ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Мнениеот Blue1914 » 24 апр 2013 13:27

При първия гол няма никакъв фаул- вижте движението на Данте и на барцелонеца при центрирането. За втория гол никой не може да каже с абсолютна сигурност, но за метър засада е повече от абсурдно да се говори. За третия- там ми е тъмна Индия. :mrgreen: :oops: При подобно "законтряне" като на Мюлер дадоха дузпа за нападателя в Гоце Делчев (егати мача за сравнение :mrgreen: ). Грешки имаше и в двете посоки. Барселона абсолютно си беше за тройка-четворка. :) Много достойно поведение и изказвания на футболистите на Барса след мача! ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 апр 2013 13:47

Честит финал на Байерн. Напълно заслужен с това което показаха вчера. Не им дадоха да гъкнат на моите любимци. Наистина плащешо добри са, каквото и да се каже за играта на баварците ще е малко.
Няма смисъл да се мрънка за съдиите, 4-0, 2-0... все тая. С това което видях, Барса няма шанс в момента срещу Байерн.
Още веднъж честит финал!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 24 апр 2013 13:58

Радостната новина е, че постигнахме всичко това и играчите висящи с жълти картони се опазиха. В Барселона обаче трябва да се внимава. Трябва Байерн да играе концентрирано с най-доброто, с което разполагат, но в същото време Лаaм, Данте, Мартинез, Швайнщайгер, Густаво и Гомез трябва да внимават да не получат жълт картон. Така че от защитата до нападението всички ще имат едно на ум.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 апр 2013 14:01

we are the champions написа:
HoUs4oOL написа:
kingofpop написа:Аз току що сложих 100 лева първия мач Байерн да не го загуби....1.50 коеф...един хикс и всичко е по план...50 лв печалба и победа на Кампа после :twisted:

А пък ако ги изнасилим още там малко ще ме е яд, но поне финала ще е сигурен ;)
:lol: :lol:
:lol: :lol:

Пича ще стои с аватар на Суарез цяло лято ..... :) :mrgreen:

Е, поне изкарах 50 кинта :mrgreen:

Без треньор и вратар няма какво да се направи....

П.П. Къв е тоя бас за Суарез, покажи ми го и го слагам веднага, просто съм изнервен и не помня в момента... :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 24 апр 2013 14:32

Lord_Vodоo написа:Ако не беше малоумника Тито, както и поръчковия рефер резултатът щеще да е друг. Явно от УЕФА искат да ни спрат с всички средства. И сега прочетох, че снощи теренът в централната част е бил заливан с вода, докато по крилата е бил изкуствено подсушаван (а силата на немците е именно по крилата).

Дано има по-малко фенове като теб. Пълен срам и позор. Не търси вината в рефера, или в терена, или в УЕФА - смешно е. До гуша ми дойде от такива анти-фенчета като теб. Байерн не ви надиграха, те ви смачкаха. Радвай се, че резултатът е само 4:0. Макар, че съм фен на Реал Мадрид съм крайно огорчен от това -
Lord_Vodоo написа:Ако не беше малоумника Тито

Смешко и нелепко! Един човек, който се бори срещу рака и излиза за да поведе любимия ти отбор на полуфинал не може да бъде наречен с такива грозни думи като твоите! Тито заслужава само и единствено - уважение, а ти си махни аватара, че си срам за отбора си!
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 24 апр 2013 14:38

Днес сутринта в 8 и 30, когато Волфган Цилер излязал с косачката на Алианц-Арена, за рутинната поддръжка на терена, около наказателното поле намерил Лео Меси, скрит в тревата.

Изображение

Сега сериозно - в темата за мача, във фурома на Барса, някакъв фен беше писал, че само ако играе Лео меси "къдрушкото Данте" ще лази под него... Не намерих мнението, за съжаление... :D
Данте всъщност направи повече от Меси в тоя мач, защото бразилеца беше близо това, да си отбележи автогол... :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 24 апр 2013 15:02

Музика за моята душа е да гледам,чета и слушам гърчовете на фенчетата на най-подпирания клуб Барселона 8-) Пожелавам им успех в търсенето на локви по терените на големите клубове,докато другите играят финал :lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 24 апр 2013 15:47

Lord_Vodоo написа: И сега прочетох, че снощи теренът в централната част е бил заливан с вода, докато по крилата е бил изкуствено подсушаван (а силата на немците е именно по крилата).

Да,да...даже са го повдигали в краищата,за да се стича водата в центъра 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 апр 2013 16:14

Rafa написа:Музика за моята душа е да гледам,чета и слушам гърчовете на фенчетата на най-подпирания клуб Барселона 8-) Пожелавам им успех в търсенето на локви по терените на големите клубове,докато другите играят финал :lol: :lol: :lol:

Е то и за моята душа е музика да гледам как втора поредна година боричкате със зъби и нокти за 4 тото място във ВЛ ама кво да кажа :lol: :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 апр 2013 16:20

dxl написа:Сега сериозно - в темата за мача, във фурома на Барса, някакъв фен беше писал, че само ако играе Лео меси "къдрушкото Данте" ще лази под него... Не намерих мнението, за съжаление... :D
Данте всъщност направи повече от Меси в тоя мач, защото бразилеца беше близо това, да си отбележи автогол... :D

Аз го знам къде е, ама няма да ти кажа. Щото вчера ми спореше за Гьотце, а и фена на Барса е един от малкото читави (ако не броим заслепеността му към Барса) :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Байерн”