ПП Дано Робен вкара два гола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Lahm.21 написа:[offtopic]Знаете ли защо купихме Гьотце ??? за да печелим БЛ???,Купата ??! Не Не.Задава се доминация на Байерн в Шампионската лига и това е само началото на една доминация доставяща наслада и радости във всички привърженици на баварците.Отборът ни е готов да вдигне трофея Шампионската лига само трябва да бъдем търпеливи!!! Това не е мое мнение това е мнението на ЩЕФАН ЕФЕНБЕРГ!!!!! А призовавам всички фенове на баварците да запазят спокойствие до първия съдийски сигнал.Днес няма място за паника или притеснение!!! Излизаме и се забавляваме ТОВА Е!!!!!! УСПЕХ УСПЕХ И УСХЕП.Иначе имам усещане,че Мюлер ще опъне мрежата довечера.[/offtopic]
Sardukar написа:
ПП Ударът е с/у Борусия Д![]()
megan fox написа:Sardukar написа:
Да не би да се изненадан? След 2 поредни титли на Борусия... трябва да се обезкърви съперника, че да няма никаква вътрешна конкуренция. В това отношение БЛ е по-зле дори и от Примера..., там поне отборите са два и се бият по м/у си, докато баварците не допускат никого да надигне глава и да ги измести от трона им. Ако някой отбор случайно спечели титлата в Германия ( и това най-вече защото баварците са направили слаб сезон), то веднага им се разграбват най-добрите играчи...
Pichichi написа:В днешния мач кой е фаворит и кой аутсайдер е трудно да се каже. Знам че голяма част на феновете на немците си мечтаят
за голяма/разгромна победа, тези пък на Барса за добър резултат но аз лично нямам никакви очаквания към мача
освен да гледам хубав футбол. Може и Байерн да бият с много може и Барса да вземе добър резултат.
За мен мача е троен!
И реванша също!
MCMXIII написа:megan fox написа:Sardukar написа:
Да не би да се изненадан? След 2 поредни титли на Борусия... трябва да се обезкърви съперника, че да няма никаква вътрешна конкуренция. В това отношение БЛ е по-зле дори и от Примера..., там поне отборите са два и се бият по м/у си, докато баварците не допускат никого да надигне глава и да ги измести от трона им. Ако някой отбор случайно спечели титлата в Германия ( и това най-вече защото баварците са направили слаб сезон), то веднага им се разграбват най-добрите играчи...
Те баварците за 10 години са направили 5 (пет) слаби сезона. Минимум![]()
Да видим къде другаде в топ 10 (десет), има 5 (пет) различни шампиона. Просто ми е любопитно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта