Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00
При положение ,че Карвальо няма да играе с кой ще сте напред Силва ?
Re: Ще има ли допинг контрол на дербито?
ЦСКА победи левски Февруари, а с допинга ги хванаха Декември същата година... Каква е причинно - следствената връзка, която те кара да мислиш, ако изобщо можеш, че за 10 месеца не е имало нито един допинг тест, който да покаже, че тази победа е била плод на допинг? Бихме ви на Герена щото бяхте слаби, даже жалки. Разчитахте на един Гарра Дембеле и толкоз.
we are the champions написа:При положение ,че Карвальо няма да играе с кой ще сте напред Силва ?
Карвальо ще играе 100%
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- we are the champions
- Контакти:
Хмм и на мене ми се струва ,че по скоро блафират ама знам ли 

Янис Зику написа:Пропусна да кажеш, че само ние (в последствие и Локо Пловдив) бяхме проверени и то целия отбор, а не само въпросните трима. Апата и Платини също минаха през допинг контрол, знаете защо тях ги споменавам.
Иначе това, което бяха взели Сиропя, Тошко и Трифонов се продава във всеки фитнес магазин. Сами си правете изводите дали е толкова допинг, колкото всички доброжелатели го изкарват.
Що се правиш на улав, бе колега? То и анаболи се продават във всеки фитнес магазин, и тестостерон и каквото се сетиш и не се сетиш!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Teo написа:sin4ec написа:Teo написа:sin4ec написа:Хем съм с новата прическа, и със слънчеви очила за стил!
Синчец ела към 2 часа в събота на Ариана да ударим по една бира и да поплуваш малко![]()
Никъв проблем, ама там ще се набия на очи, много години ходя по мачове и ме познават доста хора, а мястото ми преди такъв мач не е на Ариана. А и 2 часа е раничко, освен това ще съм шофьор. Но ако държиш, ще измислим нещо на неутрална зона!
шегувам се за Арианатаако си свободен и имаш време може ударим по бира някъде около стадиона преди мача защото от сутринта ще сме там, пиши на лично
Поздрави и на двамата.Така според мен трябва да мислят феновете на два противникови отбора.Футболът е удоволствие и нищо друго.
Ако бях в София,щях да черпя и двамата

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

blanco написа:Много добре знаем преди няколко години под ръководството на Радуканов как "червените" победиха на Герена с 3:1, а след това се оказа, че са взимали допинг. Сега ще има ли допинг контрол след дербито, и ако има такъв дали от БФС са променили наредбата само двама да дават урина, а да има наказание при хванати трима от отбор?
И кой от проверените , участвали в тоя мач даде положителна проба , че не мога да се сетя ? Май те сърби там , където сядаш , че отварящ глупава тема , целяща само заяждане . във въпросния мач ви сгазихме така , както пише в дебелите книги . Набий си това в главата , ако има къде да го направиш !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- blue avalanche
- Контакти:
we are the champions написа:Хмм и на мене ми се струва ,че по скоро блафират ама знам ли
А на мен ми се струва,че блЪфират,ама какво ти разбирам аз...
- blue avalanche
- Контакти:
Old_death написа:blanco написа:Много добре знаем преди няколко години под ръководството на Радуканов как "червените" победиха на Герена с 3:1, а след това се оказа, че са взимали допинг. Сега ще има ли допинг контрол след дербито, и ако има такъв дали от БФС са променили наредбата само двама да дават урина, а да има наказание при хванати трима от отбор?
И кой от проверените , участвали в тоя мач даде положителна проба , че не мога да се сетя ? Май те сърби там , където сядаш , че отварящ глупава тема , целяща само заяждане . във въпросния мач ви сгазихме така , както пише в дебелите книги . Набий си това в главата , ако има къде да го направиш !
Понеже не можеш да се сетиш-подсказваме:Т.Янчев!
И друг път да се сещаш!Щото образованието отдавна не е безплатно!
Трябва да има.