ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Мнениеот fr3ak_boy » 24 апр 2013 08:29

Честита победа на феновете на Байерн.
Относно пропуснатите нарушения в полза на Барса при 2 от головете няма да коментирам. Бих искал да спомена обаче хандбалистите Пике и Санчез, които играха с ръка в собственото си наказателно т.е. минимум 2 дузпи за Байерн. Така че 4-0 е реален резултат. 8-)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 24 апр 2013 08:34

бях за Байерн , щото мразя Барселона, но явно хората в УЕФА се постараха да няма испански финал, 2 от головете бяха нередовни

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 24 апр 2013 09:08

dickinson написа:бях за Байерн , щото мразя Барселона, но явно хората в УЕФА се постараха да няма испански финал, 2 от головете бяха нередовни

и 2 спестени дузпи :mrgreen:
БРАВО НА БАЙЕРН!!!!!!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 апр 2013 09:13

Страхотна победа.Честито.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 апр 2013 09:28

Уникален Байерн! Аз си меля, че са фаворит още от осминафиналите. Това е единственият ОТБОР в турнира. Сигурно има малко горчилка заради двата гола, но като игра, физика и тактика просто смазаха Барса. Яд ме е, че не мина мач без съдийски простотии. Просто безумна работа.
Ако играят така и срещу другия финалист, то същият не го чакат добри неща. И все пак се надявам да е Реал и отбора да повтори първите 60 минути от мача в Мюнхен миналата година и първите 20 в Мадрид.
А за Барса е ясно, че трябва сериозно освежаване и то още от скамейката. Треньорите са пълна скръб, каквато е и защитата. Отпред, Санчез и Сеск просто нямат място в подобен отбор.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 24 апр 2013 09:33

Безобразна Барселона за кой ли пореден път този сезон, а и не само този сезон. Повтарям това от 4 години - силен отбор и Барселона ще бъдат буквално смачкани. Байерн се възползва от вече идиотската предвидимост на Барселона и показаха как може да се унижи съперник(разбира се, ако 9-2 с Хамбургер е било малко унижение :lol: ). Всеки случай няма да се учудя да има нова суха мрежа на Ноу Камп. Страхотен Байерн, ще видим кой ще се падне срещу тях. :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 24 апр 2013 09:34

Ето че дойде време за голямото реване от страна на "хандбалистите от Барса", колко много съдията ги е ощетил. А иначе нищо не казват за ръчичките, които размахваха и без да искат отклоняваха топката. Браво на Байерн и успех и в реванша!

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 24 апр 2013 10:00

Ето го най - накрая дойде максималното густо ( в реванша нямам идея какво може да стане ...) , но в този мач най - накрая някой смаза барса , освен с по -добра играа и с резултат :) Браво на Байерн :)
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 24 апр 2013 10:04

Барса няма място на финала , просто бяха разкъсани от немците .От Барса съм обаче това е истината . В първенството става да играят така , ама срещу класни съперници нестава(Реал ги би 3 )Не може да се играе без защита , това не го разбраха от Барса(все се надяват да вкарат повече)Имат Пике (много слаб и бавен), Пуйол(годините натежаха доста - и той бавен), Масчерано го мъчат ама и той не за тази позиция.От лятото да се купуват поне 2 класни централни защитници, иначе пак до тук някъде в Шампионската и край!И малко по смело със млади момчета като- Тейо и Алкантара

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 апр 2013 10:21

Честит финал на Байерн (харесвам и двата отбора, така че не боли толкова :mrgreen: ) Изиграха прекрасно мача, а отсреща имаха.. никой? Барселона отдавна си го търсеха и си "играеха с огъня" , накрая "изгоряха". Видя се, че Меси не е готов на 100 процента, защо го мъчиш? Педро и Алексис също- цял мач на терена, те тия направиха ли нещо? Да беше пуснал Вия още отначало, Тейо също, за къде ги пази? На полуфинал срещу такъв отбор, ти пускаш 22 годишен централен защитник, на който това ли му е първият официален мач за Барселона? Лично аз за първи път го видях. Цялата ти защита ниски, отбора също, е как искаш да успяваш при центрирания? Време е Барселона да поработи доста през трансферния прозорец. Не може само на Меси да чакат, трябва им висок, бърз и борбен нападател, някой, който ще мачка защитниците.

П.С. отдавна мислех, че вече е време на Байерн да си спечели ШЛ, още миналата година го заслужаваха, сега още повече, то ако не е тази - ще е другата. Успех им желая.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Байерн”