Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: ЛЕВCКИ-БЕРОЕ ФИНАЛ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ

Мнениеот Bartolomej » 25 апр 2013 21:18

allez_les_blues написа:
mai ne vi iznasq написа:
allez_les_blues написа:обаче "жълтурите" са ми адски смешни, как стискали палци на Берое, а не правят сметка че ако Берое вземе купата, Ботев който ще завърши на 4-то място, няма да играе в Европа :lol:
Ей, дебел, не ми пука кой ще вземе купата, ние се радваме на любимия си отбор! Всеки мач за нас е празник, а сметките и врътките са за Вас! Но знайте със 100 процента че мняма да играете на Колежа, заящото нали се сещаш, че Българския извор може да стане потоп! А на Лаута играйте колкото си искате не обезпокоявани до зори, тъкмо ромчетата ще ви се радват!

абе ти не разбра ли че това на снимката не съм аз бе тиквеник- това е колаж на Дучето....прост! :lol:

да бе колаж.. баш си е Дучето :))))))))))))))
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 25 апр 2013 21:21

allez_les_blues написа:обаче "жълтурите" са ми адски смешни, как стискали палци на Берое, а не правят сметка че ако Берое вземе купата, Ботев който ще завърши на 4-то място, няма да играе в Европа :lol:
На мен пък вие сте ми смешни, че постоянно се бутате между шамарите. :lol:Нацисткия отбор ще се класира четвърти след загуби от ЦСКА , Лудогорец и Славия и губи купата :o ние бием чорбата в директния мач и грабваме среброто. Отново ще останете с калъфките. :oops:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 25 апр 2013 21:21

Не би трябвало да е в Бургас защото така ще има големи предпоставки за сблъсъци от придвижващи се агитки с влак/коли и т.н. Идеален град е Пловдив но там стадионите са кочини. Ловеч е вариант но стадиона е много малък. За Сливен важи същото.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 25 апр 2013 21:25

turbogena написа:
T&T написа:
ultralevski написа:Къв Ловеч, бе човек, нали ще срутим Български извор ако е там финала

Малко ли бой ядохте, че искате още да ядете? Като сте такива големи мъже защо чакате мач в Ловеч за да срутвате Български извор?
Иначе според мен е редно финалът да бъде в Ловеч, тъй като градът е почти еднакво отдалечен от София и Стара Загора.

Стадиона в Ловеч е прекалено малък за двете публики. Абсурдно е да се играе финала там.

По-добре малък и пълен изцяло стадион, отколкото голям и празен. Според мен и в Бургас и в Ловеч на този мач повече от 8-10000 души няма как да отидат, но дано феновете на двата отбора ме опровергаят.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2013 21:28

turbogena написа:
BadBoy написа:
koccceee написа:КЪДЕ ЩЕ CЕ ИГРАЕ МАЧА ВАРИАНТ Е ЛОВЕЧ

Още преди сезона БФС взе решение, че три последователни сезона финалът за купата и мачът за суперкупата ще се играят в Бургас.

http://e-burgas.com/archives/14998 :!:

Момци, абе сигурни ли сте? Официалната информация, ако не ме лъже паметта, бе, че в Бургас ще се играят следващите няколко финала за Суперкупата, а мястото за КБ ще се решава в зависимост от финалистите, тоест в последния момент и с вратичка за взаимни споразумения. Да не би бургазлиите да са пресолили манджата с тая статия :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 апр 2013 21:29

TristaNNN написа:
turbogena написа:
BadBoy написа:

Още преди сезона БФС взе решение, че три последователни сезона финалът за купата и мачът за суперкупата ще се играят в Бургас.

Момци, абе сигурни ли сте? Официалната информация, ако не ме лъже паметта, бе, че в Бургас ще се играят следващите няколко финала за Суперкупата, а мястото за КБ ще се решава в зависимост от финалистите, тоест в последния момент и с вратичка за взаимни споразумения. Да не би бургазлиите да са пресолили манджата с тая статия :?

Те , в тас медия не са Бургазлии само ти кажа ;)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 апр 2013 21:31

Bartolomej написа:
acmilan написа:
Teo написа:Ясен е победителя, не очаквайте изненади.

Няма да има изненади, КУПАТА Е НАША! :mrgreen:

милан ко общо имаш с Бг купата ла ?

А ти?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 апр 2013 21:32

TristaNNN написа:

Мисля ,че това е истината. БФС си оставиха вратичка ако до финала бяха стигнали Славия. Тогава нямаше как два софийски отбора да ни карат да играем в Бургас...Сега почти сигурно ще е край морето. А и като се замислиш ,това е най-подходящия стадион в България. Голям е ,добри условия за феновете и добър терен като цяло.
Може и да се получи някаква изненада ,но не виждам къде другаде биха ни пратили. Просто няма нормални стадиони :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 апр 2013 21:32

TristaNNN написа:
turbogena написа:
BadBoy написа:

Влизаш в сайта на БФС, там отиваш в архив, отваряш решенията на изпълкома от месец май 2012 и четеш.
Това е официално решение и дори финалът да беше Левски - Славия пак щеше да е в Бургас.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 апр 2013 21:32

Стадион "Лазур" в Бургас е фаворит да приеме финала за Купата на България, научи БЛИЦ.

Както е известно, за трофея тази година ще спорят "Левски" и Берое.

Организаторите на турнира за Купата на България за момента не са обявили мястото на провеждането на финала, който по програма е заложен на 15 май.

Съществува минимална възможност Берое и "Левски" да се срещнат в Сливен.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”