ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Мнениеот MCMXIII » 24 апр 2013 11:35

hajitsu написа:MCMXIII, снощи така ли беше?

[offtopic][wrapimg=]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/478083_171022303058075_1947794403_o.jpg[/wrapimg][/offtopic]

:mrgreen:

Бях откачил. Та ме боли главата, щото после се черпехме с бири ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 апр 2013 11:38

Два нередовни гола на Байерн и един спорен. Една дузпа за баварците, но съдията не я видя. После Платини искал Ел Класико.........
Дано днес да не се бута и другият германски отбор.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 апр 2013 11:45

И терена влажен, тревата по- зелена, топката май бе крива... Публиката бе обещала да не вика.

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 апр 2013 11:56

Месито голям магьосник наистина.....беше се скрил целият мач, а тия две каталунски недоразумения Тито и Роура си мислеха че ще я карат цял сезон с инерцията на Гуардиола. Срещу немските роботи не става!!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 24 апр 2013 11:59

MCMXIII написа:
защо написа:Много подъл тоя съдия! Първо ги успа при дузпите, те си помислиха, че е техен човек и ще ги подпира, отпуснаха се, той пусна два нередовни гола за Байерн (или три?) и Барсата вече нямаха сили да отговорят... :idea: :twisted:

Или 4 или няма нередовен гол...

Е, при втория си имаше засада. Иначе, това на Мюлер срещу Жорди Алба беше препречване, там не се свири фал, а техническо нарушение, което означава нарушение на правило, дето го няма в правилата. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 24 апр 2013 12:02

Честита победа! :)
Бяхте по-добрия отбор и заслужено гледате към финала на Уембли. Съдията не беше чак такъв фактор, защото свири и в ущърб, както на Барса, така и на Байерн.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 апр 2013 12:24

Eminem написа:Два нередовни гола на Байерн и един спорен. Една дузпа за баварците, но съдията не я видя. После Платини искал Ел Класико.........

Не знам дали втория гол беше от засада. По принцип имаш право, но кога каталунците, а и някои други, ще се научат, че съдията не трябва да се коментира, когато губиш? Защо не го правят и след съдийски победи, които са толкова много в последните години? Просто не им отърва. Те се мислят за единствени и недосегаеми. Е, да, ама не. Честно казано, добре, че снощи ги порязаха, за да види, че техният футбол без съдийския фактор не струва, както не струваше и този на Стоилов, който предвождал ДРИЙМТИЙМ.
Колко объркаха представите за тази игра? Гостите снощи си заслужиха отвсякъде ощетяването, защото не спряха да лаят, протестират седем години. Все съдиите са им в устата за неуспехите, малшанс. Те просто никога не признаха, че са по - слабият отбор. Така не може.
Това е един деградирал отбор, който не бива да бъде запомнен с нещо кой знае какво. Фалш - това е точното определение!
Нито имат най - добрата школа в света, "Аякс" я притежава, нито имат истински голям отбор. Онзи на Кройф даже в групите не може да влезе на Лигата, след като я спечели с огромен късмет.
Традицията победи измамата. Този отбор не може да играе без Меси, когато го опазват малко по - твърдо. Има играчи, които ги ритат, ги контузват за цели сезони, а този винаги е здрав и симулира. Иначе го знаем колко е здрав - инвализиран спортист, назобен с хормон на растежа.
Никакво уважение към тези. Дойдоха в България и ни унижиха преди мача през 2006. Изкараха ни аборигени, простаци, диваци, селяни, сякаш те не са същите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 апр 2013 12:58

Хайде успех тази вечер и на Дортмунд и да гледаме немски финал на "Уембли" - безценно :mrgreen: Никога не съм очаквал, че Байерн може да бие Барселона с 4 чисти гола, но явно съм подценил момчетата. Иначе колкото и смешно да звучи, за мен мача не е съвсем решен, особено при ранен гол за Барса в реванша и ако им тръгне играта :roll: Байерн трябва да се стреми да вкара на "Камп Ноу" и ако отбележи, тогава вече ще съм си съвсем спокоен.
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 24 апр 2013 13:12

Eminem написа:Два нередовни гола на Байерн и един спорен. Една дузпа за баварците, но съдията не я видя. После Платини искал Ел Класико.........

За засдата на Гомес не споря, щото едно качествено повторение не показаха, а аз гледах мача по руска ТВ. Не знам в студиото на Екшъна дали са коментирали ситуацията. Все ми се струва, че Алвеш може да я покрива, но не знам.

Обаче като кажете така - една дузпа за баварците. Ами играта с ръка на Санчез? Нима миналата година унгареца не даде дузпа за игра с ръка на Алаба в 4-та мин. + жълт картон?

А това нарушение срещу Алба, който след като бе задминат от Робен вече спираше да бяга? През първото полувреме подобно единоборство имаше и срещу Хави Мартинес в наказателното на Барса, където защитник го изблъска отзад. Значи е трябвало и това да свири...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”