megan fox написа:А Б_ _ _ _ _ _ _ без да притежават топката не са кой знае какво.
Искаш ли да изиграем една Бесеница с името на един друг отбор, за който това твърдение също важи с пълна сила
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:А Б_ _ _ _ _ _ _ без да притежават топката не са кой знае какво.
Groucho написа:megan fox написа:А Б_ _ _ _ _ _ _ без да притежават топката не са кой знае какво.
Искаш ли да изиграем една Бесеница с името на един друг отбор, за който това твърдение също важи с пълна сила![]()
![]()
![]()
Sardukar написа:Ройс е най-добрия в Борусия Дза мен де
megan fox написа:Groucho написа:megan fox написа:А Б_ _ _ _ _ _ _ без да притежават топката не са кой знае какво.
Искаш ли да изиграем една Бесеница с името на един друг отбор, за който това твърдение също важи с пълна сила![]()
![]()
![]()
Абсолютно си прав. Въпроса обаче е как Байерн ще отнемат топката от нас?
Иначе и двата отбора имат проблеми в защита и двата отбора, за да правят нещо стойностно трябва да притежават топката в по-голямата част от мача, но както казах тя е само 1 и е за нас!![]()
Sardukar написа:megan fox написа:Groucho написа:megan fox написа:А Б_ _ _ _ _ _ _ без да притежават топката не са кой знае какво.
![]()
Абсолютно си прав. Въпроса обаче е как Байерн ще отнемат топката от нас?
Иначе и двата отбора имат проблеми в защита и двата отбора, за да правят нещо стойностно трябва да притежават топката в по-голямата част от мача, но както казах тя е само 1 и е за нас!![]()
ае баварците имаха некви много минути без да им бият шут...... Дантето е добър![]()
Според мен Лам е решаващата фигура довечера. Отдавна не съм виждал над 3 коефициент за Барса в ШЛЩе има победител.
megan fox написа:
И ти имаш право, ама досега баварците не са имали за съперник Меси, Шави и Иниеста.Жалко, че Пуйол го няма...
megan fox написа:...но както казах тя е само 1 и е за нас!![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост