Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
levskar4eto123 написа:левски ще излезе от кризата и ще победи с 3на1 или 2на0
kenta25 написа:аз мосля че може да се пробва Батков да си върне Валери Домовчийски.Нали виждате какво прави във Германия когато и да влезне на терена вкарва гол след гол?Много ме е яд за него изтървах ме един наистина класен нападател.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
CHELSEA LONDON! написа:Никакво жертванеЛевски винаги се бори до край и целите винаги са едни и сещи
Защо изписваш "отбора на народа" винаги с ПФК отпред? Иначе за Домо-си прав,едва ли ще иска да се върне особенно в сегашния батак на Геренаpomiqrat написа:kenta25 написа:аз мосля че може да се пробва Батков да си върне Валери Домовчийски.Нали виждате какво прави във Германия когато и да влезне на терена вкарва гол след гол?Много ме е яд за него изтървах ме един наистина класен нападател.
Мъка, мъка. Той, ако се върне преди края на кариерата си трябва да е най-големия тъпак на света или просто не става. Привържениците на ПФК Левски, които мислят по този начин са много зле.
plamak написа:Точно така, той е много умно момче и ще се върне но по-късно и ще бъде още по-добър и безпощаден.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта