karabadabul написа:ти сериозно ли??

wikipedia е създадена за неграмотни или по точно нискоинтелигентни хора и никой уважаващ себе си човек не разчита сериозно на това, а в Европа разграниченията по расов признак незнайно защо ги свързват с пречупеният кръст и "незнайно" защо във всички държави заради този кръст се влиза в затвора ( без България) и на всички спортни мероприятия това се счита за най висшата форма на расизъм.Маймунските кудкудякания са 1-ва степен, а това го смятат за десета и в УЕФА. Гледал съм Леверкузен ЦСКА на живо и един фен на ЦСКА преди мача имаше глупостта да се съблече гол до кръста (имаше такъв татуиран кръст) и познай колко секунди стоя на свобода???...
А ти сериозно ли? Смешна работа...

Аз като един неграмотен, ниско интелигентен и неуважаващ себе си (не може всички да сме като теб от доц. д-р нагоре) ще ти кажа, че не си прав ако си мислиш, че всеки може да драска глупости в уикипедия както му скимне.

Ще те помоля да не омаловажаваш труда на хората, които се трудят там да създават и превеждат нови и нови страници (вече над 146 000) като отделят от свободното си време и без някой да им плаща.
Относно този скандал: Всяко стадо си има мърша, трябва да я изкорените.

Иначе после ревем защо правят филми с нас и гадните знамена със свастики. А и не разбирам какво му е якото да се кефиш на лунатик, който дори накрая е нямал смелостта да се изправи срещу тези, против които се е борил през целия си живот, а се е крил в дупка като мишка и си е теглил куршума. Другите около него пък се нагълтват с цианид. Няма ли мъже? Това ли е великата Арийска раса? Не, мерси.

Комунизъм и фашизъм - страни на една монета. Интересно ми е какво ще е решението на Перуци.

Вероятно се досещате,че нищо няма да направи, освен ако не го натиснат от горе. На това в другите страни се гледа много сериозно.