш тия…Както се казва, не са хубави тия работи. Нещо, репресират ме….Червените ме репресират.

Б.Б.: Кои са червените?

Н.К.: Хи-хи-хи. По принцип. Всички ме репресират. Янето ми скача.

Б.Б. За кое?

Н.К.: За енергийните дела. Гриза дървото. Ще кандидаствам за апелативен прокурор. Искам там вече да ходя.

Б.Б.: Къде е тва?

Н.К.: Апелативна прокуратура. Искам да ходя там вече.

Б.Б.: А София?

Н.К.: Не ми се седи тука повече.

Б.Б.: А този Джамбазов на кой е човек? Аз знам кой го е назначил. Сашо Арабаджиев се е обадил на Филчев и го молят Станишев и Първанов.

Н.К.: Той ми е градски, от Ямбол е, по-малък е от мене. Малко гей си пада, ама….

Б.Б: Не малко, той си е откровен *******.

Н.К.: Е да де, ама иначе си е добро момче. Умно момче.

Б.Б: Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал.

Н.К.: Хи-хи-хи.

Б.Б.:…за да мислат, че съм интелигентен. Кольо Филчев ми разказа целата му история. Нали знаеш, той е кото СД – като му щракнеш копче и почва да разправя с години и с дати.

Н.К.: Е той Джамбазов, Бойко Найденов го взе. После и аз си го взех.

Б.Б.: Да не би и ти да обичаш така…..

Н.К.: Ми де да знам, не съм пробвал, Ама може и да е хубаво. Знае ли човек на тази възраст.

Б.Б.: Е той не беше ли тоя дето ходи да разпитва Овчаров в кабинета му?

Н.К.: Да даже му се караха. А за Миро Найденов, мен тва дело ми го крият.

Б.Б.: Кой го крие?

Н.К.: Ръковос.дството на прокуратурата.

Б.Б.: Кой?

Н.К.: Караш ме да говоря срещу началника си ли? Наблюдаващия прокурор докладва сяка вечер на Боби Сарафов.

Б.Б.: Боби Сарафов е?

Н.К.: Ми докладва си, предполагам, че е по разпореждане на Цацаров щото тази дисциплинарка ми е голям чатал на врата. Всеки ме изнудва.

Б.Б.: А Апелативен по-хубаво ли е от Градски?

Н.К.: Ами по-високо е. Три граници са. Долу от Благоевград горе до Видн. Обеща ми едно /да стане главен прокурор/ а то не стана. Моя мандат изтича след три години. Няма какво да правя тука. Освен това ще съм втора инстанция на СГП, а и не само на нея.

Б.Б.: А неговото дело /визира Миро/ как го виждаш като прокурор?

Н.К.: Ми никак не го виждам. Неговия свидетел, как се казваше, Симеонов, пак е бил отбой. Казаха ми, че дръпнал си го бил нещо. Така ми казаха от летището. Сериозно ти говора. Без неговите показания аз не виждам кво има по делото. Имат само тия СРС-та на Калинка.

М.Н.: Те сега искат да привличат и Малена към мене.

Н.К.: /към Б.Б./ Не ми се подсмихвай, ти си го избра.

М.Н.: А по второто дело – това за пиарките. Там тая другата, Накова.

Н.К.: Братко дишат ти във врата. Познай кой е от три пъти. Не съм аз. Питай началника да каже.

Б.Б.: Кой?

Н.К.: Ти. Питай главния кво му се върти във главата. На мен не ми казва. Изненадва ме непрекъснато. Днес ме бие, утре ме гали. Ето за това искам да стана, Апелативен да отида…..Главния ми каза да разпънем като Христос журналисът от Медиапул Борис Митов. И той е гей.И наркоман и гей. Нали съм все главен бушон /към Бойко/ нещо взех да са уморявам. Сериозно ти говора. Много ми идва. Удар след удар. Всек ма цака. Мъка ми е…..

Б.Б.: Роман мое ли си го ебе Джамбазов или не мое?

Н.К.: Според вестниците още един от заместниците ми е гей.

Б.Б.: Роман си е манаф малко.

Н.К.: Е приятелчета са си с Джамбазов.

М.Н.: Е то прихваща.

Н.К.: Не знам кво прихваща но нещо съм нервен напоседък.

М.Н.: И на мене ми е същото.

Н.К.: Не е хубаво. Твойто си е тове, мойто си е мое.

М.Н.: Теб като прокурор те питам – при условие, че този си е променил показанията, те не могат ли да го прекратат.

Н.К.: Могат.

М.Н.: Е що не го прекратяват. Нали такава беше уговорката? Отиваш разпитват те и край.

Н.К.: Аз съм репресиран в момента. Нямам поле за изява. Аз го питам Джамбазов той не ми казва нищо. Лъже ме. Знам. Според мене, с ръка на сърцето, няма да издържи делото. А за другото дело, за медийните поръчки, чух една клюка, която ако искаш ще ти я кажа, ако искаж няма да ти я кажа.

М.Н.: Кажи.

Н.К.: Предлагат сделка и май е приета от девойки, една от които е дамата, с която живееш. Да свидетелства срещу тебе, за да не и повдига обвинение.

Б.Б.: Тоя не ти е проблем, тая ти е проблем.Още преди една година ти казах.

Н.К.: Е значи мисла в правилната посока.

Б.Б.: Проблем ти е тая, която може да те накисне по най-безобразния начин. Така че отивай и се оправяй.

М.Н.: Аз там притеснения нямам.

Б.Б.: А ко тая, къде живее при мене ходи да ме топи, чия е вината? Това което ти го казва човека…

М.Н.: Е то нали е клюка.

Н.К.: Клюка ама.

Б.Б.: Ама има логика.

Н.К.: Отивам при началника си на репетиция. Не знам дали ще се върна.

Кокинов си тръгва. На тръгване предава на Борисов резултати от прокурорски проверки преди да са обявени от прокуратурата. Юристите ще преценят престъпление по кой текст от НК е извършил.

М.Н.: /към Бойко/ Значи Шефе, тя няма да ме издъни. Марга е много близка с Калина. И след като я осъдиха за дипломата тя пак се вижда с нея.

Борисов говори по телефона.

Б.Б.: С Бареков как беше?С тоя капут!

Борисов говори по телефона. Мълчанието на мутрите.

Б.Б.: Ще приказват срещу себе си.

Б.Б.: /към Миро/ Лудия не ти е проблем. Тва ти е проблем щото са европейски пари.

Бойко Найденов Кокинов
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 апр 2013 13:22

очаквам доказателство , че компромата е неверен ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Архив”