върнете стария интерфейс на сайта
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
върнете стария интерфейс на сайта
мисля си,че старата визия на сайта е 10 пъти по-добър,най-малкото заради възможността да се следят всички мачове наживо с подробностите,а сега ако заредиш 1 мач,за останалите нямаш дори и инфо за резултата
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
Re: върнете стария интерфейс на сайта
сайта си е супер!!!!!!!
- slavistite
redfen написа:мисля си,че старата визия на сайта е 10 пъти по-добър,най-малкото заради възможността да се следят всички мачове наживо с подробностите,а сега ако заредиш 1 мач,за останалите нямаш дори и инфо за резултата
+ 1
и на мен ми харесваше повече преди 

И аз мисля, че предишния интерфейс бе по-добър.
- Maria Mitsova
- Контакти:
Можете да следите абсолютно всички мачове отново в отделни прозорци - има специална иконка, когато отвориш даден мач горе вляво, точно до бутончето за мобилната версия!
Follow me on Twitter - @mimi_blanco
Стария дизайн определено беше МНОГО по-добър от сегашния!!!!
И мен лично ми харесва повече "СТАРОТО". Едно от нещата е, че няма време, когато излизат новините, а ти излиза само датата......
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
аз пък не виждам особена разлика, след първите един-два дни, в които свиквах със сайта, както свиквах с половия ми член след като порастна, сега вече си го приемам като свой (сайта). Някакси сега е по-стегнат (пак имам предвид сайта), класирането на БГ първенството е по-готино отпреди, а иначе наистина може да се върне старата система за мачовете наживо - като цъкнеш на някой мач и да ти се отваря отделен прозорец.
ахааа, след уточнението на Мария Мицова ще съм значително улеснен
Ако не го беше казала обаче, трудно щях да се ориентирам сам. Според мен трябва по-ясно да се показва къде трябва да се цъкне за да се отвори нов прозорец, щото много малко хора ще се ориентират, а и не всички ще прочетат указанията на Мария Мицова.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”