Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:T&T написа:ultralevski написа:Къв Ловеч, бе човек, нали ще срутим Български извор ако е там финала
Малко ли бой ядохте, че искате още да ядете? Като сте такива големи мъже защо чакате мач в Ловеч за да срутвате Български извор?
Иначе според мен е редно финалът да бъде в Ловеч, тъй като градът е почти еднакво отдалечен от София и Стара Загора.
Стадиона в Ловеч е прекалено малък за двете публики. Абсурдно е да се играе финала там.
turbogena написа:kent1914 написа:koccceee написа:КЪДЕ ЩЕ CЕ ИГРАЕ МАЧА ВАРИАНТ Е ЛОВЕЧ
Литекс няма да си дадът стадиона,най вероятно в Пловдив
Като говорите поне давайте някакви адекватни предложения...На кой стадион ще играем в Пловдив? Локото бутнаха Бесика ,а Ботев също започват мащабен ремонт след дербито им. И двата стадиона там не стават за нищо В МОМЕНТА.
Morgause написа:Ще стигне, споко, Берое ше идат 3к макс, вие 5-6к и пълните стадиона, даже ше има и още места...
allez_les_blues написа:обаче "жълтурите" са ми адски смешни, как стискали палци на Берое, а не правят сметка че ако Берое вземе купата, Ботев който ще завърши на 4-то място, няма да играе в Европа
ralka_levskarka написа:В Бургас ще е сигурно, ама няма да откажа и в Търново. Където и да е - там съм.
Стадион Пловдив в момента е развалина, за ремонта му трябват около 50 мил. лева и ще стане бижу, а и няма акт 16, и на него не могат да се играят официални мачове . Мисля че Сливен е идеалния вариант.Campione! написа:![]()
![]()
Bartolomej написа:ralka_levskarka написа:В Бургас ще е сигурно, ама няма да откажа и в Търново. Където и да е - там съм.
да не забраиш са обадиш тос път , ако ва накарат тука да играйти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта