Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Боримиров по Канал 1: С този собственик Левски е обречен

Мнениеот POPCORN » 27 сеп 2009 17:57

има ли някой линк да видим какво е казал точно?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 27 сеп 2009 18:03

unist_gp написа:На мен пък никак не ми харесва връзката на Бримиров с Таки и съм по-склонен да вярвам на Батков,че дедо Боре е работил с дилъри от агитката..... Както и че си е платил да стане спортен директор в Левски. Иначе ми е странно защо не е станал спортен директор на друг отбор, нали уж е с опит от Бундеслигата. Като беше спортен директор що не доведе един играч? Ами Батков трябваше да ходи в Кипър да уговаря Бардон. Какво стана с Макриев, Жоб и други незнайни за нас герои. Боримиров е един много голям тарикат.... помнете ми думите, и двамата с Кокала са просто злобни галоши и е по-добре,че не са в Левски

+1
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 27 сеп 2009 18:12

Не,че нещо ама Борето е к**ва.....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 27 сеп 2009 18:13

дядо Боре мълча мълча та каза нещо, не се прави така,когато беше шеф не си спомням да е направено нещо да си беше подал оставката пък като е било така за трансферите но то не е било баш така.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 27 сеп 2009 18:31

А вие какво си мислите, че ще каже Гонзо, когато Батков го изиграе, така както изигра Боримиров?! Просто приказката за "кифтетата" е много актуална. Сега Гонзо се гласи да прави селекция на зима, едва ли Батков мисли така. Гонзо също ще оплюе Батков когато бъде изритан от клуба. Просто Гонзо не се различава по нищо от другите преди него.

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 27 сеп 2009 18:37

POPCORN написа:има ли някой линк да видим какво е казал точно?

http://sportal.bg/news.php?id=197020

http://www.novsport.com/news57915_1.html
Последна промяна от rembrant на 27 сеп 2009 18:52, променено общо 1 път.
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 сеп 2009 18:43

Не мога да разбера защо говорите така по адрес на Боримиров,а не помислите малко,че казаното от него е абсолютна истина,Батков действа така с всеки,направи го със Сираков и Стоилов,с Вили Вуцов,с Боримиров и Кокала,ще го направи и с идола ви Гонзо.Аз лично харесвах Боримиров като футболист и съм убеден,че можеше да е много полезен на Левски като спортен директор,с шеф в лицето на адвоката обаче това е невъзможно.Само помислете как се е отблагодарил бай Тошо(умишлено го наричам така,съпоставяйки го с лидера на любимата партия,на която смолянчанинът чинно е служил) на Борето за намалението за автобуса,за тревното покритие,за контролата с Вердер.Боримиров е човек с контакти,име в Германия,нещо,което не може да се каже за сегашния директор.А и вижте как бай Ганя не е дал една година едни 60 хил. евро,които си е избил десет пъти от билети и тв права за мача...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 27 сеп 2009 18:52

acmilan написа:Не мога да разбера защо говорите така по адрес на Боримиров,а не помислите малко,че казаното от него е абсолютна истина,Батков действа така с всеки,направи го със Сираков и Стоилов,с Вили Вуцов,с Боримиров и Кокала,ще го направи и с идола ви Гонзо.Аз лично харесвах Боримиров като футболист и съм убеден,че можеше да е много полезен на Левски като спортен директор,с шеф в лицето на адвоката обаче това е невъзможно.Само помислете как се е отблагодарил бай Тошо(умишлено го наричам така,съпоставяйки го с лидера на любимата партия,на която смолянчанинът чинно е служил) на Борето за намалението за автобуса,за тревното покритие,за контролата с Вердер.Боримиров е човек с контакти,име в Германия,нещо,което не може да се каже за сегашния директор.А и вижте как бай Ганя не е дал една година едни 60 хил. евро,които си е избил десет пъти от билети и тв права за мача...
Е кво се изненадваш-типична българска черта :mrgreen: Верно малко късно се обади-но поне го направи!

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 27 сеп 2009 18:53

FC_LEVSKI написа:Не,че нещо ама Борето е к**ва.....

Ами той ботков си го каза че отбора е бардак,какво има в един бардак освен к....и

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 сеп 2009 18:56

omegga megadeath написа:
acmilan написа:Не мога да разбера защо говорите така по адрес на Боримиров,а не помислите малко,че казаното от него е абсолютна истина,Батков действа така с всеки,направи го със Сираков и Стоилов,с Вили Вуцов,с Боримиров и Кокала,ще го направи и с идола ви Гонзо.Аз лично харесвах Боримиров като футболист и съм убеден,че можеше да е много полезен на Левски като спортен директор,с шеф в лицето на адвоката обаче това е невъзможно.Само помислете как се е отблагодарил бай Тошо(умишлено го наричам така,съпоставяйки го с лидера на любимата партия,на която смолянчанинът чинно е служил) на Борето за намалението за автобуса,за тревното покритие,за контролата с Вердер.Боримиров е човек с контакти,име в Германия,нещо,което не може да се каже за сегашния директор.А и вижте как бай Ганя не е дал една година едни 60 хил. евро,които си е избил десет пъти от билети и тв права за мача...
Е кво се изненадваш-типична българска черта :mrgreen: Верно малко късно се обади-но поне го направи!

Той беше обещал,че ще разкаже какво се е случвало на Герена,преценил е,че сега е моментът да го направи.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”