ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Мнениеот magga » 23 апр 2013 23:53

hajitsu написа:Барселона играха много добре в стратегическо отношение - имаха по-голямо притежание на топката! :)

[offtopic]:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Абе май и това нямаха :lol: ама със сигурност пуснаха повече голове от Байерн :lol:

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 23 апр 2013 23:55

Заслужена победа за Байерн,но с помощта на съдиите!Реално първите 3 гола са нередовни!Тази година явно ще гледаме финал между двата съдииски отбора в лигата Реал М и Байерн Мюнхен.Тази година и по точно последните месеци станахме свидетели на изключително груби грешки на съдиите,а в повечето случай те бяха в полза на Байерн или Реал М.Гледам футбол от 92 година,но такава гледка като в днешния мач не бях виждал,особено в мач на такова ниво и за такива пари.Грешките на съдиите в родното първенство са незначителни пред тези на колегите им в Шампионска лига.
Като цяло слаб Барселона в днешния мач и много слаб треньор на каталунците,не се опита да промени нищо,чрез смени.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 апр 2013 23:55

Честито на големия шампион. "Байерн" не ми е любимият немски отбор, но със сигурност е най - уважаваният, без да се обиждат симпатизантите на другите. За мен това е най - големият германски отбор за всички времена. Заслужават да вдигнат купата през тази година. Ако се стигне до мач с "Борусия", бих дал повече симпатии на вестфалци, но холандският стил на баварците ми харесва. Не играят типичният грубоват немски стил, а нещо, сравнимо с романтиката от едно време. Имат доста недостатъци, но предпочитам да не ги коментирам. Там работят доста сериозни хора и знам, че това ще се промени.
Браво на "Байерн"! Така се играе срещу "Барселона". Искам победа и в реванша и знам, че могат да я постигнат.
Подписът ми казва всичко. Който се сърди, да се сърди. Това са исторически отбори, другото са алабалистики.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 23 апр 2013 23:55

Безобразно слаба Барселона, супер неадекватен Тито Виланова :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 23 апр 2013 23:56

БАЙЕРН показа как трябва да се мачкат джуджетата от барселона.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 апр 2013 23:57

Madridist написа:Байерн спечелиха заслужено. Реферите направиха доста грешки в ущърб и на двата отбора. А Сокачев - от година на година става все по-зле. Направи ми впечатление едно негово изказване, как преди години когато каталунците спечелиха с 4:0 , на почивката част от ръковдството на Байерн са отишли да молят каталунците за милост :shock: . Бива глупости и простотии, но за всичко си има граници.

Това с ходенето в съблекалнята на Барса и мен ме потресе...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 апр 2013 23:57

4akala написа:Заслужена победа за Байерн,но с помощта на съдиите!Реално първите 3 гола са нередовни!Тази година явно ще гледаме финал между двата съдииски отбора в лигата Реал М и Байерн Мюнхен.Тази година и по точно последните месеци станахме свидетели на изключително груби грешки на съдиите,а в повечето случай те бяха в полза на Байерн или Реал М.Гледам футбол от 92 година,но такава гледка като в днешния мач не бях виждал,особено в мач на такова ниво и за такива пари.Грешките на съдиите в родното първенство са незначителни пред тези на колегите им в Шампионска лига.
Като цяло слаб Барселона в днешния мач и много слаб треньор на каталунците,не се опита да промени нищо,чрез смени.

Много неправилно нещата се насочват към съдиите. Ясно е, че те са част от мафията, но все пак е важно играчите на двата отбора да се държат на терена като хората, а не непрестанно да хленчат. Гаменското поведение на каталунците беше наказано. Малко им беше!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 23 апр 2013 23:58

Тази вечер Байерн бяха една много добре сработена банда. Така се играе срещу Барса, но не така се коментира мач както го прави Ал. Сокачев. Но той толкова си може. Честита победа, Байерн!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 апр 2013 23:58

4akala написа:Заслужена победа за Байерн,но с помощта на съдиите!Реално първите 3 гола са нередовни!Тази година явно ще гледаме финал между двата съдииски отбора в лигата Реал М и Байерн Мюнхен.Тази година и по точно последните месеци станахме свидетели на изключително груби грешки на съдиите,а в повечето случай те бяха в полза на Байерн или Реал М.Гледам футбол от 92 година,но такава гледка като в днешния мач не бях виждал,особено в мач на такова ниво и за такива пари.Грешките на съдиите в родното първенство са незначителни пред тези на колегите им в Шампионска лига.

Първия гол какво му беше нередовното. Също така, в този мач Байерн също може да си имат претенции за съдийството. Три пъти се игра с ръка в наказателното на Барселона и не се даде дузпа. Само Пике игра два пъти с ръка. По правилник - два жълти и червен още в 20 минута. Второто полувреме, рефера сбърка при два от головете на Байерн и Барса са си в пълното право да са недоволни ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 24 апр 2013 00:00

Днес гледахме как едните бяха напълнили памперса още от съблекалнята а другите дадоха всичко от себе се да го спукат от ритане. Дано утре погледаме и футбол.

Върни се в “Байерн”